Kirjoittaja Aihe: VLC ja näytönsäästö  (Luettu 1007 kertaa)

luxudueu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 120
    • Profiili
VLC ja näytönsäästö
« : 16.04.14 - klo:01.11 »
Tällä kertaa niinpäin ettei suostu näyttö millään menemään pimeäksi stand-by-tilaan kesken toiston, tai ylipäätään jos kun VLC käynnissä. Tavannut ohjelmaa käyttää videotoiston lisäksi nettiradiona, koska siinäkin lajissa ollut heittäen paras. Ja radio saattaa olla päällä tuntikausia ilman että muuten koneella. Spotifyn samalla asennuksella ymmärtää musiikiksi jota ei tarvitse katsella, 10 minuutin jälkeen näytönsäästäjälle ja perään näyttö pois päältä. Jotakin yleisluontoista kikkakepposta haetaan, koska näitä VLC-näytönsäästöprobleemeja esiintynyt eri koneilla ja eri Ubuntuvarianteilla, aiemmin tosin lähinnä niinpäin että ruutu pimeäksi kesken leffan tahi sarjan, VLC:n asetuksista piittamatta.

Vaihtoehtoisesti erillinen sovellus nettiradiokäyttöön sekin hyvin menisi. Vaan en moiseen törmännyt joka mukisematta hanskaisi Icecastit sekä YLE:n hetkin pätkivät striimit, muita kuin VLC. Vinkkejä otetaan vastaan. Kiitos ja kumarrus.

Hajakenttä

  • Käyttäjä / moderaattori
  • Viestejä: 1318
    • Profiili
Vs: VLC ja näytönsäästö
« Vastaus #1 : 17.04.14 - klo:13.53 »
Kävisikö Rytmilaatikko/Rhytmbox noihin tarkoituksiin. On ainakin helposti saatavilla kun on aina tuossa palkin kaiuttimen kuvakkeessa avattavissa. Ei myöskään kuormita paljoa. Aina on nöyrästi soittanut radiota taustalla, enkä pätkimistäkään ole huomannut.

Pienestä radion kuvasta vaan luettelo auki ja sinne lisäämään asemia. URL on joskus hakusessa, mutta siinä auttaa tämä luettelo:

http://www.mediamonitori.fi/index.php/nettiradiot

Tai tämä toisenlainen luettelo, josta tarvitsee vain klikata aseman nimeä niin se siirtyy ihan itse luetteloon Rytmilaatikkoon:

http://www.shoutcast.com/?action=sub&cat=Pop#

DELL Latitude E6220, Xubuntu 18.04
– Memento Vivere – Terv: Timo