Kirjoittaja Aihe: Grafiikkavirhe???  (Luettu 1153 kertaa)

walto

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 287
  • Ymph...
    • Profiili
    • Reveurs Domain
Grafiikkavirhe???
« : 10.11.08 - klo:18.52 »
Päivitin kubuntuni Intrepidiin. Meni eka hyvin, mutta vähän ajan kuluttua tuli jonkin asteen grafiikka/fontti virhe:
missään valikoissa ei näy tekstiä, paitsi nopeasti vilaukselta kun valikon avaa. Ongelma on winen sovelluksissa, kuten esim. eri ohjelmien asentajissa, on hieman hankalaa hakea browsen kautta oikeaa tallennuskansiota kun ei näe minkään kansion nimeä... Ja amarokissa sekä amsnnässä, Firefoxiin se ei ole levinnyt, koska latasin firefox kolmosen linux version... eli siis johtopäätös: ongelma on vain linuxin valikoiden/winen kautta ajetuissa sovelluksissa???
registered ubuntu user #23980
http://www.adressit.com/linuxkouluihin

Asus EEE 901, 2 GB DDR2, Jaunty Gnome
Pöytäkone: 2,8 GHz CPU, 1,3 GB RAM, 80, 33, 20 GB SATA ...

Tomin

  • Palvelimen ylläpitäjä
  • Käyttäjä / moderaattori+
  • Viestejä: 11213
    • Profiili
    • Tomin kotisivut
Vs: Grafiikkavirhe???
« Vastaus #1 : 10.11.08 - klo:20.18 »
Amarok on KDE-ohjelma (Qt) ja aMSN:kään ei ole GTK/Gnome-ohjelma (en tiedä mitä kirjastoja käyttää). Toimiiko esim. OpenOffice tai Gedit hyvin?
Automaattinen allekirjoitus:
Lisäisitkö [RATKAISTU] ketjun ensimmäisen viestin aiheeseen ongelman ratkettua, kiitos.

walto

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 287
  • Ymph...
    • Profiili
    • Reveurs Domain
Vs: Grafiikkavirhe???
« Vastaus #2 : 10.11.08 - klo:20.33 »
gedit toimii hyvin, mutta openofficessa ei valikot näy
registered ubuntu user #23980
http://www.adressit.com/linuxkouluihin

Asus EEE 901, 2 GB DDR2, Jaunty Gnome
Pöytäkone: 2,8 GHz CPU, 1,3 GB RAM, 80, 33, 20 GB SATA ...

walto

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 287
  • Ymph...
    • Profiili
    • Reveurs Domain
Vs: Grafiikkavirhe???
« Vastaus #3 : 02.01.09 - klo:13.33 »
Ja lisää. Asensin päätteessä apt-getin avulla xubuntu-desktop paketin, ja tänään aamulla kun ensimmäisen kerran elämässäni käytin Xfacea, kaikki toimi ihan hienosti. Paria työpöydän efektiä jäin kaipaamaan, mutta veikkaan että saan ne kaivettua jostakin. Kuitenkin, mesessä yms sovelluksissa näkyi kaikki valikot. Sitten sörkin hiukan paneelin asetuksia, ja kappas... ei näy enää =(
Mahtaako surullisesta tarinasta olla apua ongelman ratkaisemiseen?
registered ubuntu user #23980
http://www.adressit.com/linuxkouluihin

Asus EEE 901, 2 GB DDR2, Jaunty Gnome
Pöytäkone: 2,8 GHz CPU, 1,3 GB RAM, 80, 33, 20 GB SATA ...