Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - noverix

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
141
Pitihän tuo docx:ien aukeneminen testata ja hyvin aukesi 2.4:ään automaattisesti, eli kolmosen käyttöönottoon ei pitäisi olla välttämättömiä tarpeita. Toukokuun 25.päivä 2008 tuo ei vielä auennut.

Eli aiheeseen palataksemme:
Suosittelen sittenkin 8.04.2:n asentamista sellaisenaan.

T:Jallu59

Juu aukesihan tuo meikäläiselläkin. Hieman oli teksti vinksallaan, mutta selvän sain. Arvatkaas kaksi kertaa tuliko sanomista/ihmettelemistä kun laiton "piruuttani" vastauksen "tutulle" yrityskumppanille odt.muodossa vastauksen ja kerroin että tästä lähtien "jätkä" laitat sitten odt.muodossa tekstit tulemaan kun kerran käytän openofficea... ;D


142
Pistän tämän viestin vain siksi että ei menisi pelkästään jauntyn suosittelemiseksi :) Kokeneemmat käyttäjät skippaavat seuraavat kaksi kappaletta ja lukevat vain viimeisen rivin.

Noverix oletko tietämättäsi ladannut "toisiksi uusimman" version vai tahallasi LTS version 8.04.2 ? Uusin on siis 8.10..ja tuleva versio on 9.04. Veikkaan (usein väärin :D ) että otit 8.04.2 koska se on pitkän tuen versio ja harkitset sitä yrityskäyttöön ( ? ) joten siksi ei ehkä kannata vielä tutusta tuohon 9.04 versioon joka tosiaan on vasta kehitysasteella ja se sisältää virheitä vaikka joillakin se toimiikin jo täydellisesti.

Ihan tietoisesti latasin tuon 8.04.2 version ja yrityskäyttöön se tulee tai tuli jo..:) , koska sen eilen asentelin ja sitä nyt käyttelen tai paremmin sanottuna opettelen..:)!

Yleisesti: Jos teillä ei ole hyvää syytä vaihtaa siihen uusimpaan ja sillä hetkellä ehkä epävakaisimpaan ja saletisti jossain vaiheessa hajoavaan versioon, niin älkää tehkö itsellenne kiusaa. Pitäytykää vanhassa toimivassa versiossa. Ja kuten aikaisemmin on foorumilla sanottu että yleensä myös niiltä jotka näitä uusimpia käyttävät, niin niiltä haluttaisiin bugiraportteja ja korjausehdotuksia yms settiä.

Jos sellainen testieläimenä olo kiinnostaa niin sitten kannattaa päivitellä :)

Wintoosa maailmassa totuin että jossain vaiheessa käyttis uusiksi ja helkutinmoinen ruljanssi koko touhussa siksi päädyin "vanhaan" versioon josta pitäisi olla "lasten taudi" poistettu ??? ??? Noh aika senkin sitten näyttää.

143
Nyt on sitten minullakin tullut "mitta täyteen" windows maailmaa ja olen päätynyt siirtymään ubuntun saloihin. Pöydällä odottaa 8.04.2 cd ja tarkoitus olisi alkaa asentamaan sitä kohta puoliin. Itse asennukseen en usko olevan mitään ylivoimaisuutta.

Nyt olisi muutama kysymys:

1. Saako tuota uusinta openoffice 3 versiota + voikkoa asennettua 8.04 versioon?

2. Onko kenelläkään kokemusta Lotus Symphony ohjelmasta linuxilla? http://symphony.lotus.com/software/lotus/symphony/home.nsf/home


Sivuja: 1 ... 6 7 [8]