Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - JS

Sivuja: [1]
1
Eli, Ubuntu LTSP server 8.04 päivitys -> 9.04 -> 9.10.
Tulos: Päätteellä avaa Firefoxin, niin tulee ilmoitus: "Firefox is already running jne." eikä Firefox käynnisty. >:(
Missä voisi olla vika? Jos päätteelle kirjautuu tunnuksella, joka on tehty palvelimelle, firefox toimii. AD-tunnuksilla Firefox ei käynnisty?? 8.04 versiossa toimi loistavasti  :-\

2
LTSP palvelimena HP Proliant ML350 G5. Näytönohjaimena surullisen kuuluisa emolle integroitu ATI ES1000.
Asensin rautaan Ubuntu 10.04 LTS 64-bit. Jostain syystä Xorg vie prossutehoista lähes kaiken palvelimelle kirjautumisen jälkeen. Ideoita korjaukseen? ???

edit: Tein uuden asennuksen ja Xorg pysyi kurissa....siihen asti, kunnes heitin komennot sudo apt-get update ja sudo apt-get upgrade. -> bootti ja xorg kuormittaa taas niin maan perusteellisesti.

3
Kertokaapas viisaammat, miten saadaan LTSP-päätteiden monitoreille oletus tarkkuudeksi esim. 1024*768 ja virkistystaajuus 75Hz.

Päätteissä on putkinäyttöjä, lcd-näyttöjä, eri kokoisia ja eri merkkisiä. Samoin näytönohjaimia on laidasta laitaan. Nyt oletuksena virkistystaajuus tulee 60hz ja resoluutio näytöstä riippuen mitä sattuu..

4
Miten saadaan mountattua Windows server 2003:n jaettu kansio LTSP-käyttäjille?
Jaettu kansio esim. //SERVERI/KOTI pitäisi saada yhdistettyä automaattisesti päätteelle kirjautumisen yhteydessä.
LTSP-päätteillä käytetään Windows toimialueen AD-tunnuksia. LDAP ei ole käytössä.

5
Miten saadaan toimimaan fat-clientit siten, että windows server 2003 dhcp jakaa ip-osoitteet päätteille ja kirjautuminen päätteille tapahtuu windows toimialueen tunnuksilla winbindin avulla?
Ltsp-palvelimena Ubuntu 8.10 yhdellä verkkokortilla. ThinClientit toimivat hyvin, mutta fatclient päätteelle ei pääse kirjautumaan edes ltsp-palvelimelle tehdyllä tunnuksella? Tulee virheilmoitus, että home/user kansiota ei ole olemassa..

Sivuja: [1]