Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - oh2ir

Sivuja: 1 ... 21 22 [23]
441
Ubuntu tietokoneissa / LinuxMint vs. Ubuntu
« : 21.06.10 - klo:01.30 »
Kysymys viisaammille kuuluu: Millä tavalla  LinuxMint 9 eroaa  Ubuntu 10.04 LTS versiosta, käsittääkseni LinuxMint pohjautuu täydellisesti Ubuntuun joten onko käytön kannalta mitään väliä kumpaa käyttää.

Kyseleepi n. 1 kk:n LinuxMint:ä käyttänyt hami.
 

442
Ongelma ratkesi sillä että asensin 32 bittisen LinuxMintin jolloin hommat toimii, elävä arkisto ei kylläkään toimi mutta siitä oli jotain juttua että sen ei pitäisikään toimia.
En ole varma mutta vaikuttaisi siltä että näytönohjain ei jollain lailla ole yhteensopiva 64- bittiseen systeemiin, en tiedä. Näytönohjaimena on Asus AH3650 joka on sama kuin ATI.
No nyt hommat toimii, kiitos kommenteista.

443
Kiitos kommenteista
Kyllä on 64-bittinen ja flash pitäisi olla myös 64-bittinen. Se mikä kummastuttaa on että esim. Youtubessa kaikki videot eivät kaada tulikettua ja Chromiumissa kaikki toimii virheettömästi.
Voisikohan tuliketun asennuksessa tai asetuksissa olla jotain joka ei oikein nyt ole yhteensopiva.

444
Onkohan Mint:ssä jotain hämärää kun Firefox sulkeutuu kokonaan kun yrittää katsoa YLE-areenaa, Youtube toimii ja Firefox toimii muuten ihan ok.
Google Chromiumissa YLE-areena toimii moitteettomasti joten sinänsä vaiva ei ole vakava.

445
Yleistä keskustelua / Radioamatöörit ja Ubuntu
« : 16.08.09 - klo:12.42 »
Miten saisi tietoa kuinka paljon Radioamatöörit käyttävät Ubuntu/Linux järjestelmiä suomessa, tiedän että muualla maailmassa käyttäjiä on paljonkin mutta jostain syystä kotimaan käyttäjistä ei ole paljon tietoa.

73's de Kari OH2BNE

446
Multimedia ja grafiikka / Vs: Multimedian surkea toiminta
« : 10.07.09 - klo:00.19 »Ja jos mennään tuohon flässiin, niin olen sen jo uusimpana versiona ladannut jo parikin kertaa, toisen kerran Adoben sivuilta deb-pakettina, toisen kerran synapticilla. Olen buutannut ja buutannut, ja silti Firefox sanoo lisäosien hallinnassaan, että käytössä on edelleen 9.0.999. Mitä tässä peruskäyttäjä voi tehdä, eipä juuri mitään muuta kuin siirtyä katsomaan musavideot sinne missä ne toimivat. Sääli ja valitettavaa, sillä esim. Open Officella olen tehnyt hommia paljonkin. Hyvää kesää.
[/quote]

Saman ongelman kanssa taistelin aikani kunnes sain ahaa elämyksen tutkittuani mikäFlash versio minulls oikein. Kas kummaa Flash oli mallia WinXP, miksi ?
Kun asensin Ubuntun niin asennus kysyy että tuodaanko tietoja XP:n puolelta, olin tietysti valinnut kaikki tuotavaksi, ja muuta ei tarvittu sieltä löytyi kummallisia muitakin juttuja jotka kaatoivat Ubuntun. No tein uuden asennuksen niin että en tuonut XP:n puolelta muuta kuin omat tiedostot kansion. Tämän jälkeen Flash 10.0 asentui kunnolla, emolevyn äänikortilla toimii YLE-areena hienosti ja SoundBlaster PCI128:n kautta samanaikaisesti hami streamer. joten pienestä oli kiinni koko hommeli.
WindowsXP on oikeastaan siksi toisena vaihtoehtona käytössä että Radioamatöörikäytössä ei kaikkea saa vielä Linux versiona, radion ohjaus etc.

73's de Kari oh2bne

447
Laitealue / ATI-Radeon 9200 pro kahdelle näytölle
« : 15.12.08 - klo:16.59 »
Mahtaisikohan jollakulla olla tietoa miten Radeon 9200:n saisi asennettua niin että työpöytä olisi laajennettu kahdelle eri näytölle. WinXP:ssä toimii hienosti ja nyt olisi tarvetta saada sama systeemi toimimaan Ubuntussa.
73's de Kari OH2BNE

Sivuja: 1 ... 21 22 [23]