Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - asuspoju

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 32
41
Asensin 0 A.D:n vanhalle Amilon läppärille. Läppärissä wintoosa vista, Core Duolla, ja ATI RADEON XPRESS 200M Series näytönohjaimella. Peli toimi lagisesti, mutta pelattavasti.

Peli ei ole optimoitu vielä suuriin taisteluihin. Lagittaminen alkaa ainakin itsellä kun joukkojen yhteismäärä kentällä lähenee 600 yksikköä.
Ihmettelinkin pöytäkoneellani miksi peli alkaa lagimaan pahastikin, kun on isohko kenttä ja monta bottia vastassa.

Tällähetkellä pelin pahin bugi on..
Yksi bugi on myös telakan tekeminen maalle. Sen voi rakentaa maalle, ja sieltä voi rakentaa myös laivoja. Tosin ne eivät pääse merelle.. Maa taistelua laivoilla?  ;D  ;D

-UusiKäyttäjä
Joo satamat on korjattu uudemmissa versioissa ja kun rakennat niitä rannalle niin ne asettuvat itse oikein päin. En oo laivojen kanssa säätänyt joten en osaa sanoa voiko ne vielä maassa uiskennella.

42
Tjoo hyvä peli on tulossa. Itse testaan jokaisen buildin joka tulee 0ad.dev repoista ulos vain.
Peliseuraa kaipailisin kun AI on niin hölmö ettei osaa tapella  :D

Tällähetkellä pelin pahin bugi on objektien/sotilaiden/rakennusten valitseminen sekä yksiköiden liikuttaminen. Vaikka hiiri olisikin tyhjän maan päällä aivan selvästi, voi klikkauksen jälkeen olla valittuna esim joku puu. Sama  homma kun koetat yksiköitä liikuttaa. Välillä on ihan mahdotonta saada johonkin kohtaan sotilasta koska klillaus meneekin rakennukseen taikka puuhun jolloin yksikkö lähtee mettähommiin.
Muina puutteina mainittakoon teknologiapuun täydellinen puuttuminen. Muurien rakennus on myös hankalaa, joskin paikkaus tulossa, sekä portit eivät toimi.

Peli ei ole optimoitu vielä suuriin taisteluihin. Lagittaminen alkaa ainakin itsellä kun joukkojen yhteismäärä kentällä lähenee 600 yksikköä.

Uusinta buildia pääsee kokeilemaan näillä komennoilla:
Koodia: [Valitse]
sudo add-apt-repository ppa:wfg/0ad.dev
sudo apt-get update
sudo apt-get install 0ad
Vaikka tämä onkin kehitys repo, kannattaa sitä käyttää jotta pääsee testaamaan uusimmat kansat ja ominaisuudet. Oisikohan kaksi kertaa käynyt niin että tuosta reposta saatava peli onkin toimimaton. Uusi versio tulee noin 4-8 päivän välein.

Edit: 0ad:n svn palvelee myös. Sinne tulee myös tasaisin väliajoin windowsille valmiiksi käännetty exe.

43
Olen tässä pari tuntia ihmetellyt kun en saa 0ad pelistä ääntä tallennettua enkä myöskään youtubesta. Videota kyllä saan recordmydesktopilla ja xvidcapillä, mutta kaikki kikkailut äänen tallentamiseen on epäonnistunut. Xvidcap ja pavucontrollin yhteistyö ei tuottanut mitään eikä Audio Recorder- softa, jonka kuvauksessa luki juuri että kaiken mitä saat ulos kaiuttimista/kuulokkeista voidaan äänittää ja myös yleisemmin käytetty gnome-sound-recorder ei ottanut ääntä vaikka sitäkin avitin pavucontrollerilla.

Audacitym laitoin monitoroimaan ääntä, youtubesta musiikkia ja vaihdoin pavulla mistä äänittää niin vain Internal Audio Analog Stereo kohasta tuli jotain vasemmasta kanavasta jotain palkkia muttei mitään ääntä äänityksissä.  Mitä neuvoksi?
Tuon lähteen ohjeella ei pelitä ainakaan.
http://askubuntu.com/questions/22336/how-to-record-internal-audio-with-xvidcap-not-with-microphone
aplay -l tuloste:
Koodia: [Valitse]
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: Intel [HDA Intel], device 0: ALC1200 Analog [ALC1200 Analog]
  Subdevices: 0/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 0: Intel [HDA Intel], device 1: ALC1200 Digital [ALC1200 Digital]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: HDMI [HDA ATI HDMI], device 3: ATI HDMI [ATI HDMI]
  Subdevices: 0/1
  Subdevice #0: subdevice #0
Lisäystä: Ubuntuna siis 10.10

44
Pelit / Vs: Desura saapuu Linuxille
« : 04.08.11 - klo:22.26 »
Humblebundlen pelit saa kivasti tuonne. Mistän desuran saa scannaamaan kovoilta löytyvät pelit listoille?

45
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Internetti
« : 02.08.11 - klo:21.28 »
Eli päätteeseen kirjoittamalla googlen dns:n:
Koodia: [Valitse]
ping 8.8.8.8 pingi kuitenkin toimii?

46
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu 11.04 - palautetta
« : 02.08.11 - klo:21.25 »

Testasin vihdoin ja viimein tätä unityä. Odotin pahempaa mutta pidin uudesta ilmeestä. Ainut mitä jäin heti kaipaamaan oli perinteisen ubuntun Sijainnit valikkoa.

Yläpalkissa?
Sitäpä juuri

47
Yleistä keskustelua / Vs: Piristystä päivään
« : 01.08.11 - klo:03.08 »
Tylsää?  Tämä piristää  ;)


 Youtube - How to Install Ubuntu on Galaxy Tab 10.1 Android Tablet!
Pettymys kun tuo olikin tuommonen virtuaali ubuntu. Odotin täyttä asennusta.

48
Itselläni on aina akku kiinni kannettavassa. Se tyhjenee kerran tai kahdesti kuussa nollille ihan vahingossa kun ei huomaa laittaa verkkovirtaan tai jotain. Akku on nyt jo 18kuukautta vanha mutta mielestäni kunto on pysynyt hyvänä. Kaksi tuntia kesti alkuaikoina virtaa nettiselauksella ja nyt aika on ehkä 15-20minuuttia lyhempi

49
Joo kyllä löytyy muistitikkuja hommaan mutta ekaa kertaa vain huomasin tuon cd-koon ylityksen.

50
Saatan olla väärässä mutta jotenkin muistelen että jos käytät näitä network managereita niin /etc/network/interfaces tiedosto on tyhjä loopbackia lukuunottamatta. En tiedä sitten miten esim mokkulayhteys viritellään terminaaliympäristöön.

51
Onko tuo yleistä että beta ubuntut käyvät yli cd:n kokosina välillä. Nytkin näyttää 714 megaa i386.

52
Eikö tämä palveluehto juttu ratkennut jo tuolla soneran omilla keskustelupalstoilla. Oli vain puutteellisesti viitattu että nuo kohdat koskevat kaupallista toimintaa ja että yrityksille on omat yhteytensä.

53
Eli muokkaan nyt php:t tämän mukaisesti? http://pastebin.com/JKRFiyW6
Käsin ja komennolla patchasin mutta nyt näyttääpi vain valkosta ruutua.
Reversed (or previously applied) patch detected!  Assume -R? [n]
Tuollaista ilmoitteli ja kokeilin kaikkia vaihtoehtoja mutta sivu pysyy joko valkosena tai ei näytä mitä kuuluisi.

edit: No mutta miksi en tajunnut että nuo rivit tulee itse lisätä webmanagementissa :D Eli asia kunnossa.

54
Ltsp palvelinta pystyttelen tämän ohjeen mukaan https://help.ubuntu.com/community/UbuntuLTSP/LTSP-Cluster
Ongelmana on nyt tämä kohta missä pitäisi web pohjaisen admin sivun kautta konfiguraatioita muuttaa/tarkistaa että ne ovat kohillaan mutta tämä sivupa on tyhjä. eli sivun tulisi näyttää tältä http://www.arkki.info/howto/Wiki/LTSP-Cluster/LTSP-ClusterControlCenter-01.png mutta tuosta puuttuu current config ja manage attributes. Googlettelin ja löysin keskustelun joss Asmo oli jollain patchilla saanut asian kuntoon mutta millä patchilla :D Onko jollain tullut samaa vastaan ja ratkaissut asian?

Ratkesi:
Eli joudut itse lisäämään attribuutit listaan

55
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu 11.04 - palautetta
« : 08.07.11 - klo:04.18 »
Testasin vihdoin ja viimein tätä unityä. Odotin pahempaa mutta pidin uudesta ilmeestä. Ainut mitä jäin heti kaipaamaan oli perinteisen ubuntun Sijainnit valikkoa.

56
Täytyypä keepassia testata. Sepostelin jo pitemmältikin kunnes huomasin että tämä oli jokin nosto ja olin postannut aiemminkin. Miten onko teillä uuden salasanan muodostamisessa ongelmia? Jos vaikka rekisteröidyt johonki palveluun niin käytättekö perus salasanoja tai niiden variaatioita vai aina uusi ja talteen? Itse käytän aina jotain perus salasanaa jos tulen kirjautumaan kerran vain palveluun tai vain satunnaisesti.

57
Pelit / Vs: Age of empires-sarja
« : 25.05.11 - klo:14.44 »
Vähän on ollut nihkeää AoE sarjan kanssa winellä pyörittäessä. Ei siinä kyllä ensimmäinen toimii 10.04 Ubuntussa winellä mutta fps on alle pelattavan. Kannattaa kokeilla 0.a.d projektia. Kuin AoE mutta linuxille sekä open sourcea. Alpha 5 vaiheessa vasta mutta kokeilemisen arvoinen ehdottomasti. Itse olen seurannut projektia puolisen vuotta ja testannut kaikki buildit. http://wildfiregames.com/0ad/

58
Ainahan niitä pomoja lähtee uusiin haasteisiin. Lähtihän nokialtakin meego pomoja. Tosin tilanne nyt oli vähän eri, mutta kuitenkin.

59
Minkä takia se ei edes ehdota rinnakkan asennusta?? Eikö se ole aina ollut mahdollista. Miksi nyt on jätetty pois?

60
Mutta eikö se ole ok että tule normi käyttäjillekkin? Voivat sitten infota ylläpitäjää että tällaista on ehotettu ubuntun toimesta. Mistä sen tietää jos ylläpitäjä ei olekkaan ajan tasalla ja saa vasta tällöin tietää uudesta distron versiosta.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 32