Kirjoittaja Aihe: LFTP / FTPS älyttömän hidasta kyytiä (Duplicati off-site backup hidas)  (Luettu 850 kertaa)

Sami Lehtinen

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 734
  • Techie
    • Profiili
    • Sami Lehtinen
Onko kenelläkään kokemusta siitä, miksi LFTP on turkasen hidas. Se tuntuu jarruttavan menoa aivan tappavan tasaisen hitaaseen 86kt/s vauhtiin erittäin päättäväisesti. Olen koittanut säätää vaikka mitä, mutta mikään ei auta.

set ssl:verify-certificate yes
set net:connection-limit 8
set net:limit-rate 0
set net:limit-max 0
set net:limit-total-rate 0
set net:limit-total-max 0
set net:idle 300
set net:max-retries 10
set net:reconnect-interval-base 5
set net:reconnect-interval-max 60
set net:socket-buffer 128000
set net:timeout 15
set xfer:rate-period 1

Ihan sama oikeastaan mitä noihin pistää, niin vauhti on sama. Tosin jos socket-bufferin pudottaa johonkin 8192 tavun paikkeille, alkaa vauhti hidastumaan vielä tästäkin säälittävästä vauhdista. Olen myös koittanut 10000000 rate limittejä, ei vaikuta, tms.

Melkein alkaa tuntumaan, että pirruuttaan ovat tuollaisen jarrun pistäneet ja maksamalla saa lisää vauhtia. Ai niin, eihän tää ollutkaan Windows softa. Mutta saisi se silti toimia pikkasen rivakammin. mm. Kymmenien gigatavujen backuppien ajo on aika tuskaa tollasella mopovauhdilla. Kun olis kerran täydet 10 megatavua sekunnissa käytettävissä.

Asiaan suoranaisesti liittymättömänä mielenkiintoisena faktana mainittakoon, että Windowssilla ei ole vastaavanlaista ongelmaa.

Softa joka kontrolloi tuota lftp:tä tässä tapauksessa on duplicati, mutta käsittääkseni silläkään ei pitäisi olla mitään tekemistä tämän asian kanssa. Vai onko?

Ideoita?

kw: lftp, slow, ftps, hidas, hidastelee, hitaasti.
« Viimeksi muokattu: 30.03.13 - klo:22.31 kirjoittanut Sami Lehtinen »