Kirjoittaja Aihe: Bugi ohjelmissa tai lokalisointiasetuksissa - kenelle kertoa?  (Luettu 4696 kertaa)

Risto H. Kurppa

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3024
 • Useita Kubuntuja ajossa.
  • Profiili
  • http://risto.kurppa.fi
Terve!

Käytössä Kubuntu Dapper, suomeksi.

Scribus temppuilu suomenkielisesti käytettynä mutta toimi käynnistettynä komennolla
Koodia: [Valitse]
LANG=en LC_ALL=en scribusNollasi viivan paksuuden aina muuttamisen jälkeen. (kts. http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=5717)

KPhotoAlbum temppuili perusasetuksilla käynnistettynä mutta toimi käynnistettynä komennolla
Koodia: [Valitse]
LANG=en LC_ALL=en kphotoalbumNollasi päivämäärän aina muuttamisen jälkeen. (kts. http://mail.kdab.net/mailman/pipermail/kphotoalbum/2006-September/002314.html ja lopputhread)

Eli vika on joko (ainakin) näissä ohjelmissa tai jossain lokalisointitiedostoissa tai asetuksissa. Kertokaa joku viisaampi kummassa se (todennäköisemmin) on ja mihin viedä asiaa eteenpäin..

KPhotoAlbumin kehittäjä tietää ongelman, Scribuksen suuntaan en ole ollut yhteyksissä.

edit: näyttääpä tästä scribus - bugraportti olevan jo olemassa launchpadissa: https://launchpad.net/distros/ubuntu/+source/scribus/+bug/37711

Kiitos!


r
« Viimeksi muokattu: 02.10.06 - klo:19.40 kirjoittanut rhk »
UUSI UBUNTUN KÄYTTÄJÄ: SÄÄSTÄ AIKAASI LUKEMALLA  -> TÄMÄ <-

Asmo Koskinen

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 4443
  • Profiili
Scribuksen suuntaan en ole ollut yhteyksissä.

Yksi Scribuksen kehittäjistä on Riku Leino.

"[--]

Scribuksen tekstinkäsittelystä vastaava komponentti on muutosten kourissa. Eräs alue johon nämä muutokset suoraan vaikuttavat on tekstin tuonnista vastaava rajapinta ja siihen kuuluvat liitännäiset. Koska Scribuksen uuden tekstinkäsittelystä vastaavan komponentin ja Kesäkoodi 2006 -projektin aikataulut osuvat hyvin kohdalleen, on tarkoitukseni toteuttaa useita tekstin tuontiin liittyviä muutoksia. Näistä laajin on rajapinta tekstin tuonnin hoitaville liitännäisille. Sen avulla tehtyjä liitännäisiä voidaan putkittaa, mikä mahdollistaa muun muassa kappale- ja merkkityylejä sisältävästä dokumentista tekstiä tuotaessa tyylien korvauksen Scribus-dokumentin tyyleillä. Lisäksi tarkoitukseni on toteuttaa edellä mainittua rajapintaa käyttäen liitännäiset teksti-, RTF- ja OpenDocument Text -tiedostomuodoille sekä tekstin ja tyylien käsittelystä vastaava liitännäinen, jonka avulla voidaan suorittaa etsi ja korvaa -tyyppisiä toimintoja tuotavan asiakirjan tekstille ja siinä oleville tyyleille.

[--]"

http://www.coss.fi/kesakoodi/finalistiesittelyt.html

Laita Riku Leinolle kommentit ihan suomen kielellä: tsoots at gmail.com

Ystävällisin terveisin Asmo Koskinen.

terotil

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 1
  • Profiili
KPA:n päivämäärien katoilu havaittu. Ajossa Hoary. (ja vastaus ilmeiseen kysymykseen on "olen laiska")

Tekisi mieleni sanoa, että Koskisen lainaamalla kohdalla ei taida olla mitään tekemistä tämän kanssa, koska siinä puhutaan scribus-spesifeistä jutuista ja vika on noteerattu myös muualla. Itse veikkaisin ensimmäisenä syylliseksi localen ja widgettikirjaston kombinaatiota.