Kirjoittaja Aihe: En tiennyt oikeaa aluetta tälle.  (Luettu 1382 kertaa)

realbrojericho

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 52
 • järjestelmätukihenkilö - opiskelija
  • Profiili
En tiennyt oikeaa aluetta tälle.
« : 23.07.10 - klo:21.48 »
Hei ystävälliset avun tuojagurut,

Miten todistan olevani brojericho ja kenelle minun pitää siitä mailata? Kun turhan moneen php-keskusteluun murtauduttiin ja salasanat olivat helppoja, menin ja vaihdoin roskamailisalasanat ja kaikki... Sitten unohdin ne.

ps. En tiennyt mille alueelle tästä olisi pitänyt kirjoittaa.
Piis & Nix - Always learning

"Ne jotka jaksavat vastata muiden kysymyksiin, jakavat tietoa kuin avointa koodia"

peran

 • Vieras
Vs: En tiennyt oikeaa aluetta tälle.
« Vastaus #1 : 23.07.10 - klo:22.30 »
Voit kokeilla rhk:ta tai Risto H. Kurppaa tai Timo Jyrinkiä taitaa olla nikillä TimoJ.

Minä ainakin seurailen tilannetta ehkä ainakin kuukauden, ennen kuin rupean kyseistä ehdottelemaan.

Itsellänikin taitaisi oikeudet riittää ainakin poistaa brojericho-tunnus, jolloin voisit vaihtaa nykyisen nikkisi sille tunnukselle.

Hankalaan tilanteeseen olet itsesi laittanut, varsinkaan, kun brojericho:kaan ei ollut hirvittävän aktiivinen nikki (siis nikillä oli kirjoitettu alle 1000 viestiä).

Näyttää kuitenkin nykynen nikkisi ja brojericho-käyttävän samaa palveluntarjoajaa, joten sikäli väitteessäsi voi hyvinkin olla perää. Lisäksi tällaisia viestejä ei ole aikaisemmin ilmaantunut, joten ei ole kovinkaan ilmeistä, että kirjoittaisit palturia.

Mutta siis ole aktiivinen ja tyydy nykyiseen nikkiisi, ja ota asia puheeksi ehkä kuukauden päästä uudestään, niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Tosin en voi luvata mitään, mutta tilannetta voidaan kuitenkin katsoa silloin uudestaan.

Edit - gdm:lläkin on samat oikeudet kuin minulla, joten hänelläkin on mahdollisuus poistaa brojericho-tunnus. Mutta siis suosittelisin pitämään jäät hatussa ainakin yhden kuukauden, jolloin näemme, ettei vanhalta tunnukselta ole tullut järkeviä viestejä.
« Viimeksi muokattu: 23.07.10 - klo:22.43 kirjoittanut peran »

realbrojericho

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 52
 • järjestelmätukihenkilö - opiskelija
  • Profiili
Vs: En tiennyt oikeaa aluetta tälle.
« Vastaus #2 : 24.07.10 - klo:22.15 »
...jäät hatussa ainakin yhden kuukauden, jolloin näemme, ettei vanhalta tunnukselta ole tullut järkeviä viestejä.

Jep. Tehdään näin. En ole kovin ubuntukeskeinen, vaikka mieluusti asennan sen tuttavani koneeseen, mikäli sellaista tarvitsee. CD/DVD-distribuutio-määräni on kasvanut ja jos en saa ystäväni konetta toimimaan gentoolla/debianilla ja päälle seiskaa niin häpeän monta vuotta ; :-\

Nimittäin itse menin sekoittamaan kaverin koneen aika pahasti laittamalla jonkun SECURITY-remix-paketin koneelle (fedoran), joka sitten pilasikin molemmat läppärin kovot vaikkei pitänyt. No enivei. Teen lopputyötä nyt kiireellä ja lähetän TAAS HP HDX -kannettavan huoltoon, jonka alkuperäinen versio maksoi 2000 euroa. Tarjosivat uutta konetta vasta kun reklamoin siitä että reklamointiin ei vastattu. Noh, toivottavasti tulisi taas vähän parempi kone. Pyysin viimeksi jo yrityskäyttöön tarkoitettua, mutta ei. Jos tällä kertaa onnistuisi. Kun sattuu olemaan jo kolmas kerta kun kallis KOTIKÄYTÖN HP läppäri menee sekaisin... puuh. </avautuminen>

Niin ja antteeksi kapsit. Pitää olla aktiivinen alueilla, jotka eivät ole distribuutio-riippuvaisia, vaikka mieluummin konffattu Ubuntu kuin Vista. :) Ja kiitokset vielä siitä laitteest jonka lähetit, tosin nyt päätin ostella halpoja switchejä, joita voi kuitenkkin hallita. Pää on niin kylmä että siinä voisi grillata. Linux on matrixmaailm johon hukkuu kun sitä alkaa todenteolla tutkimaan.

 ::)

Piis & Nix - Always learning

"Ne jotka jaksavat vastata muiden kysymyksiin, jakavat tietoa kuin avointa koodia"