Kirjoittaja Aihe: Battlefield Heroes ongelma  (Luettu 1317 kertaa)

Chambber

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 8
    • Profiili
Battlefield Heroes ongelma
« : 05.04.11 - klo:15.08 »
Saako Battlefield Heroesia toimimaan Ubuntussa?

Netistä kun katoin, niin näytti siltä että saisi, mutta en saanut ohjeista oikein selvää...
Pääsin kuitenkin niin pitkälle, että sain asennettua Firefoxin winellä, niinkuin käskettiin. Nyt kun nyt yritän mennä BF Heroesin sivuille, firefox ensin jääty jonkun about 2min, jonka jälkeen toimii taas normaalisti. Mutta sitten kun painan sitä Play Now nappia, niin se käskee asentaa sen PluggInnin, ja kun sitten selain käynnistyy uudelleen, niin se ei toimikkaan, vaan yrittää asentaa sitä plugginiä uudestaan... Ja firefox siis jäätyy ja se ruutu menee harmaaksi aina kun menee BF Heroesin sivuille.

Jos saisi ''helpot/selkeät ohjeet'' kun olen melko uusi vielä Ubuntun käytössä...« Viimeksi muokattu: 06.04.11 - klo:12.03 kirjoittanut Chambber »

Exitium

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1013
    • Profiili
Vs: Battlefield Heroes ongelma
« Vastaus #1 : 10.04.11 - klo:14.28 »
Ei saa.

Sen saa toimimaan jossakin määrin (Firefoxin Windows-version asentaminen Winen kautta ja sitä kautta asentaa pelin), että peli käynnistyy, mutta homma kaatuu siihen kun Punkbuster potkii sinut aina pois serveriltä kun se ei tunne Winen API-käskyjä ja luulee sinua cheatteriksi. Eli hyöty aika olematon, etenkin kun ymmärtääkseni tuossa pelissä ei ole oikein noita ei-Punkbuster servereitä.
Welcome to my signature!

Please note that this signature is licensed under the General Public License. By embedding the signature, or parts of it, into your brain other than by mere aggregation, your brain becomes a combined, and therefore derived, work and thus must be licensed under the GPL too