Kirjoittaja Aihe: Brasero ongelmia levyn tyhjentämisessä  (Luettu 1125 kertaa)

Ux64

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 586
    • Profiili
Brasero ongelmia levyn tyhjentämisessä
« : 05.04.09 - klo:18.21 »
Onko teillä samaa ongelmaa, eli quick erase ruksattuna levy tyhjenee noin 8 minuutissa ja quick erasesta kun ottaa ruksin pois levy tyhjenee alle minuutin.

Mikä logiikka tuossa on? Vai onko tuo quick erase joku outo termi joka liittyy dvd levyjen tyhjentämiseen? Ainakin CD/RW levyillä quick erase nimenomaan poisti vain levyn alusta tunnistetiedot ja salli levyn polttamisen uudelleen. Nyt kuitenkin tuntuu toimivan toisin päin.

Muistaakseni kun käytin Windowssin Neroa tällaisia ongelmia ei ollut. Vaan tyhjentäminen toimi odotetusti.

Koska Braseroa on päivitetty jo N versiota sen jälkeen kun ensimmäisen kerran törmäsin tuohon ongelmaan, voisinkin kysyä. Että onko mahdollista että aseman oma firmis vaikuttaa asiaan jotenkin ratkaisevasti. Koska muuta järkevää selitystä en voi asialle enää keksiä.

Käytössä Lite-onin perus DVD+/-RW / DL IDE väyläinen bulkki asema. Mun mielestä tämänkään ei pitäisi mitenkään poiketa mainstreamista.

Lisätään nyt, että olen tutkimassa asiaa pelkkänä kuriositeettina. Luojan kiitos USB laitteet Flash / HDD ovat korjanneet tittelin noilta jeesuksen aikaisilta ongelmakiekoilta.
« Viimeksi muokattu: 05.04.09 - klo:18.23 kirjoittanut Ux64 »

Storck

  • Vieras
Vs: Brasero ongelmia levyn tyhjentämisessä
« Vastaus #1 : 05.04.09 - klo:19.10 »
Kerron vain oman tapani: en koskaan tyhjennä levyjä vaan polttaessa annan tyhjentää automatic.