Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - juhisi

Sivuja: 1 2 [3] 4
42
Ubuntun kehitysversio / 10.10 Nouveau-ajuri rikki
« : 13.07.10 - klo:09.43 »
Onko muilla ongelmia nouveau-ajurin kanssa, itsellä se hajos illalla päivityksen jälkeen ja piti asentaa nvidia-current. Just tein puhtaan asennuksen toiselle lyvylle Kubuntu live-cd:ltä, systeemi käynnisty hyvin ja tein firefoxin ym. asennuksia, kun boottasin ei nouveau toiminut eli sama vika kuin ubuntussa. Piti kubuntuunkin asentaa nvidia-current ja systeemi pelaa nyt ok. Tuo illan viimeinen päivitys oli grubin ja libclutterin päivitys ja tuon jälkeen nouveau oli sökö.

43
Ubuntun kehitysversio / 10.10 Apport herjailee...
« : 10.07.10 - klo:10.37 »
Apport on hurjana... käynnistämisen jälkeen intoutuu avaan hurjan määrän raportoitavia bugeja.
Äsken oli koko alapaneeli täynnä noita virheilmoituksia. Tein kubuntusta puhtaan live-cd asennuksen
ja kun tein latauksen asennusta tikulle avas ikkunoita mm. siitä kuinka usb-creator sulkeutui yllättäen vaikka systeemi teki tikun loppuun. Kubuntussa ei samaa apport härdelliä  :) , toki antaa joitain virhe ilmoituksia muttei avaa samoja moneen kertaan...

44
Yleistä keskustelua / Voisiko joku asian osaava...
« : 09.07.10 - klo:07.57 »
Laittaa sellaisen yleispätevän tar-pakettien asennus ohjeen? Koskaan oo tullut pelattua noiden kanssa
mutta http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/ tuon asennus kiinnostas.

En oikein ymmärrä miks Mozilla ei tehe noista asennuksista deb-paketteja jotka sais
yksinkertaisesti ja nopeasti heitettyä systeemiin gdebillä. Jos Operan ja Chromen asennukset olis noita tar-paketteja jäis niiden käyttö nolliin.

45
Latasin tuossa just opensuse 11.3 rc2 ja aloin tyhjentään tikkua vain huomatakseni ettei
usb-creator aukea ja samalla tietenkään toimi.  :)  eiku kauppaan ja hakeen muutama cd levy...

46
Ubuntun kehitysversio / Ubuntu 10.10 Alpha 2
« : 02.07.10 - klo:13.43 »
Alpha 2 http://www.ubuntu.com/testing/maverick/alpha2

Tuo on 30.6 tullut versio. Itse tein puhtaan asennuksen tämän aamun live-cd:ltä.

47
Ubuntun kehitysversio / 10.10 firefox 3.6.6
« : 29.06.10 - klo:10.22 »
Firefox päivittyi just 3.6.6 malliseks

49
Ubuntun kehitysversio / Kubuntu 10.10
« : 05.06.10 - klo:12.05 »
Tuli laitettua kakkoslevylle tämänpäiväinen kubuntu 10.10 alternative. Jotain hienosäätöä oli pakko tehdä, asentaa synaptic jota ilman ei pärjää  :) ja jotain muuta pientä. Systeemi asentu ongelmitta ja pelittää ihan ok.

52
Yleistä keskustelua / Tilannetta adsl modemin kanssa
« : 29.05.10 - klo:10.40 »
Toisinaan tuo modemi alkaa touhuaan omiaan eli puuroutuu ja tukkeutuu. Nyt aamulla oli taas tilannetta kun käynnistin koneen ja aloin tekeen päivityksiä. Dataa tuli 200 - 2500 B/s kun yhteys on 4 megan, keskeytin päivityksen ja suljin koneen, ja tilttasin modemin eli virrat pois ja piuhat irti. Hörppäsin tuossa kahvit ja kiskasin röökin ja löin systeemin kasaan. Nyt oli koko adls yhteys pimeä. Yhteys nettiin ei ollut kuiten kokonaan poikki koska koneen kello toimi, aloin kelaan että mikäs helvata tässä nyt tökkii.
Pääsin A-linkkiin sisälle ja katsoon asetuksia. No, ne oli ok mutta adsl edeleen pimeä. Sitten vetasin resetistä tehdas asetukset, virrat pois ja piuhat irti ja röökiks.  :)  5 minuutin päästä pistin taas systeemin kasaan ja kone käyntiin ja HOPLAA linjat toimi ja sain tehtyä päivityksen ja dataa virtas taas oikealla vauhdilla. Tuon jälkeen kävin vielä A-linkissä, tein parit säädöt ja vaihdoin salasanan.
Parin kuukauden välein tuo modemi tekee että adsl katoaa ja on tehtävä tuo tilttaus mutta nyt jouduin ekan kerran palauttaan tehdasasetukset että tilttaan. Alkaakaan tuo oleen lopun alkua tuon modemin osalta... tosin ei se ole kuin pari vuotta vanha A-link adsl2+ ja jotain...  :)

53
Ubuntun kehitysversio / Ubuntu 10.10 daily-build ulkona
« : 27.05.10 - klo:15.15 »
Kuten otsikkokin sanoo on eka daily-build nyt ulkona ja ladattavissa :)

http://cdimage.ubuntu.com/daily/

54
gtk:n päivitys toi ekaa tilannetta, mm. firefoxista katos ikkunan sulje, pienennä, suurenna namiskat. Systeemi lataa koko ajan itseään... kun hiiren nuolen vie tuonne yläpalkkiin se vaihtuu siks latausta osoittavaks palloks. no, korjaava päivitys tulee sitten aikaanaan

56
Nonniin... Maverick:in repot ilmesty ja avautuivat eli ensi askel pulkassa.  :) systeemiin näyttäis alkavan valumaan ensi päivityksiä, josta homma sitten lähtee eteneen.

edit//gdm otsikkoa muokattu.
ps. Jos ei pysy aihepiirissä jutustelu, niin ketju menee lukkoon!
10.04 kaltaiset megaketjut ei ole lukijaystävälliset.

58
Mikähän tässä on tuo asennus systeemi, ei oo tullu pahemmin pelattua tuon Fedoran kanssa mutta tämä alpha 13 alko kiinnostaan, jos tuo rykäisis ubuntun rinnalle.

https://fedoraproject.org/get-prerelease

59
No niin... Heittäkääpä usb tikku asennuksen gurut  :)  rautalankamalli systeemin asentamiseen usb tikulle. Tein eilen puhtaan asennuksen ja kelasin ekaks että tehen sen usb tikulle ja asennuksen siitä mutta en saanut systeemiä edes tikulle.  :)  
Olen puolenkymmentä kertaa tuota yrittänyt mutta koska systeemin saaminen tikulle ei ole koskaan onnistunut niin joutunu pelaamaan noiden cd-levyjen kanssa. Ei jummarra mikä tuossa jörkkii kun painaa "luo käynnistys levy" niin homma pysähtyi samantien siihen herjan kera.

Tikku on alustettu ja Kingstonin datatravel 4 gb. Pitää kokeilla hommaa taas kunhan tämän päiväinen live-cd  tulee uunista ulos.

Systeemin saaminen / polttaminen cd:lle ei ole vaikeaa, miksi usb tikun kanssa ei voi olla yhtä helppoa, tai onko se?  :)

60
Yleistä keskustelua / Asiallista kitara rockia
« : 02.03.10 - klo:12.52 »
Slash tulee taas ja entistä ehompana  :)  tässä uutukainen http://www.youtube.com/watch?v=NmLl1hAQe8U ja todella kova taltiointi 2 vuoden takaa Zakk Wylde & Slash ja Jimi Hendrixin Voodoo Child... http://www.youtube.com/watch?v=lIHTwMDK1WE

Kuka mielestäsi on kovin tekijä noissa hommissa? Sanoisin että Slash on yks kovimmista  8)

Sivuja: 1 2 [3] 4