Kirjoittaja Aihe: Canon X-mouse (laskinhiiri) num lock päälle?  (Luettu 899 kertaa)

Pakana

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 39
    • Profiili
Canon X-mouse (laskinhiiri) num lock päälle?
« : 13.02.11 - klo:13.00 »
Hommasin juuri Canon X-Mouse (Linkki) laskukonehiiren, jossa on siis numeronäppis niskassa. Nyt on vaan se ongelma että tuon hiirinäppiksen numerolukko on päinvastaisessa tilassa kuin oikean näppiksen.

Tuo järjestely johtuu todennäköisesti siitä että tuo on ensisijaisesti suunniteltu pienille läppäreille joissa ei ole erillistä numeronäppistä (voi kysyä miksi ei käytetä näppiksen yläpuolella olevien numeroiden näppäinkomentoja?), eikä se varsinaisen numeronäppiksen puute mua nyt edes pahemmin häiritse, mutta tuossa on toiminto jolla pystyisi lähettämään laskukoneen tuloksen tietokoneelle "send" napilla. Nyt se ei toimi. :(

Muuten hiiri kyllä toimii, mutta en sitten tiedä tuleeko tuosta kovin pitkäikäistä kumppania, toimii bluetooth yhteydellä, jossa on pieni viive, joka haittaa hieman tähtäilyä.

E: Noniin, ratkaisin tämän sitten omatoimisesti... Vahingossa. Laitoin näppiksen num lockin pois päältä, ja räpläilin tuota hiirtä, niin nyt se on kytkenyt numlockin päälle myös näppiksessä ja hiiren näppis toimii...

Muuten hiirenä tuo ei ole mikään kovin mathtava laite. Kursori seuraa ikäänkuin pienen kumilangan perässä, ja myös mun koon 10 käsi on ihan minimikokoinen tuota käyttämään.
« Viimeksi muokattu: 13.02.11 - klo:13.15 kirjoittanut Pakana »