Kirjoittaja Aihe: Ubuntu 12.04.3 asennus asensi suljetun amd experimental ajurin pyytämättä  (Luettu 1694 kertaa)

ubbe_timppa

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 33
    • Profiili
Moi,

Tänään kun yhtä uutta konetta asentelin, huomasin seuraavaa. Tein normi asennuksen, sen jälkeen asentelin itselleni synapticin, yläkulmassa oli se tuttu viesti että suljettuja ajureita saatavilla, mutta siihen en hipaise koska se jockey ei kuitenkaan toimi.

Kun sain koneen muuten päivitettyä ja lähdin synapticilla katsomaan atin ajureita, niin amd experimentalit olivat automaattisesti asentuneet? Hallunisoinko?

Normi päivitykset tein apt-getillä, sen jälkeen asensin synapticin, ja kun sen avasin ja kurkkasin amd ajureita, niin asennettuina olivat. No otin pois ja laitoin normi update ajurit... ei experimental...

juyli

  • Vieras
... niin amd experimentalit olivat automaattisesti asentuneet? Hallunisoinko?

Hallusinaatio ilman muuta. Päivitykset päivittävät koneellaolevat paketit - eivät lisäile automaattisesti omiaan - tai kuten yleensä päivityksissä kohteliaasti kysyvät, mitä haluat päivittää.
Ubuntussa oletuksena tarjotaan vaihtoehto K (kyllä - Y -yes), mutta asentajalle jää aina vara kieltäytyä päivityksistä - eikä <ENTER> jää ainoaksi vaihtoehtoksi.

Päivityksien riippuvuuksina tosin voidaan tarjota yhtä sun toista asennettavaksi, mutta päivittäjän on tällöin ymmärrettävä, mitä on päivittämässä ja hyväksyttävä ohjelmien asennus.