Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - asuspoju

Sivuja: [1] 2 3 ... 32
1
Yleistä keskustelua / Vs: Jolla
« : 23.01.14 - klo:15.03 »
Itse olen ollut ihan tyytyväinen. Android appsit on olleet riittävän vakaita. Joku kymmenkunta löytyy, esim, whatsapp, skype, firefox. Itse failfishin käyttö on mukavan sujuvaa verrattuna androidiin. Akku on itselle ollut tarpeeksi pitkäkestoinen. Omalla normikäytöllä saan aamun täydestä latingista johonki 60-40% kulutettua iltaan mennessä. Eli, pikaviestien lähettelyä, random verkon käyttöä, ehkä bussissa hetken jotain puzzlepeliä.

Jotain bugia vielä tässä niin luuri ei aina herää kun hakkaa tuota näyttöä. Joutuu ottamaan monesti käteen luurin ensin ja sitten napautella näyttöä. Satunnaisesti myös näyttö ei sammu asetetun ajan päästä.

2
Pitänee taas tehdä gameplayta youtubeen kuhan jaksaa =)

3

Wildfire Games julkaisi uuden version, Alpha 14 "Naukratis" 0.A.D pelistään.
http://www.play0ad.com/download/

Tämän lisäksi IndieGoGo joukkorahoitus sivustolla aloitettiin rahoituskampanja jonka tarkoituksena on kerätä kasaan ainakin 160 00 taalaa jotta kaksi kehittäjää voisi työskennellä pelin parissa täysipäiväisesti kahden vuoden ajan. Samalla Wildfire Gamesin kuluja voitaisiin kattaa. Varojen ansiosta peli voitaisiin viimeistellä ja julkaista 2 vuoden päästä.

http://www.indiegogo.com/projects/support-0-a-d-an-open-source-strategy-game/

Käykäähän hyvät ihmiset tukemassa tätä täysin avoimen lähdekoodin multiplatform peliä. Jos ette muuta tee niin ladatkaa, pelatkaa ja levittäkää sanaa =)

4
Yleistä keskustelua / Vs: Jolla
« : 17.09.13 - klo:22.54 »
http://www.digitoday.fi/mobiili/2013/09/16/jolla-saavutti-lapimurron-taysi-android-yhteensopivuus/201312904/66

Hyviä uutisia. Taidanpa tässä toisessa aallossa ennakkotilata kun vielä aikaisemmin meinasi mietityttää.

5
Nvidian omilla ajureilla taitaa olla. Eipä biosissa mitään legacy tilojakaan näy. Olen sen verran monesti sen läpi jo kolunut. Mitään vinkkiä miten tuon windowsin saisi tunnistumaan jotta korjausasennuksen voisi suorittaa?

6
Ite windowsin asennuslevyn avulla pääsen windowsiin käsiksi sen repair moden kautta. boot.ini löytyy ja kukkuu. Käytin juurikin tuota bootcfg rebuild komentoa.
Tarkoittanet tuolla f2 sitä valikkoa josta voipi valita esim. "poista automaattinen uudelleenkäynnistys järjestelmävirheen sattuessa". f8:lla se aukeaa eikä siellä olevat vaihtoehdot tuottanut tulosta. Tosiaan xp:n latauspalkki vilahtaa sen sekunnin kaksi ennen kuin bsod (jos asetettu näkyväksi) tai boottaa.

Mitä työkaluja tuossa UBCD:ssä olisi joita voisi kokeilla?

edit. toimiihan se sata levy ide modessakin eli ei se ahci ole välttämätön.
Oiskohan toimiva ratkaisu jos vaihtaisi kiintolevyohjaimen ajurin? Täytynee rekisteriä puukottaa ja joku geneerinen ajuri löytää.

7
Joo biossi kyllä on koluttu läpi ja vipuja käännetty suuntaan jos toiseenkin. Se vaan että koko piirisarja ei ilmeisesti tue ahcia. Taisi olla nforce 570 ultra tässä lankussa.

8
[Ratkaisuna oli etsiä käsiin alkuperäinen retail xp home editionin cd joka jostain syystä tunnisti edellisen windows asennuksen ja sitä myötä korjausasennus onnistu]

Pitkästä aikaa tällekkin foorumille postailen. Nytpä ois winukan kanssa ropleemaa.
Alkuperäinen ongelma:
Windows XP Home Edition antaa BSODin: STOP: 0x000007b (0xf78a2528, .........) käynnistäessä windowsia. Mikään vikasietotila yms kikkailu ei tuota tulosta.
Kyseessä vanhempi kokoonpano, prossu: Athlon 64 3500+, emolevy M2N-E, muistit ddr2 533 1gb+512mb, kiintolevy 250gb sata-II.

Päivitin emolevyn biosin revisiosta 0203 -> 5001 jolloin pystyin käyttämään AMD Athlon II x3 435 prosessoria. Prosessori toimi Ubuntun livellä koestaessa mutta windows antaa ylläolevan virheen. Uudella ja vanhalla prosessorilla sama juttu. Biosista ei löydy asetusta mistä vaihtaa kiintolevyn tilaa ahci ja ide välillä eikä biosin optionit vaihtuneet muutenkaan millään lailla päivityksessä. Itse kiintolevy on täysin OK.

Edellistä ongelmaa korjatessa syntynyt uusi ongelma:
Kun koetan ajaa korjausasennusta xp home levyltä, ei asennus tunnista jo kiintolevyllä valmiina olevaa käyttöjärjestelmää vaan asennus menee suoraan osion valitsemiseen. Näinollen en voi edes koittaa korjausasennusta.
Pääsen kyllä recovery consoleen jossa olen koittanut seuraavia komentoja tuloksetta:
chkdsk
bootcfg

Muita keinoja koitettu:
Sata portin vaihto
Biossin downgrade (ei voinut palauttaa vanhaksi edes versio kerrallaan)
Biossin defaulttaus yms asetuksien kääntely
Kokeiltu molemmilla rameilla erikseen boottia.

Onko vielä jotain mitä voisi yrittää? Uudelleenasennus ei ole vaihtoehto.

9
Nostanpa ylös tätäkin jos joku vaikka innostuisi kirjoittelemaan. Datanomin tutkinto on nyt suoritettu, enään tänään päättäjäiset, mutta ei siitä sen enempää.
Opinnäytteeni tein LTSP-järjestelmästä ja sainkin 97/100 pisteet. Opinnäytteessä selvitin teknisiä vaatimuksia sekä käytön yleisyyttä. Myös taloudellinen puoli tuli esiin ja koulujen kokemukset LTSP-järjestelmästä. Jos jotain kiinnostaa lukea tämä opinnäytetyö niin voin yv:llä lähettää latauslinkkiä.

Onko kukaan muu tehnyt opinnäytettä tai jotain tutkielmaa aiheesta? Olisi mielenkiintoista lukea.

10
Kyllähän Vmware Server 2 saa ilmaiseksi ladattua. Rekisteröimispakko taitaa olla vain.

11
Pikkuvikasta elektroniikkaa... Ei tuosta boottimisesta ikinä päästä eroon. It-tuen hommisa sen huomaa. Bootti ratkasee melkosen määrän ongelmista.
@uhappo: Tapa komentoriviltä hildon-home vai oliko se hildon-desktop niin taas toimii ketterästi  ;) Joku widgetti saatta kadota mutta lisää sitten takas.

12
Vmware server on kanssa yks vaihtoehto. Tosin voi tulla ongelmaa asennuksessa ja webbikäyttöliittymä on laginen ja buginen. Muuten löytyy ominaisuutta yms todella mukavasti.
KVM:ää olen testannut sen verran vähän etten voi pahemmin sanoa onko hyvä vai ei. Sen mitä oon käyttänyt niin voin sanoa että gui on heikko, mutta ainakin linuxit pyörii hyvin. Olisko webminissä kvm:n hallintaan moduulia?

13
Yleistä keskustelua / Vs: N900 (Maemo puhelin)
« : 28.04.12 - klo:00.12 »
Oma n900 kohta 2 vuotta vanha. Vain softan kanssa ongelmaa ollut ja näyttö on melkein naarmuton vaikka suojakalvoa ei ole koskaan ollut. Tarvetta vaihtoon ei siis ole kun ei vieläkään ole tolle ees korvaajaa löytynyt ellei n9 lasketa.

14
Pelit / Vs: Steam ja Source tulossa (oikeasti) Linuxille
« : 27.04.12 - klo:23.48 »
Mahtava juttu. Ihan sama mikä peli tulee ekana linuxille sourcella niin ostan ihan vain tukeakseni  :)

15
Pelit / Vs: Wasteland 2 + Double Fine Adventure
« : 24.03.12 - klo:02.03 »
1,5milliä meni rikki  :)

16
Kokeile olisko googlen ekasta tuloksesta apua: http://stackoverflow.com/questions/414894/set-ubuntu-sound-volume-on-boot
Näytti launchpadin kommenteissa olevan samantapasta.

17
Ok. Taidan sitten vain ton webbikäyttöliittymän kautta tehdä tuon käännöksen.
edit: Sinne meni :D Kuka lie tarkastaa ja hyväksyykään nämä.

18
Ajankulukseni tein p11-kit kirjastolle suomenkieliset käännökset. Lataisin .po tiedoston tästä ja nyt en ymmärrä miten saan tämän käännetyn version uploadattua hyväksyttäväksi.
https://translations.launchpad.net/ubuntu/precise/+source/p11-kit/

edit: Ei vain tarjottu uppausmahdollisuutta. Poblem solved.

19
Ainahan voi ottaa snapshotin puhtaasta windowsista ja kun epäilee että on saastunut niin palauttaa aikasempaan. Sillon tietenkin kaikki muutokset mitä on tehty palautettavan snapshotin jälkeen häviää bittiavaruuteen.

20
Kattele top komennolla mikä syö resursseja palvelimessa siellä taustalla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 32