Kirjoittaja Aihe: Nokialta(sta) Kemijärvelle  (Luettu 1140 kertaa)

fossiili

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 785
    • Profiili
Nokialta(sta) Kemijärvelle
« : 24.01.08 - klo:09.11 »
Lainaus
olisi ... mielenkiintoa jutella Linux käyttäjien kanssa kaikesta maan ja taivaan väliltä,  koska heidän (meidän) yhteisössämme asiat pysyvät enimmäkseen asiallisina.
Saapa nähdä :P

Nokia siirtää tehtaansa Saksasta Romaniaan. Saksalaiset ovat siitä pahoillaan. Miksi? Saksahan on sosialismin ja työläisten maailmanlaajuisen solidaarisuuden syntymämaa. Luulisi heidän olevan iloisia kun köyhät romanialaiset saavat työtä.

Entä kansleri Angela Merkell, hänkin protestoi heittelemällä nokialaista. Miten se on mahdollista, sillä Angela kai on oikeistolainen (muistanko oikein?). Hänen luulisi tukevan yrittämistä ja Euroopan kansojen työnjakoa.

Miksi Kemijärvellä ruikutetaan? Muistan kun sinne ajettiin kauan sitten sellutehdasta kuin sitä kuuluisaa käärmettä pyssyyn. Olisivat iloisia kun oli pitkään työpaikka.

Sellutyöläiset ihmettelevät, kun yritykset siirtyvät Suomesta pois. Juurihan lakkoilivat innolla, jotta saisivat palkat ylös. Jotta tietokoneiden prosessinäytön tuijottajalle maksettaisiin paljon paremmin kuin hoitajalle, joka valvoo sairaalassa teho-osastolla huipputekniikalla ja kuolemanvaarassa olevia potilaita.

xjonex

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 27
    • Profiili
Vs: Nokialta(sta) Kemijärvelle
« Vastaus #1 : 28.01.08 - klo:14.07 »
Noh, pitänee sen verran korjata paperityöläisten lakkoilua, että he eivätä olleet viimeksi lakossa muistaakseni kuin yhden päivän... ;D

Työnantajan toimesta järjestetty työsulku sitten kesti vähän pitempään... näillä asioilla on vissi ero...