Kirjoittaja Aihe: WLAN lakkas yhtäkkiä toimimasta  (Luettu 2057 kertaa)

uhappo

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1029
  • Sissos
    • Profiili
    • Urkin sivut
WLAN lakkas yhtäkkiä toimimasta
« : 16.11.08 - klo:22.55 »
Mulla siis tää

Ethernet controller: Atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg Wireless PCI Express Adapter (rev 01)

Tähän mennessä toiminut kuin unelma

Yhtäkkiä tänään tipahti käytöstä.

Network manager kyllä näyttää että wireless networks, mut ei näytä mitään verkkoja vaikka niitä satavarmasti on.

iwconfig
Koodia: [Valitse]
lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.

wifi0     no wireless extensions.

ath0      IEEE 802.11g  ESSID:""  Nickname:""
          Mode:Managed  Frequency:2.437 GHz  Access Point: Not-Associated   
          Bit Rate:0 kb/s   Tx-Power:16 dBm   Sensitivity=1/1 
          Retry:off   RTS thr:off   Fragment thr:off
          Power Management:off
          Link Quality=0/70  Signal level=-96 dBm  Noise level=-96 dBm
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed beacon:0

pan0      no wireless extensions.

Missähän mennään?
HP i7-pohjainen desktop ja itsekasattu i7-pohjainen desktop, uusin ubuntu 64bit
Ubuntu since 2008 Feb

mikkokan

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 180
    • Profiili
Vs: WLAN lakkas yhtäkkiä toimimasta
« Vastaus #1 : 16.11.08 - klo:23.11 »
Mitäs komento dmesg | grep ath0 kertoo? Jos ei mitään niin kokeile tuon ath0:n tilalle jotain muuta esim. atheros tai wifi0.

uhappo

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1029
  • Sissos
    • Profiili
    • Urkin sivut
Vs: WLAN lakkas yhtäkkiä toimimasta
« Vastaus #2 : 17.11.08 - klo:08.29 »
Mitäs komento dmesg | grep ath0 kertoo? Jos ei mitään niin kokeile tuon ath0:n tilalle jotain muuta esim. atheros tai wifi0.

[  112.628633] ath0: no IPv6 routers present

HP i7-pohjainen desktop ja itsekasattu i7-pohjainen desktop, uusin ubuntu 64bit
Ubuntu since 2008 Feb

mikkokan

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 180
    • Profiili
Vs: WLAN lakkas yhtäkkiä toimimasta
« Vastaus #3 : 17.11.08 - klo:22.38 »
Tuo lienee vielä normaali ilmoitus, tarvitaan enemmän tietoa jätä tuo 0 pois, eli dmesg | grep ath. Pitäisi saada tietoa moduulista ath_pci.