Kirjoittaja Aihe: TV:n katseluohjelmat 2021  (Luettu 4400 kertaa)

Postimies

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 2627
    • Profiili
Vs: TV:n katseluohjelmat 2021
« Vastaus #20 : 10.01.21 - klo:14.19 »
Rasberryyn löytyy OpenElec. Kodi & vdr hieman hankala asentaa. Plugareiden versioissa pitää olla tarkkana. Vdr:ään pitää kanavat virittää oikeassa muodossa. Kun vdr pyörii taustalla saa siihen yhteyden myös muilta koneneilta. TV:n katselu onnistuu myös VLC:llä Windows koneelta.

Ganymedes

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 3915
    • Profiili
Vs: TV:n katseluohjelmat 2021
« Vastaus #21 : 10.01.21 - klo:15.17 »
Näistä neuvoista innostuneena puhaltelin pölyt vanhasta Raspberry 3 b+:sta ja kokeilin siihen sekä Kodia että OSMC:tä (joka taitaa olla osin sama ohjelma?) enkä saanut tätä melko vanhaa korttia pelittämään oikein millään lisäosalla. Sen sijaan kun asensin Raspbianin ja Kaffeinen kortti näkyi erinomaisen hyvin. Kun heitin sen kymmensenttisen piiskan ikkunanpellille, sain heti asennettua kaikki asemat ja kuva on ensiluokkainen. Myös ajastettu tallentaminen onnnistui oikein hyvin. Oman työhuoneeni tv-ongelma on siis ratkaistu täysin.
...

Hyvä tietää. Minulla on kyllä TV-kortti (Raspberryn oma) tässä OSMC Raspberry 3b+:ssa, mutta kun en heti keksinyt miten sen saa toimimaan ja kun antennien kanssa on ollut säätämistä, niin se jäi asentamatta. Täytynee kokeilla tuolla kertomallasi yhdistelmällä toisessa Raspberryssä, jos se kerran toimii helposti. Isot AV-vahvistimet ovat sikäli kivoja, että niihin saa riittävästi laitteita kiinni. OSMC on kyllä videosoittimena kätevä.