Kirjoittaja Aihe: Vedonlyönnin kerroinlaskenta -algoritmit  (Luettu 1083 kertaa)

Jere Sumell

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 721
  • Talous, Hallinto ja Markkinointi (AMK, 2017),B.B.A
    • Profiili
    • Tietokone-blogi
Vedonlyönnin kerroinlaskenta -algoritmit
« : 25.07.22 - klo:08.46 »
Nämä nyt ollut aina salaisuuksia perinteisesti, mutta mitä nyt Veikkauksellakin jonkun aikaa ollut reaaliaikainen ottelun aikainen live-vedonlyönti-käytössä, ja mitä itse olen useamman vuoden seurannut Bet365:llä samalla tavalla todella usein aktiivisesti jalkapalloa muutoinkin seuraavana, mitä se automatisoitu se kertoimien tarjoamisosuus. Onhan ainakin Britanniassa ollut ennen Internet -aikaakin ottelun aikainen vedonlyönti niissä vedonlyöntitoimistoissa mahdollista, että sinänsä siinä ole mitään uutta, mutta yleensä vanhan koulukunnan vedonlyöntiä harrastavat pitävät sitä kertoimien laskenta-algoritmia salaisuutenaan hautaan saakka.

Mitä nyt esimerkiksi Veikkauksella on käytössä kaikki se data siitä ottelutapahtumasta ottelun aikana tapahtuvasta numeroina, datana, ostaneet jostain sen käyttöoikeuden siihen dataan, niin sitten se laskenta-algoritmi, joka tekee sen päätöksen, mitä kerrointa kuhunkin ottelun aikaiseen avoinna olevaan kohteeseen kulloinkin tarjoavat asiakkaille, niin siinä hyödynnetään sitä valtavaa määrää otteludataa.

Nehän on noilla pelifirmoillakin liikesalaisuuksia ne kerroinlaskenta-algoritmit, mitkä ennen verkkovedonlyöntiä noilla kertoimenlaskijoilla on ollut elämän mittainen visu salaisuus.

Siinä nyt on selvää ainakin se, että jos ne nyt ensin laskee sen tilanteessa 1, ikään kuin neutraalin tilanteen, mitkä ne kertoimet voisi ehkä olla, mutta sitten siinä kertoimena käyttävät sitä palautusprosenttia, mitä ne ilmoittaa, en muista ihan tarkkaan, sanotaan nyt, jos se olisi vaikka 96%, mitä ne ilmoittaa, niin sitten niistä 1:n lopputuloksen kertoimet lopulta kerrotaan 0,96, niin siitä sitten suhteellisesti se 4% osuus, jonka se pelijärjestäjä voittaa joka tapauksessa, kävi miten kävi, niin siten se kuitataan, mutta Veikkauskaan nyt varmaan ei paljasta sitä kertoimenlaskenta-algoritmiaan, olen tavannut ihmisiä, kenellä on niitä matemaattisia malleja ja käyttävät niitä reaalielämässä, kaikki vanhan koulukunnan vedonlyöntiä harrastavia, mutta en ole tavannut ketään, ketä olisi paljastanut niitä tai kertonut mitään ulospäin niistä.

Itse en tykkää juuri pelata tuota ottelun aikaista vedonlyöntiä, ei siinä nyt ainakaan missään kohteessa lopulta, mitä siellä tarjotaan, niin voi sitä pelijärjestäjää pelata konkurssiin, se pelijärjestäjä voittaa pääsääntöisesti kaikissa kohteissa, mitä ne mihinkin otteluun kulloinkin tarjoavat, mutta yksittäisenä satunnaisesti pelattuna harvoin tapahtumia harvinaisempia tapauksia, niitä tulee välillä, niin voi voittaa vähän paremmalla kertoimella sen oman panoksen takaisin. Mutta se on aika harvoin tapahtuva tilanne lopulta. Kuitenkin aina välillä tai joskus niitä tapahtuu.

EDIT 25.07.2022

En tykkää, enkä etsi Arbitaasi-vetomahdollisuukaia, kun tuli tuo palautusprosentti mainittua, vaikka varmaan verkossa, mitä voi vapaasti lyödä millä bookmarkerilla tahansa vedon, niin varmaan voi aika ajoin löytyäkin jokin yksittäinen kohde, missä sitten yli 1:n menee tuo kertoimien käänteisenä laskettu palautusprosentti, mutta siinäkin on se ongelma, että siinä pitäisi aika monessa vedonlyöntitoimistossa olla aika iso pelikassa siellä pohjalla, koska se yksi veto, jos se kerroin nousee yli 1:n niin sitten kahdessa muussa toimistossa ne vedot häviävät, ja se iso alkukassa täytyy olla monessa, että pelaajana ei mene poikki ensimmäisen muutaman euron tuoton tuovan vedon voiton jälkeen sitten missän niissä peliyhtiöiden profiileissa, joissa ne tilit sitten on. Yleensä, mitä niitä sivustoja olen katsellut, mitkä listaa eri noista vetotoimistoista noita kertoimia, niin yleensä jos siellä on ollut jokin arbitaasi-mahdollisuus, niin ei se tuotto ole sitten lopulta muutaman prosentin luokkaa.
« Viimeksi muokattu: 25.07.22 - klo:09.10 kirjoittanut Jere Sumell »
Free Internet and  people for humans all over the globe!

(Profiilikuvassa oma valokuvani GIMPissä editoituna Disney Classic-väripaletin väreihin ja muunnettuna bittikartta-tiedostosta vektorigrafiikaksi.)