Kirjoittaja Aihe: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]  (Luettu 12191 kertaa)

salai

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 2126
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #20 : 07.11.10 - klo:12.43 »
Ittellä ollu 5 kk MF668, yhden ainoa kerran on katkaissut yhteyden muuten toiminut loistavasti.
Ubuntu 10.10:ssä pitäis toimia.
Onkohan kukaan kokeillut MF668:n toimivuutta Lucid Lynxiin 10.10:stä backportatulla Network-manager0.8.1 + tuoreilla usb-modeswitcheillä?

Itse olen kokeillut noilla ZTE 636+:tä, jonka kytkeytyminen kestää minuuttikaupalla. Sen jälkeen kyllä tuntuisi toimivan, vaikken tuntikausia olekaan testannut.

luntti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 35
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #21 : 08.11.10 - klo:11.18 »
Ollu tässä operaattoriin yhteyksissä ja ovat koittaneet selvitellä ongelmia tuon pätkimisen suhteen.Sai ne sen verran selville että tukiasemat yms ok mutta liittymää vaivaa jokin outo kohinaongelma.Välillä se toimii normaalin kohinavaihtelun arvojen mukaisesti, välillä kohina-arvo kasvaa liian korkeaksi.Mistä lie johtuu...ei voi tietää epäilivät jos ei oo usb 20. niin ei riitä virtaa, mutta kun sattuu olemaan usb 2.0 tason portit koneessa.Noh seuraillaan, mielenkiintoisia nopeus vaihteluja alkoi olemaan sen 14 päivän kokeiluajan jälkeen... >:(

luntti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 35
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #22 : 09.11.10 - klo:20.32 »
Se on heikko mikä ei kestä, taas palautettu 1kpl nettitikkuja :)
Pätki ja pätki, kuumeni niin ettei siihen paljo tohtinu koskea...
Nyt tuli tilalle myyjän suosituksesta E1820 ja pelaa ainaki toistaseksi...

luntti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 35
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #23 : 21.11.10 - klo:14.50 »
No niin alkaa ehkä meneen jo vähä off topic mutta w7lla pelaa nyt hyvin nou problem.
Mutta eipä toimi millään linux jakelulla, eikä 100 varmaan ole kone kohtainen vika kun 2 eri pöytäkoneella kokeiltu ja yhdellä kannettavalla.Ja monella eri linux jakelu versiolla.Ei ymmärrä vanha Pas#a dna pelaa joka linuxissa heittämällä,koneet ymmärtää heti yhteistyön mutta saunis välillä vilkahtaa ja lupailee ja sitten sitä ei saa enää ikinä päälle.
'Ei se varmaan enää tosta nettitikustakaan johdu ku tää on jo kolmas ja malliki vaihtu.
Mikä ihmeen taikatemppu pitää tehdä että tuon saunalahden liittymän saa toimimaan?

meizirkki

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1039
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #24 : 21.11.10 - klo:18.26 »
No niin alkaa ehkä meneen jo vähä off topic mutta w7lla pelaa nyt hyvin nou problem.
Mutta eipä toimi millään linux jakelulla, eikä 100 varmaan ole kone kohtainen vika kun 2 eri pöytäkoneella kokeiltu ja yhdellä kannettavalla.Ja monella eri linux jakelu versiolla.Ei ymmärrä vanha Pas#a dna pelaa joka linuxissa heittämällä,koneet ymmärtää heti yhteistyön mutta saunis välillä vilkahtaa ja lupailee ja sitten sitä ei saa enää ikinä päälle.
'Ei se varmaan enää tosta nettitikustakaan johdu ku tää on jo kolmas ja malliki vaihtu.
Mikä ihmeen taikatemppu pitää tehdä että tuon saunalahden liittymän saa toimimaan?
Ainakaan 10.10 Kubuntussa ei tarvitse taikatemppuja.
Fanitan:
Bitcoin, maailman suurin virtuaalivaluutta ja hajautetun laskennan projekti.
Enlightenment, helposti kustomoitava työpöytä. => PPA ubuntulle

luntti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 35
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #25 : 21.11.10 - klo:23.51 »
Juu jotai vikaa  on liekkö penkin ja koneen välis en tiiä..ymmärtäs kyllä jos ois kone kohtanen ongelma vaan ku ei, Tuossa just taas jälleen pari tuntia hieroskelin nettitikkua syttymään pöytä koneella vaan ku ei ni ei, sitten läppärin vuoro ja ei ni ei.Ei viitti jatkualla syötöllä olla ettimässä ja asentamassa versioita jotka ehkä saattas toimia ehkä ei,.Miksihän tää on tehty linuxissa niin hankalaksi perus käyttäjille.Siis laajakaistat yms. langattomat näissä kyllä toimii klick klick vaan, mutta näitte mokkuloitten ja tikkujen säätämiseen ei taho enää tavis käyttäjällä ymmärrys riittää.

meizirkki

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1039
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #26 : 22.11.10 - klo:20.35 »
Juu jotai vikaa  on liekkö penkin ja koneen välis en tiiä..ymmärtäs kyllä jos ois kone kohtanen ongelma vaan ku ei, Tuossa just taas jälleen pari tuntia hieroskelin nettitikkua syttymään pöytä koneella vaan ku ei ni ei, sitten läppärin vuoro ja ei ni ei.Ei viitti jatkualla syötöllä olla ettimässä ja asentamassa versioita jotka ehkä saattas toimia ehkä ei,.Miksihän tää on tehty linuxissa niin hankalaksi perus käyttäjille.Siis laajakaistat yms. langattomat näissä kyllä toimii klick klick vaan, mutta näitte mokkuloitten ja tikkujen säätämiseen ei taho enää tavis käyttäjällä ymmärrys riittää.
Älä nyt vaan mene säätämään ja sotkemaan niitä oletusasetuksia jos 10.10 käytät. :)
Fanitan:
Bitcoin, maailman suurin virtuaalivaluutta ja hajautetun laskennan projekti.
Enlightenment, helposti kustomoitava työpöytä. => PPA ubuntulle

luntti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 35
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #27 : 23.11.10 - klo:13.26 »
Juu jotai vikaa  on liekkö penkin ja koneen välis en tiiä..ymmärtäs kyllä jos ois kone kohtanen ongelma vaan ku ei, Tuossa just taas jälleen pari tuntia hieroskelin nettitikkua syttymään pöytä koneella vaan ku ei ni ei, sitten läppärin vuoro ja ei ni ei.Ei viitti jatkualla syötöllä olla ettimässä ja asentamassa versioita jotka ehkä saattas toimia ehkä ei,.Miksihän tää on tehty linuxissa niin hankalaksi perus käyttäjille.Siis laajakaistat yms. langattomat näissä kyllä toimii klick klick vaan, mutta näitte mokkuloitten ja tikkujen säätämiseen ei taho enää tavis käyttäjällä ymmärrys riittää.
Älä nyt vaan mene säätämään ja sotkemaan niitä oletusasetuksia jos 10.10 käytät. :)
Juu en :)
No joo täälläpä taas ollaa ja 10.10 ja sauniksella. Mikä meni vikaan, eipä voi tietää..
Laitoin vielä kerran läppärille w7 rinnalle tän 10.10 (maverick) ja asentu ihan jees.
Netti ei toiminu heti, päätteellä tovin herättelyä wvdial komennolla muutaman minuutin ajan.
No ei se silläkään lähteny nettiin mutta tikku heräs ja normaalisti lisäsin sen sitten tuolta vpn-yhteyksien kautta koskematta yhtään mihinkään asetuksiin..Avot ja jo toimi, seuraavaksi oli päivitys joka muuten viime kerralla teki sen että netti ei enää toiminut. No nyt näytti tulevan puolenkymmentä päivitystä enemmän mitä aiemmalla kerralla, eli jotain siis puuttui aiemmasta??
10.4 pöytä koneeseen laiton ne puuttuvat usb pakut ja samat kuviot herättelyt wvdialilla ja sitten yhteyksiä muokata ja taas oltiin netissä ja hyvin päivitty 10.10 pöytä konekkin :)
Että semmosta taas :D

uggeli

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 351
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #28 : 05.12.10 - klo:01.24 »
Itselle tulossa ko. tikku 14 pvä testikäyttöön (eli aion jokatapauksessa palauttaa tuon, testaan vain 3g:n toimivuuden näin yleisesti, kun adsl linjakin on ala-arvoinen ja pätkii yhteyttä (pitkä linja) jne. ja mahdollinen tuleva 3g siirtymä tullee tapahtumaan "oikealla" 3g modeemilla). Elikkäs 10.04:ssa olis tarkoitus tuota kokeilla mm. näillä opeilla:

http://technomagus.wordpress.com/mobile/3g/3g-configuration-ubuntu-lucid-update-1/

Tähän liittyen kysyisinkin seuraavaa osin perus kysymystäkin:

Mikä olisi paras tapa nettiyhteyden nopeuden & mahdollisen pätkimisen tarkkailuun? Tarkoitus olisi siis vetää tuolle testijaksolle kunnon lataustestejä ja saada jokin tilasto saavutetuista minimi datasiirtonopeuksista kuin toki maksimistakin. Hyvä toki olisi, jos nuo saisi kelloajan mukaisesti otettua. Mitä tähän tarkoitukseen suosittelette siis, vai onnistuuko millään suoraan vai onko jo perustoiminnoissa ja tullut vain missattua? :)
Linux: Be root
Windows: Reboot

redu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 487
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #29 : 23.12.10 - klo:13.20 »
Itselle tulossa ko. tikku 14 pvä testikäyttöön (eli aion jokatapauksessa palauttaa tuon, testaan vain 3g:n toimivuuden näin yleisesti, kun adsl linjakin on ala-arvoinen ja pätkii yhteyttä (pitkä linja) jne. ja mahdollinen tuleva 3g siirtymä tullee tapahtumaan "oikealla" 3g modeemilla). Elikkäs 10.04:ssa olis tarkoitus tuota kokeilla mm. näillä opeilla:

http://technomagus.wordpress.com/mobile/3g/3g-configuration-ubuntu-lucid-update-1/

Tähän liittyen kysyisinkin seuraavaa osin perus kysymystäkin:

Mikä olisi paras tapa nettiyhteyden nopeuden & mahdollisen pätkimisen tarkkailuun? Tarkoitus olisi siis vetää tuolle testijaksolle kunnon lataustestejä ja saada jokin tilasto saavutetuista minimi datasiirtonopeuksista kuin toki maksimistakin. Hyvä toki olisi, jos nuo saisi kelloajan mukaisesti otettua. Mitä tähän tarkoitukseen suosittelette siis, vai onnistuuko millään suoraan vai onko jo perustoiminnoissa ja tullut vain missattua? :)

Anttu / Siptune on tehnyt Linux-skriptin:
http://www.siptune.net/siptune.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=353
Aikamoista sahausta tulee tulokseksi. Mielenkiintoista.

Aion myös lähiaikoina kokeilla Saunalahden ZTE MF668 mokkulaa. Toivottavasti pelittää myös Ubuntussa? Tuo vaihtoehto Huawei E1820 on minulla OUT, koska sen lisäantenniliitin toimii vain sisään tulevalla liikenteellä (googlausten mukaan).

redu
Ubuntua 98%, Winkua 2%

luntti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 35
    • Profiili
Vs: ZTE MF668 -ei taija vielä toimia UB10.04:ssä ?[EI TOIMI]
« Vastaus #30 : 13.02.11 - klo:10.00 »
Eipä oo muistannut tänne päivitellä..
Ajan saatossahan sitä pätkimistä sitten ilmeni urakalla...nettiin joko pääsi tai sitten ei.
Laitoin a-link reitittimen ja ei voi sanoa muutaku että miksei tuota aiemmin laittanut  :D
Loppu se turha hierominen ja säätäminen vaikkei ehkä sitä alkuperäistä ongelmaa ratkaisutkaan, mielestäni hintansa arvoinen sijoitus nettitikun yhteyteen.