Muut alueet > Yleistä keskustelua

MS ja Linux

(1/3) > >>

kaulahuivi:
Uusi aikakausi alkanut Microsoftin ja Linuxin välillä?

https://www.is.fi/digitoday/art-2000006515445.html

Jtkone:
Ei uusi aikakausi, mutta välttämätön.

kaulahuivi:
Mihin tämä johtaa? Ottaako MS pikku hiljaa Linuxin omaan hallintaansa ja siirtyy siihen? Kiinasta tulossa uusi super-Linux Huaweilta? Valtataistelu Torvaldsin jälkeen alkamassa?

ubpappa:

--- Lainaus ---Valtataistelu Torvaldsin jälkeen alkamassa?
--- Lainaus päättyy ---

Jospa Torvalds tulee takaisin  ;)

Thinkit:
Hei.

Näkisin omasta mielestäni aiheen niin, että Microsoft haluaa itselleen ns. parhaat palat, jonka jälkeen kaikki ne yritetään tavalla tai toisella pitää ja ostaa omaaan käyttöön omien lisenssien alle. Minusta on absurdia ja tekopyhää että vuosia hallinnut käyttöjärjestelmä yrittää nyt kaikin tavoin saamaan hyödyn kaikille ilmaisesta käyttöjärjestelmästä.

Ihmettelen myös minkä vuoksi Microsoft ei halunnut yhteistyötä jo kaupallisten linux-jakeluiden kanssa, kun niitäkin on jo vuosia ollut. Onko kyse siis siitä että yritetään "hajoita ja hallitse"-periaatteella murentaa meidän jotka käytämme linuxia päivittäin palaamaan MS:n leiriin?

Amerikkalaisten touhuja kun seuraa (maskikauppa, lähi-itä yms.), tulee mieleen kuinka paljon valtio tukee MS:n toimintaa ja kuinka rahat ohjautuvat valtion kassaan. Kun Kiinalaiset tekevät samaan Mr. Trump uhkailee ja pelkää. Pelkää että "We are not number one!".


t. Thinkit (Linux user since 2004)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta