Kirjoittaja Aihe: Vinkkejä tietojenkäsittelijälle naisystävän loytämiseksi?  (Luettu 2071 kertaa)

Jere Sumell

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 348
 • Tietojenkäsittelyn tradenomi vuosimallia 2017.
  • Profiili
  • Tietokone-blogi
Välillä illat tuntuu yksinäisiltä. Olisi lopulta 37 -vuotiaana mukavaa tutustua vähän naisnäkokulman saamiseksi keskusteluissa johonkin mukavaan naisihmiseen ihmiseltä ihmiselle, myos keskusteluseuran ja fyysisen läsnäolon tähden. Aina tietokonepiireissä on ollut hyvin miesvoittoista osallistujakunta, ja AMK-opinnoissakaan enää loppupuolella ollut yhtään naisopiskelijaa loppuvaiheessa kursseilla.

Naissuhteet tuottaneet koko elämäni aikana ongelmia elämässäni, jotain irto- ja yhden yon suhteita on tottakai ollut, mutta kaipaisin jotain vakituisempaa. pisin parisuhde-viritelmäni on kestänyt noin kaksi viikkoa, mutta se kaatui rahattomuuteeni, ja myos luottamuksen saavuttamisen puutteeseen.

Onko täällä palstalaisilla antaa jotain vinkkejä, miten voisi parantaa todennäkoisyyksiä loytää parempi puolisko elämään nimenomaan miesnäkokulmasta, että loytäisi naisen muualtakin, kuin yhden yon suhteen ravintolasta jatkoille ilmaiseksi poislukien ravintola-iltaan investoitu pääoma, tai netin treffipalstoilta maksua vastaan? Ennenhän ne maksullisia palveluita tarjoavien naisten ilmoitukset oli varmaan miestenlehdissä, mutta netin noi seuranhakupalstat täynnä tarjontaa, jos on valmis maksamaan pelkästä seksistä, josta en ensisijaisesti ole.

Minkälainen hakualgoritmi pitäisi suunnitella, ja sitten vielä varmaan pitäisi syvyyshaku -menetelmä laajentaa leveyshakuun, mitä tulee hakuongelmiin? pitäisi varmaan myos jalkautua ihan reaalielämään, kokemukseni mukaan tosiaan netistä loydy mitään vakavampaa.

« Viimeksi muokattu: 23.05.21 - klo:10.46 kirjoittanut Jere Sumell »
Free Internet and  people for humans all over the globe!

(Profiilikuvassa oma valokuvani GIMPissä editoituna Disney Classic-väripaletin väreihin ja muunnettuna bittikartta-tiedostosta vektorigrafiikaksi.)

Leko

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 260
  • Profiili
  • taistop.kapsi.fi
Arvelen minäkin, että reaalimaailma olisi ehkä nettiä parempi konsti. Kuinka olisi vaikka hakeutuminen johonkin kansantanhuryhmään. Siellä tiettävästi on enemmän nais- kuin miesväkeä.

Toisaalta, olet jo lähes aikuisen miehen iässä. Jossakin oli luettavissa mahdollisesti kokemukseen perustuva mielipide: "Aikuisten parisuhdemarkkinoilla vastaantulevat ovat kuin *** , joko varattuja tai vapaita mutta täynnä sitä itseään."

Joku on kai ollut kohtuullisen tyytyväinen Kaukoidästa löytämäänsä. Kaiken kaikkiaan, tästä asiasta on hyvin vaikea antaa minkäänlaista vihjettä. 

                                     ~~~

LISÄYS: Sensuuri näyttää muokanneen vastaustani siten, että ymmärrettävyys on kärsinyt. Yritän uudelleen käyttäen kiertoilmaisua.
Tekstini ***:n tilalle kirjoitan nyt: ''Puusta pihan perälle pystytettyjä  henkilökohtaisiin helpotustarpeisiin rakennettuja pieniä lämmittämättömiä rakennuksia''. 

Asia sinänsä on vakava. Ja vakavasti minäkin olen siihen yrittänyt suhtautua, vaikkakaan en katso kunnollista neuvoa pystyneeni antamaan.

« Viimeksi muokattu: 23.05.21 - klo:16.57 kirjoittanut Leko »

Jere Sumell

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 348
 • Tietojenkäsittelyn tradenomi vuosimallia 2017.
  • Profiili
  • Tietokone-blogi
No mitä olen seurannut, niin kaikki aitoa parisuhdetta etsivät oman ikäiseni naiset ovat olleet joko eronneita, yksinhuoltajaäitejä, tai salasuhteessa, eli loppuun ajettuja.

Thaimaasta varmaan hakisinkin elämänkumppania tai tilaisin netistä Venäjältä postimyyntivaimon, mutta varallisuus tulee esteeksi. Varmaan helpottaisi naismarkkinoilla menestymisen mahdollisuuksia, jos olisi takuueläkettä ja asumistukea paremmat tulot, ja sitä myöden lihavampi lomakko.

Tällainen johtopäätös tuosta edellisestä kappaleesta, että onko se niin, että miessukupuolen näkökulmasta naissuhde maksaa tavalla tai toisella miehelle, ja sitten kun ei ole rahaa, niin ei ole naisiakaan. Vähän kärjistettynä kylmästi varmaan sanottu, mutta ihan empiriaan pohjautuva kokemus useammankin naisen suhteen tuosta, seuranhakukin nimittäin maksaa jotain, ei sekään ilmaista ole edes netissä valta-osin.

Voi tulla sama tässä nais-elämänkumppanin etsimisessä, kuin työmarkkinoilla vataan: Ikää tosiaan alkaa olemaan jo sen verran, että varmaan koko ajan haasteet kasvaa vanhenemisen myötä löytää ensimmäistä aitoa pitkäkestoista parisuhdetta, kuin myös jos 40-41 vuotiaana lähden it-tradenomin ja FM/Tekniikka/Tietojenkäsittely -työmarkkinoille ilman mitään validia työkokemusta, niin voi olla työllistyminen aika haasteellista.

No tiedä sitten, olihan se Bill Gateskin aateloitu ikuiseksi poikamieheksi ennen vaurastumistaan. Taitaa olla niin, että raha tulee ensin, ja sitten vasta naiset.
Free Internet and  people for humans all over the globe!

(Profiilikuvassa oma valokuvani GIMPissä editoituna Disney Classic-väripaletin väreihin ja muunnettuna bittikartta-tiedostosta vektorigrafiikaksi.)

Eesaurus

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 3222
  • Profiili
No mitä olen seurannut, niin kaikki aitoa parisuhdetta etsivät oman ikäiseni naiset ovat olleet joko eronneita, yksinhuoltajaäitejä, tai salasuhteessa, eli loppuun ajettuja. Taitaa olla niin, että raha tulee ensin, ja sitten vasta naiset.

Ensimmäisessä lauseessa on tietysti totuutta, ja onhan se muutenkin välillä aika raadollista puuhaa, mutta en silti oikein usko, että kannattaa tällä asenteella olla liikkeellä.

Mahdottoman vaikea aihe ylipäätään, mutta liikkeelle on ainakin lähdettävä, tuli mitä tuli. Tapoja on monia, kaikki voivat toimia tai olla toimimatta, mutta sinne vaan avoimin mielin ja sillä tavalla sopivasti keveällä asenteella tyyliin "jos jotain löytyy, niin hyvä homma, jos ei, niin ei se maailma siihen kaadu". 
« Viimeksi muokattu: 23.05.21 - klo:16.09 kirjoittanut Eesaurus »

Jere Sumell

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 348
 • Tietojenkäsittelyn tradenomi vuosimallia 2017.
  • Profiili
  • Tietokone-blogi
No joo, avain aloitukseen maalina parisuhde tai edes jotain aitoa naisseuraa, niin on tuo liikkelle lähto ulos omasta luolasta ja tietokoneet kiinni ja jalkautuminen ihmisten pariin.

Nyt tämä korona-aikakin jonkin verran rajoituksia ja lisähaasteita luonut, kun oli tarkoitus mennä tutustumaan Turun ylioppilasteatterin ihmisyhteisoon ennen kesäteatteri-näytelmän harjoitusten alkamista, ja minut toivotettiin sinne avoimesti tervetulleeksi, mutta korona pilasi sen. Mitä itselläni jonkin verran lapsi ja nuorisoteatterista joitain vuosia kokemusta näyttelijä-harrastus-näkokulmasta, niin mitä pidän teatterista paljon, ja koen sen aidoksi ihmisyhteisoksi, ja siellä on naisiakin harrastamassa sitä teatterihommaa. Se voisi olla järkevä väylä jalkautua sinne, ja mahdollisesti herättää jonkun vastasukupuolen kiinnostus ajan kanssa, ja lähestyä aidosti humaanilta pohjalta ihmiseltä ihmiselle, eikä talous/insinooriaivot edellä.

Helposti insinooriaivoilla tekee johtopäätoksen, että naiskumppanin aivoissa on tapahtunut jokin vikakytkentä, tai mitä olen kuullut näitä insinoorivitsejä, se Kummeli-ryhmän vappuesityksessä oli joskus ajat sitten hyvä insinoorivitsi, joka meni jotenkin näin: "Miksi insinoori ei loydä sopivaa naista helposti itselleen tutustuessaan naiseen", niin vastaus kuului "Viemärointi ja virkistys liian lähekkäin toisiaan."

Kerran juttelin erään ohjelmistokehittäjän kanssa miesporukassa naisen ohjelmoinnista, niin tämä alkoi määrittelemään niitä ominaisuuksia, joita naisen ohjelmoijan täytyisi huomioida ja päätyi tasan kolmeen: Naisessa on ohjelmistokehittäjän näkokulmast tasan kolme ominaisuutta: Ne ovat tissit,  genitaalialue, ja takapuoli.

Insinoorivitsit on aika kuivia, ei ihmisten maailma pelkästään ole insinooritieteitä, itsekin olen myohemmällä iällä vasta ihmiskuvan laajentumisen myota alkanut ajatella aika ihmisläheisesti omia kohtaamisiani toisten ihmisten parissa ja vuorovaikutustilanteita suhteissani.

Kyllä Thaimaakin kiinnostaisi kovasti, jos voittaisi lotossa, niin varmaan pari kertaa tulisi poikamiehenä lähdettyä kaukomaa-lomalle tutustumassa naismarkkina-tarjontaan, siellähän on niitä baarityttoja paljon, ja ikähaarukka ihan nuoresta varmaan hamaan humaaniin myohaisvanhuuteen, niin jos ei rahasta ole kiinni, kun se matkakin on aika kallis esimerkiksi phukettiin, niin jos loytäisi kivan oloisen tyton, niin ostaisi isännältä ulos sen, ja tutustuisi thaikumppanin kanssa Thaimaan kulttuuriin, ja tämän perheeseen ja käyttäisi siihen aikaa, mitä olen kuullut, että niillä baarityttojen kanssa pidemmälle  edenneet on todennut, että siellä on isot perheyhteisot, joista myos sitten pitäisi olla varaa elämä ylläpitää miessukupuolen edustajan.

Onhan moni rahatonkin rahattoman kanssa yhdessä, mutta oma kokemukseni on se, mitä tuo 2 viikkoa pisin suhdekin kariutui rahattomuuteeni oli yksi syy, ei tosin varmaan ainoa, mutta kyllä se pitkässä juoksussa se miessukupuolen varallisuuskin on vaikutteena, erityisesti sitten, jos alkaa perheenlisäystä miettimään.

Itse mitä olen melko vaatimattomista oloista ponnistanut keskiluokkaan tehdastyolaisperheen kasvattina, niin olen päätynyt siihen, että koyhien mitään perheitä pitäisi perustaa, kun ne tulee kalliiksi lopulta kansantaloudelle useammassa sukupolvessa, kun itsellänikin jäänyt varallisuuden tähden jotain oleellisia hetkiä eletystä elämästä rahan niukkuuden tähden vähän traumaattisia kokemuksia.

perheessäkin tietty suvun jatkumisen ajatus, kun eihän omakaan elämä loputtomiin kestä, niin pitäisi ensin saavuttaa vakaa parisuhde,ja sellainen yhteistalouden varallisuus ja säännolliset tulot, että olisi varaa elättää ne jälkeläiset hamaan loppuun saakka menettämättä itse juuri mitään elämästä, ja siinä kohtaa avata osakesäästotili lapselle, kun se tulee tähän maailmaan. Olisin kyllä varallisuuden sen salliessa oikean kumppanin loydyttyä vielä perustamaan vähintään 2-henkisen perheenkin, jos varallisuutemme kumppanini kanssa sallisi sen elättämisen, niin voisi iskostaa niille jo varhaisella iällä, mikä tässä maailmassa kannattaa, ja mikä ei ja heidän saama parempi elämä ilmentäisi myos perimässään oma elämäni jatkuisi oman maanpäällisen täältä iäisyyteen siirtymisen jälkeenkin jossain elämän muodossa.
« Viimeksi muokattu: 23.05.21 - klo:16.26 kirjoittanut Jere Sumell »
Free Internet and  people for humans all over the globe!

(Profiilikuvassa oma valokuvani GIMPissä editoituna Disney Classic-väripaletin väreihin ja muunnettuna bittikartta-tiedostosta vektorigrafiikaksi.)

jekku

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 2609
  • Profiili
No mitä olen seurannut, niin kaikki aitoa parisuhdetta etsivät oman ikäiseni naiset ovat olleet joko eronneita, yksinhuoltajaäitejä, tai salasuhteessa, eli loppuun ajettuja. Taitaa olla niin, että raha tulee ensin, ja sitten vasta naiset.

Ensimmäisessä lauseessa on tietysti totuutta, ja onhan se muutenkin välillä aika raadollista puuhaa, mutta en silti oikein usko, että kannattaa tällä asenteella olla liikkeellä.
...

Tuota en käsittänyt, miten voi alle 50-vuotias olla "loppuun ajettu"?
Vaikka olisikin eronnut, yksinhuoltajaäiti tai salasuhteessa.

Jere Sumell

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 348
 • Tietojenkäsittelyn tradenomi vuosimallia 2017.
  • Profiili
  • Tietokone-blogi
Tuota en käsittänyt, miten voi alle 50-vuotias olla "loppuun ajettu"?
Vaikka olisikin eronnut, yksinhuoltajaäiti tai salasuhteessa.

No kai se johtopäätös tulee liian helposti tehtyä näin 40-vuoden ikäkriisin kourissa, mikä tuntuu että itsellänikin tämän naisongelmien suhteen alkaa olemaan kun ihmisen pariutumisriitti ei välttämättä poikkea luonnon muiden eliölajien kanssa välttämättä perusteiltaan paljoakaan, mutta helposti kun lukee noita happypancaken, joka on yksi harvoista ilmaisista deittisovelluksista verkossa, niin omanikäisten naiskumppani-ehdokkaiden viestejä, niin tosiaan tulee ehkä liian helposti tehtyä johtopäätös "loppuun ajettu".

Varmaan noissa treffiseura-palstoilla on miehistä ylitarjontaa, ja naisilla se päätäntävalta, kenen kanssa edes alkavat viestittelemään, niin on ihan luonnon lain mukaista, että heikommat mieskandit pariutumisriitin kourissa naista etsivät karsiutuvat joukosta. Tosin monet naiset varmaan saavat paljon asiattomiakin viestejä noista, ja sitten heiltä jossain kohtaa loppuu mielenkiinto koko palvelun käyttöön.

Onhan joku kasvatuspsykologi esittänyt ihmisen elinkaaren eheän minuuden kasvuun vanhuusikään saavuttaessa, että jossain keski/aikuisuus-iässä ihminen joko elää parisuhteessa, on sinut asian kanssa, tai vastapuolen haaste on kun näyttää siltä, että tulee jäämään yksin loppuelämäkseen, alkaa pikkuhiljaa sopeutumaan tilanteeseen. Itselleni tekisi kai parasta alkaa sopeutumisvaihe loppuelämäksi poikamieheksi jäämiseen, mutta vielä en haluaisi antaa periksi.
Free Internet and  people for humans all over the globe!

(Profiilikuvassa oma valokuvani GIMPissä editoituna Disney Classic-väripaletin väreihin ja muunnettuna bittikartta-tiedostosta vektorigrafiikaksi.)

Squirrel

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 425
  • Profiili
Ei se p*imppi kulu loppuun, päinvastoin. Pysyyhän muutkin lihakset hauikset jne. vetreämmässä kunnossa kun niitä käytetään ja treenataan.
Toivoisin tulevan päivä päivältä paremmaksi tietokoneen käyttäjäksi

qwertyy

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 5150
  • Profiili
No mitä olen seurannut, niin kaikki aitoa parisuhdetta etsivät oman ikäiseni naiset ovat olleet joko eronneita, yksinhuoltajaäitejä, tai salasuhteessa, eli loppuun ajettuja.
Pakko laittaa vähän TLDR tyyppinen alkukommentti tähän, mutta tämä kommentti pisti _todella_ rajusti silmään.

On aika turha kuvitella, että sinun iässä tulee enää yhtään ainoaa ikäistäsi naista vastaan, joka ei olisi eronnut (tasolla millä hyvänsä). Lisäisin tähän vielä sen, että minusta se on ihan äärimmäisen hyvä homma. Nimittäin nuorena ja kokemattomana näkökulmat tuuppaa olevaan varsin epärealistisia pitkälle juoksulle. Tuosta seuraava kommentti yksinhuoltajaäitejä, niin sekin tuossa iässä alkaa olla ihan luonnollisesti enemmän sääntö kuin poikkeus. Mutta enivei. Jos nuo on esteitä, niin sanoisin että ikuinen aikamiespoika linja on kyllä lähes täysi varmuus.

Kannattaa katsella asioita hiukan heidän näkökulmasta, muokata aika paljonkin tuota asennetta, niin todennäköisesti jossain kohti tärähtää. Sen mitä tuttavaviani olen jututtanut, niin lähes poikkeuksetta homma on alkanut silloin kun mitään ei ole ollut edes hakemassa. Enkä siis tarkoita välttämättä paikallista juottolaa tms., vaikka toki niistäkin on suhteita monille tullut, vaan harrastusten, tuttavien mutkan kautta yms.

Suht universaali fakta on, että mitä enemmän yrität, sitä pahemmin epäonnistut. Kannattaa pitää mielessä, että jos olet muiden mieleen, niin se homma voi hyvin lähteä sieltä toiselta osapuolelta liikkeelle, niin että itse et edes häävin kerkeä tajuta mistä on kyse. Mutta pitää sitä tietysti jonkinlainen mies olla. Enkä nyt tarkoita näköä, maskuliinisuutta yms. Sopivasti "herrasmies" tai sopivan älykäs (huom! Viisastelijat, näsäviisaat, pilkunviilajaat, muiden vähättelijät on sitten sitä täysin toista puolta älykkyydestä) vetoaa aika moniin naikkosiin, nimittäin monilta puuttuu ne taidot. Sopivana sana lienee se "katuviisas", Street smart kuten jenkit tuumaa. Jos pitäis panostaa kenellä tärppää "street smart, vai book smart", niin ihan ehdottomasti "street smart". Suht yleistä on myös, että tuo naarasosapuoli osaa arvostaa, mikäli peukalot ei aina taivu keskelle kämmentä.

Eikä herrasmiehenkään tarvi olla mikään kermaperse  :D
« Viimeksi muokattu: 24.05.21 - klo:16.36 kirjoittanut qwertyy »

Jere Sumell

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 348
 • Tietojenkäsittelyn tradenomi vuosimallia 2017.
  • Profiili
  • Tietokone-blogi
Joo, ihan totta, että kannattaa ehkä unohtaa pakkomielteinen etsiminen, ja pitää kuitenkin niissä reaalimaailman yhteisoissa, joissa on aktiivinen osallistuja, niin aistit avoinna, niin voi ollakin, että ennen pitkää joku kiinnostuu jostain ominaisuudestani.

Ei se p*imppi kulu loppuun, päinvastoin. Pysyyhän muutkin lihakset hauikset jne. vetreämmässä kunnossa kun niitä käytetään ja treenataan.

No käsittääkseni naisilla vatsalihakset, tai alavatsalihakset muuntuvat loysemmiksi, jos nainen on synnyttänyt lapsen tähän maailmaan, ja erityisesti, jos ei treenaa vatsalihaksia ja lantion seutua.
Free Internet and  people for humans all over the globe!

(Profiilikuvassa oma valokuvani GIMPissä editoituna Disney Classic-väripaletin väreihin ja muunnettuna bittikartta-tiedostosta vektorigrafiikaksi.)

Leko

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 260
  • Profiili
  • taistop.kapsi.fi
Ryyppään viikon päästä 80 v. synttärikahvini _hyvin_ pienen seurueeni kanssa. Palasin tähän asiaan vielä, kun tuli mieleen jostakin Brasilian perämetsästä kertomus.

Olivat löytäneet kylän, joka ei tiennyt ulkomaailmasta. Siinä kulttuurissa pariuduttiin ja jakettiin sukua heti, kun luonto sen salli. Niitä kun lähdettiin viemään 'sivistyksen' pariin, joku paikallinen, kai 16 v mies ihmetteli, kun joku ikäloppu vanhuskin otettin mukaan. Se vanhus oli noin nelikymppinen nainen.

Meidän tekniikkamme ja tieteemme on saanut venytettyä ihmisen  luonnollista elinikää niin pitkäksi, että fyysinen puolemme ei ole tietenkään pysynyt mukana. Tästä on seurannut kaikenlaista sopeutumisvaikeutta, esim. vaikka teini-ikäisten kapinointia. Luonto vaatii yhtä, sosiaalinen yhteiskunta toista. Meidän on pakko elää tässä ristiriidassa ainakin vielä muutama tuhat vuotta,  tai enemmän.

Et ole ongelmasi kanssa yksin. Me kaikki yli luonnon tarkoittaman eliniän ylittäneet joudumme kohtaamaan jotenkin jossakin näitä samoja ongelmia. Niin, ja ihminen on parhaimmillaan kuitenkin yläpäässään.

Voimia!
 

Postimies

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 2538
  • Profiili
Seuranhakua voi yrittää jodelissa ja monissa muissa keskustelukanavissa. Nykyisin ghostataan helposti joten keskustelua pitää osata vedättää. On paljon naisia jotka "dataavat" tai pelaavat. Mutta mitä iloa on naisesta joka istuu lähinnä koneella. Samaa voi sanoa koneella istuvasta miehestä. Nainen haluaa seuraa, hyväksyntää, tiettyä tunnelmaa. Luotoretket eivät vaadi suuria sijoituksia. Lättyjä tai tikkupullaa paistamaan nuotiolle. Baareista tehdyt löydöt usein juuttuneet siihen baarielämään. Ei ihminen intohimostaan luovu. Jos alkaa kasvattamaan pelargonioita, niin siinä harrasteryhmässä löytyy toisenlaisia naisia. Paras vinkki on lähteä jollekin kulttuurimatkalle, joihin osallistuu lähinnä koulutettuja fiksuja naisia. Noita järjestää monet yhdistykset kohtuu hintaan. Liettua ja Latvia vielä kohtuuhintaisia. Kyllä niitä kumppaneita löydetään vanhemmallakin iällä. Vanhainhodeissakin mennään naimisiin. Seksiä saa helposti, mutta pysyvämpi suhde vaatii jo enemmän.

Leko

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 260
  • Profiili
  • taistop.kapsi.fi
Yksi tuttava leskimies aloitti kansantanhuharrastuksen, ja naisia ainakin tapasi. Tai miten olisi virolaisten seuranhakupalstat..

Jtkone

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 746
  • Profiili
Lekolle myöhästyneet synttärionnittelut.
Sitten kun tulet täysi-ikäiseksi niin voi siihen kahvin kylkeen ottaa myös konjakin ;)

Toivoo nimimerkki: " vielä puuttuu itseltäni pari vuosikymmentä"

Leko

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 260
  • Profiili
  • taistop.kapsi.fi
Lekolle myöhästyneet synttärionnittelut.
Sitten kun tulet täysi-ikäiseksi niin voi siihen kahvin kylkeen ottaa myös konjakin ;)

Toivoo nimimerkki: " vielä puuttuu itseltäni pari vuosikymmentä"
Kiitos onnituksesta ja ryyppyluvasta!
Eipä ole tullut siihenkään pulloon syljettyä..

Hajakenttä

 • Käyttäjä / moderaattori
 • Viestejä: 1468
  • Profiili
Painaako meidän ikämiesten sana tässä asiassa yhtä vähän kuin yleensä kaikessa?

Tuollainen 37 vuotta ei ole ikä eikä mikään. Minulla on samat numerot toisin päin, joten jotain lienen oppinut. Eivät ne naiset ole koskaan kadoksissa olleet, eikä heitä etsiä tarvitse. Tässä meidän ympärillä he ovat suunnilleen puolet väestöstä. Hirveällä etsimisellä ei yleensä löydy kuin sattumalta joku samalla asialla oleva, ja useimmiten tilapäinen. Tietojenkäsittelijä ei ole mikään poikkeus vaan samat lääkkeet ovat kaikilla nieltävänä. Lähes aina sopiva nainen on osunut kohdalle vahingossa, yllätyksenä ja pyytämättä. Se on useimmiten ollut seurausta siitä, että on laskettu puolustus.

Siis – Jere hyvä – laske se puolustus. Jos näet kaikissa naisissa vaan löysää siellä ja läskiä tuolla, jäät ilman. Jos aina näet naiset vaan potentiaalisena kumppanina, saat saalistajan maineen, ja jäät ilman. Jos et voi hyväksyä naisen valmiiksi tehtyjä lapsia, jotka ovat sille naiselle maailman tärkein asia, et saa naistakaan. Laske siis puolustus ja arvostelu ja ota ihmiset vastaan ihmisinä sellaisenaan. Joku heistä ihastuu sinuun ja sinä häneen, jonain kauniina tai lonkeron värisenä päivänä.

Jos haluat lapsia, saat niitä helpoiten valmiina naisen mukana ja takaan, että yhtä rakkaita niistä tulee kuin omistakin. Jos haluat omia lapsia ehdit kyllä vielä, mutta muista, että vastuu alkaa heti ja kestää 18 vuotta ja 9 kuukautta ja usein vielä paljon pitempään. Jos haluat lapsia ilman vastuuta, unohda naiset, mene spermapankkiin ja tee talletus. Voit saada kymmeniä jälkeläisiä. Mutta pidä kiirettä, niillä on siellä ikäraja.

Nettihaku naisen etsinnässä tuottaa joskus tulosta. Mutta ei heitä etsiä tarvitse. Mene tuonne ulos. Liity näytemläkerhoon, tanssikerhoon, taidekerhoon, urheiluseuraan. Osallistu kaikkien kekkereiden järjestelyihin ja varainhankintatalkoisiin. Hanki koira, mitä pienempi ja pörröisempi sitä parempi.

E: Typo
« Viimeksi muokattu: 08.06.21 - klo:19.10 kirjoittanut Hajakenttä »
DELL Latitude E6220, Xubuntu 20.04
– Memento Vivere – Terv: Timo

JaniAlander

 • Käyttäjä / moderaattori+
 • Viestejä: 3048
  • Profiili
Meillähän on veteraanikäyttäjiä, tämmöinen nelikymppinen tuntee itsensä nuoreksi jolpiksi tässä seurassa :D
Core i5-9400F 2.9ghz 32GB Ram, Nvidia RTX2060 Kubuntu 20.04.01-64bit, Windows 10 Pro 64-bit Samsung Series 5, AMD A-6 2.1 GHz 4 Gt Ram, Ubuntu 18.04 64-bit.
Lenovo T60 Core2Duo 2GB Ram Ati Mobility Radeon 128 MB Ubuntu Mate 16.04-64bit
Commodore Amiga 500 1MB Ram.

JaniAlander

 • Käyttäjä / moderaattori+
 • Viestejä: 3048
  • Profiili
                                      ~~~

LISÄYS: Sensuuri näyttää muokanneen vastaustani siten, että ymmärrettävyys on kärsinyt. Yritän uudelleen käyttäen kiertoilmaisua.
Tekstini ***:n tilalle kirjoitan nyt: ''Puusta pihan perälle pystytettyjä  henkilökohtaisiin helpotustarpeisiin rakennettuja pieniä lämmittämättömiä rakennuksia''. 

Asia sinänsä on vakava. Ja vakavasti minäkin olen siihen yrittänyt suhtautua, vaikkakaan en katso kunnollista neuvoa pystyneeni antamaan.

Onkohan meillä joku automaaginen sensuurilista vai tunnustaako joku mode? :)
Core i5-9400F 2.9ghz 32GB Ram, Nvidia RTX2060 Kubuntu 20.04.01-64bit, Windows 10 Pro 64-bit Samsung Series 5, AMD A-6 2.1 GHz 4 Gt Ram, Ubuntu 18.04 64-bit.
Lenovo T60 Core2Duo 2GB Ram Ati Mobility Radeon 128 MB Ubuntu Mate 16.04-64bit
Commodore Amiga 500 1MB Ram.

Tomin

 • Palvelimen ylläpitäjä
 • Käyttäjä / moderaattori+
 • Viestejä: 11203
  • Profiili
  • Tomin kotisivut
                                      ~~~

LISÄYS: Sensuuri näyttää muokanneen vastaustani siten, että ymmärrettävyys on kärsinyt. Yritän uudelleen käyttäen kiertoilmaisua.
Tekstini ***:n tilalle kirjoitan nyt: ''Puusta pihan perälle pystytettyjä  henkilökohtaisiin helpotustarpeisiin rakennettuja pieniä lämmittämättömiä rakennuksia''. 

Asia sinänsä on vakava. Ja vakavasti minäkin olen siihen yrittänyt suhtautua, vaikkakaan en katso kunnollista neuvoa pystyneeni antamaan.

Onkohan meillä joku automaaginen sensuurilista vai tunnustaako joku mode? :)

Onhan se. Tehty joskus kauan sitten. Korvaa asioita perunoilla.

Muokkaus: Näköjään joitain sanoja myös ihmisillä. Enpä edes tiennyt tuota yksityiskohtaa. 8)
« Viimeksi muokattu: 08.06.21 - klo:22.42 kirjoittanut Tomin »
Automaattinen allekirjoitus:
Lisäisitkö [RATKAISTU] ketjun ensimmäisen viestin aiheeseen ongelman ratkettua, kiitos.

ilkant

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 689
 • Kubuntu
  • Profiili
1990-luvulla kuulin viisauden: Onni on kuin perhonen. Kun yrität tavoitella sitä, se lentää aina tiehensä. Kun asetut paikoillesi se tulee ja istahtaa olallesi.