Kirjoittaja Aihe: Asennus ei toimi  (Luettu 2503 kertaa)

jeppe200

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1
    • Profiili
Asennus ei toimi
« : 21.03.06 - klo:20.17 »
Asennus kaatuu alku metreillä kun asennus ilmoittaa että jfsutils-udeb ei voida ladata. ???

Myrtti

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 112
    • Profiili
    • http://myrtti.fi
Re: Asennus ei toimi
« Vastaus #1 : 21.03.06 - klo:23.53 »
Ratkaisu ongelmaasi on noin 80% varmuudella uuden CD-levyn poltto.
GCS/ED/FA/H/P/S/L/O d- s:+ a33 C++ UL+ P+ L+++ E W+++ N+ o K+ w+(---) !O M?>+ V? PS++>$ PE>$ Y+ PGP- t+ 5+++ X+ R tv- b+++ DI++++ D-- G e>+++ h- r x+

Juhhe1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1062
    • Profiili
    • Valokuva albumini
Re: Asennus ei toimi
« Vastaus #2 : 23.03.06 - klo:22.55 »
Ratkaisu ongelmaasi on noin 80% varmuudella uuden CD-levyn poltto.
tai ISO imagen haku :) md5 summallahan ton imagen pystyy katsomaan

Tlp-WS (Workstation) - .:Ubuntu 10.10:.
Xenophobic (Laptop) - .:Ubuntu 10.04:.
Xenophobic-II (Laptop) - .:Ubuntu 10.10:.
TlpEEE (Asus EEE) - .:Crunchbang 10 Statle

ensmanni

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 8
    • Profiili
Re: Asennus ei toimi
« Vastaus #3 : 24.03.06 - klo:15.01 »
Asennus kaatuu alku metreillä kun asennus ilmoittaa että jfsutils-udeb ei voida ladata. ???
Voipi olla niinnii jotta ompi romppuasema viallinen. Itelleni sattu niätsen semmonen tappaas tällä kertoo. Luulin sitä minnäe poeka-parka että romppu on viallinen, imuroin uuvelleen koko iso-imagen ja poltin uuvelleen rompun, ni eikö mitä sama jatku vuan edelleen, vuan ku koitin toiseen konneeseen, ni ei mittää ongelmoo! Että tämmönen tappaas ja opetus tällä kertoo!