Muut alueet > Yleistä keskustelua

Yleistä keskustelua -alueen tarkoitus

(1/7) > >>

LittleLion:
Vaikka "Yleistä keskustelua"-alueen kuvauksessa lukee, että täällä voi keskustella aiheen vierestäkin, se ei tarkoita sitä että tämä olisi varma valinta alueeksi aiheelle, josta ei ole aivan varma.

Ajan tässä nyt takaa sitä, että alueelle on viime aikoina tullut aika paljon viestejä jotka selvästi kuuluvat Ubuntu Linux -alueelle.

Eli niitä ketjuja, jotka käyvät jonnekin muulle alueelle, ei saa laittaa tänne vaan ne pitää laittaa niille varatulle alueelle. Tällä varmistetaan tietojen löytyminen ja vähennetään moderaattoreiden hommia, kun viestiketjuja ei tarvitse jatkuvasti olla siirtämässä.

Tumppi:
Joo... eipä taida olla erityisen kukoistava tämä Yleinen keskusteluaihe. Hyvä yritys, mutta ei tainnut syttyä. Yleisiä keskustelun aiheita kannatta kyllä etsiä muualta. Otetaan hattu kauniisti käteen ja todetaan, että Linuxia käsittelevä saitti on Linuxia käsittelevä saitti. Itselläni olisi kyllä ollut mielenkiintoa jutella Linux käyttäjien kanssa kaikesta maan ja taivaan väliltä,  koska heidän (meidän) yhteisössämme asiat pysyvät enimmäkseen asiallisina.

Minna S:

--- Lainaus käyttäjältä: Tumppi - 30.07.06 - klo:00.08 ---Joo... eipä taida olla erityisen kukoistava tämä Yleinen keskusteluaihe. Hyvä yritys, mutta ei tainnut syttyä. Yleisiä keskustelun aiheita kannatta kyllä etsiä muualta. Otetaan hattu kauniisti käteen ja todetaan, että Linuxia käsittelevä saitti on Linuxia käsittelevä saitti. Itselläni olisi kyllä ollut mielenkiintoa jutella Linux käyttäjien kanssa kaikesta maan ja taivaan väliltä,  koska heidän (meidän) yhteisössämme asiat pysyvät enimmäkseen asiallisina.

--- Lainaus päättyy ---
Siitä vaan aihetta keksimään  :D Kyllä varmaan keskustelua syntyy, jos joku vaan keksii kiinnnostavan aiheen.

Ilokaasu:
Riston privaviestistä rohkaistuna...

Elikkäs pitäiskös tätä Yleistä keskustelua nyt sitten rajoittaa enemmän linux puoliseksi vai antaako tämän paikan rehevöityä kaikesta sonnasta ja sen painoksi keskittyisi enemmän muiden alueiden siistinä pitämiseen. Mielipiteitä..

Omalle kohdalle sopisi että tämä yleinen palsta saa pursuta kaiken näköstä roinaa miten haluaa mutta muilla alueilla olisi sitten tarkka aihejako yms.

gdm:

--- Lainaus käyttäjältä: Ilokaasu - 15.07.08 - klo:17.02 ---Elikkäs pitäiskös tätä Yleistä keskustelua nyt sitten rajoittaa enemmän linux puoliseksi vai antaako tämän paikan rehevöityä kaikesta sonnasta ja sen painoksi keskittyisi enemmän muiden alueiden siistinä pitämiseen. Mielipiteitä..

--- Lainaus päättyy ---

Kerrotaan oma mielipide,

En näe mitään järkeä rajata tätä aluetta koskemaan pelkästään yleisiä-`linux` aiheita.
Tällä alueella on lukuisia eri viestiketjuja, joita lukee mielellään.
Pakko sitä olla muutakin keskusteltavaa kuin pelkästään linux/ubuntu.
Mutta mikä sen parempi kuin samalla foorumilla hoitaa monet eri aiheet ja keskustelut.

Muiden alueiden tarkkaa rajanvetoa kannatan kylläkin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta