Muut alueet > Yleistä keskustelua

OpenStreetMap ja tietyömaan merkintä

(1/1)

AimoE:
Osaisikohan täällä joku merkata HSL:n ilmoituksessa kerrotun kevyen liikenteen väylän työmaan OSM-karttaan? HSL käyttää OSM-karttaa pohjana, mutta on merkinnyt kiertotien vain omaan reittioppaaseensa. Työmaan suunniteltu aika on huhtikuun viidennestä elokuun loppuun, eli 5kk.

Käytän puhelimessa naivgointiin Osmand-sovellusta, joka ei nyt tiedä työmaasta mitään. Juu, tiedän että voin itse merkata karttaan jonkun pisteen, jonka kautta haluan reitityksen, ja olenkin jo tehnyt sen, mutta olisi monien muidenkin pyöräilijöiden kannalta kiva saada työmaa pohjakarttaan, jotta Osmand yms. navigointisovellukset voisivat tarjota käyttäjän mieltymysten mukaan optioitua reittiä.

Kun haen pyöräreittiä, joka normaalisti seuraisi bussin 57 reittiä tuossa työmaakohdassa, HSL ehdottaa että idästä tullessa käännyn Pihlajamäentien ympyrästä ylös samalle sillalle, jota pitkin pikaratikka ylittää Lahdenväylän, ja sillan jälkeen kääntyisin Hernepellontielle ja sieltä takaisin Viikintielle alikulun kautta. Siirtyminen liikenneympyrän eteläpuolelta sillalle katkaisee vauhdin juuri ennen sillalle nousua, joten haluaisin kysyä Osmandin suositusta paremmaksi reitiksi.

Voipi tietty olla, ettei Osmandin suositus muutu, vaikka työmaa merkattaisiin, mutta olisipahan näkösällä kaikille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta