Kirjoittaja Aihe: eRepublik - selainpeli  (Luettu 2212 kertaa)

vimme

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 40
  • Profiili
eRepublik - selainpeli
« : 28.09.08 - klo:13.34 »
Lyhemmittä puheitta: http://wiki.erepublik.com/index.php/Tutorial

Peli on vielä beta-vaiheessa, eSuomi on eNorjan vallan alla, joskin eSuomella on enemmistö hallituspaikkoja ja itsenäistyminen näyttää todelta. Nyt tarvitaan lisää eSuomailaisia peliin mukaan nostamaan eSuomen taloutta ja voimaa ylöspäin.

Peliin pääsee kutsusysteemillä, jokainen uusi pelaaja saa viisi kutsua. Minulla 4 jäljellä jos kiinnostuneita on, laittakaa email osoitetta kehiin ja laittelen kutsuja tulemaan.

EDIT: 1 kutsu jäljellä. www.erepublik.fi on pelin suomikommuunin fooru josta löytyy aloitteiljan ohjeita ja muita neuvoja peliin.
« Viimeksi muokattu: 04.10.08 - klo:13.55 kirjoittanut vimme »
-V-

-tjt-

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 24
  • Profiili
Vs: eRepublik - selainpeli
« Vastaus #1 : 20.05.10 - klo:10.24 »
Nostellaanpa ylös, Suomi tarvitsee edelleen kipeästi uusia kansalaisia.

Varsin mukava peli, ei vaadi panostusta kuin muutaman klikkauksen päivässä mutta halutessaan pelimaailmaan voi uppoutua niin syvälle kuin haluaa. Ohjeet aloittelijoille löytyvät osoitteesta http://erepublik.absurdit.net/

edit//gdm referral-linkki poistettu.
« Viimeksi muokattu: 20.05.10 - klo:10.55 kirjoittanut gdm »

sampo555

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 1
  • Profiili
Vs: eRepublik - selainpeli
« Vastaus #2 : 25.10.10 - klo:17.07 »
eRepublik on uudistunut huomattavasti viimeisten kuukausien aikana. Sota- ja talousjärjestelmä on laitettu kokonaan uuteen uskoon. Peliä on myös muokattu aloittelijaystävällisemmäksi.

eSuomi on aina ollut eRepublikissa pieni maa pohjolassa. Nyt eSuomi on kuitenkin päättänyt lähteä valloitusreissulle Suomenlahden eteläpuolelle Viroon hakemaan halpaa viinaa. eSuomi tarvitsee lisää kansalaisia mahdollistaakseen sotareissun. Nyt siis kannattaa liittyä mukaan, jos vain kiinnostusta selainpeleihin löytyy.

http://www.erepublik.com

Pelaamiseen ei tarvitse kuluttaa muutamaa minuuttia kauempaa päivässä. Aikaa kuitenkin saa kulutettua pelin parissa tunteja. Päivittäin sinun tulisi työskennellä ja käydä treenaamassa. Voit myös taistella sodissa, politikoida, lukea lehtiä tai alkaa toimittajaksi. Peli painottaa yhteisöllisyyttä, joten kannattaa käydä www.erepublik.fi osoitteessa keskustelemassa ajankohtaisista asioista. Quakenetissä on eSuomen virallinen IRC-kanava: #eRepublik.fi.

Peli ohjaa sinut alkuun, joten tähän en mitään erikoisia aloitusohjeita ala kirjoittelemaan. Muista myös, että lisää rahaa voi hakea eSuomen foorumeilta (http://www.erepublik.fi/forum) Ohjeet-osiosta.