Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DeLillo

Sivuja: 1 [2]
21
Vaikka Ubuntu 18.04:n kaikki kaikki äänet ja tehosteäänet on mykistetty, läppäri antaa todella kovan merkkiäänen, kun se liitetään verkkovirtaan tai irroitetaan siitä. Kyseessä on Acer Aspire One -läppäri. Vanha ongelma, johon ei ole löytynyt ratkaisua, vaikka miten olen yrittänyt löytää koodinpätkää, joka hiljentäisi kaikki äänet.

Miten siis eteenpäin? Kaikki "ubuntu disalbe all sounds" -tyyppisten hakujen tulokset on perattu ja päätteeseen kirjoitettu, mutta kone ei hiljene.

22
Tervehdys!
Acer Aspire One -miniläppäri ja siihen asennettu 16.04 Ubuntu antaa todella kovan merkkiäänen, palohälyttimen kaltaisen äänen aina kun koneen liittää verkkovirtaan tai irrottaa siitä. Jotenkin tuntuu, että merkkiääni tulee Acerin biosin kautta, mutta en osannut etsiä netistä ohjetta, jolla äänet saisi pois. Aiemmin Windows XP:llä ääntä ei kuulunut. Eikä äänenvoimakkuus tai mykistys vaikuta tähän ääneen millään tavalla. Mistä siis löytyisi ratkaisu?

23
Minulla ei välimuistin tyhjentäminen ja uudelleen käynnistäminen auttanut. Ei viitsisi tyhjentää kaikkia yksityistietoja, koska sivuhistoriassa on tärkeitä sivuja, mutta jotka ovat jääneet lisäämättä kirjanmerkkeihin. Vai saako sivuhistorian elvytettyä jotakin kautta?

Sivuhistoria, kirjanmerkit ja välimuisti ovat eri asioita.

Työkalut > Poista yksityisyystietoja. Rasti vain kohtaan "Väliaikaistiedostot" ja "Poista" (tjsp).

Näin juuri tein. Ilmaisin itseni epäselvästi ja siirryin asiasta toiseen liian nopeasti, kun aloin puhua välimuistin tyhjentämisen jälkeen heti sivuhistoriasta ja muusta. Ajattelin, että sivuhistorian ja koko yksityistietojen poistaminen voisi auttaa, kun välimuistin tyhjentäminen ja uudelleen käynnistäminen ei auttanut.

24
Minulla ei välimuistin tyhjentäminen ja uudelleen käynnistäminen auttanut. Ei viitsisi tyhjentää kaikkia yksityistietoja, koska sivuhistoriassa on tärkeitä sivuja, mutta jotka ovat jääneet lisäämättä kirjanmerkkeihin. Vai saako sivuhistorian elvytettyä jotakin kautta?

25
Nyt mää en valitettavasti ymmärrä tuota ohjetta. Tökkäänkö tuon koko koodinpätkän päätteeseen? Mikä on lopputulos?

Edelleen Muropaketin keskustelut näkyvät ihan miten sattuu. Töissä Windowsin Firefox toimii, mutta kotona Ubuntu ei.

Viestiketjut ovat lähes mahdottomia lukea, koska tekstit eivät erotu toisistaan.

26
Jostakin syystä Muropaketin keskustelusivu näkyy Firefoxilla täysin muotoilemattomana. Sivuista näkyy pelkkä teksti ja linkit sinisellä fontilla. Mitään graafisia ominaisuuksia ei näy. Tämä tekee lukemisesta melkoisen vaikeaa, koska esimerkiksi toisen tekstin lainaukset eivät erotu, vaan kaikki teksti on lähes yhdessä pötkössä.

Olen kokeillut erilaisia sivun tyylejä ja merkistökoodauksia, mutta mikään ei auta. Käytössä on Ubuntu 8.10 ja tuoreet päivitykset on käytössä. Windows-kone näyttää sivut ongelmitta.

En löytänyt Muropaketin sivuilta, mitä foorumisoftaa he käyttävät, jotta olisin voinut käydä katsomassa, näkyykö jokin toinen samalla softalla toteutettu foorumi yhtä huonosti.

27
Samaten alt+d valitsee osoitekentän. F6 ja ctrl+l olivatkin minulle uusia. Kiitokset näistäkin tiedoista.

28
Tattista vaan supernopeasta vastauksesta, nyt toimii! Kyllähän minä selasin noita asetuksia, mutta ei sattunut silmään kun en tarkkaan edes tiennyt, mitä termiä pitäisi etsiä.


29
Miten saan vaihdettua Firefoxin asetuksia niin, että osoitekentässä olevan osoitteen maalaus onnistuu yhdellä klikkauksella?

Kirjoitan paljon nettiosoitteita suoraan osoitekenttään ja Firefox 3:n älykäs hakutoiminto auttaa tätä vielä paljon. Uutena Ubuntu ja Linux-käyttäjänä olen harmitellut sitä, että osoite ei maalaudu yhdellä klikkauksella. Käyttämäni läppärin kosketushiiri taitaa vieläpä olla sen verran epätarkka, että välillä maalaus vaatii kaksois-, välillä kolmoisklikkauksen. Ärsyttävää.

Koetin hakua, mutta en löytänyt apua.

Kiitokset oivasta palstasta. Tällainen uusi Ubuntu-käyttäjä on saanut täältä paljon apua. Muutenkin olen ollut Ubuntuun erittäin tyytyväinen.

Sivuja: 1 [2]