Kirjoittaja Aihe: gTLD uudet domainit esim .ac .lol .wow .books  (Luettu 1817 kertaa)

Sami Lehtinen

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 754
  • Techie
    • Profiili
    • Sami Lehtinen
gTLD uudet domainit esim .ac .lol .wow .books
« : 19.06.12 - klo:20.34 »
Mitäs mieltä täälä ollaan asiasta? Mitään keskustelua ei ole näkyvissä. Uskon että monella tulee tämän homman kanssa vielä ongelmia, koska ovat asentaneet järjestelmiään väärin. Lisäksi mulle ei selvinnyt ihan täysin, mikä sitten on on oikein. ;)

Esimerkki, viittaat yleensä http://serveri palveluun, entäs kun serveri on domaini? Eikä se olekaan enää paikallinen palvelu. No totta kai sulla on kaikki referenssit serveri.local muodossa, onhan? Ainakin monessap aikassa olen nähnyt, että tätä käytäntöä ei noudateta.

Toinen ongelma koskee myös domaineita ja mm. combo address baria joka toimii sekä osoiterivinä että hakuna.

Mitenkäs kun palvelun osoite on vaikka ac? Juu, se on ihan oikeasti ac. http://ac/ Hmm, vai http://.ac/ vai http://ac./ mielenkiintoista kyllä, vain ac. ja ac/ versio toimii Chromella. .ac tai http://ac/ eivät toimi, vaikka voisi kuvitella että toimisi.

Entäs sitten kun sähköposti osoite on b@ac, kuinka monen web-saitin sähköposti-osoitteen validoinnista uskotte tuon menevän läpi? ;)

Jahas, pitääkin vääntää tästä blogiin stuffia kun ehdin. Kannattaa sitä muutenkin vilkaista, siellä on nörtin avautumsia tietotekniikasta.

P.S. Hienosti failasi tämänkin foorumin urlin tunnistus noiden osoitteiden kanssa. fix fix fix fix me!

Hmm, missä on .ubuntu?
« Viimeksi muokattu: 19.06.12 - klo:20.36 kirjoittanut Sami Lehtinen »