Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - aappee

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]
161
Yleistä keskustelua / Vs: Onko Ubuntu 8.04 kunnossa ?!
« : 13.10.08 - klo:13.59 »
- Firefox puuttuu

Tässähän oli näitä ongelmia lisenssin vapauden suhteen, Mozilla ja Firefox kun ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Lisäksi Mozilla edellyttää ohjelman jakelua tietyllä tavalla käännettynä, tai Mozillan binäärien jakamista, mikäli ohjelmasta halutaan käyttää nimeä Firefox. Näin FF ei täytä kaikkia vapaan softan kriteereitä. Myös Debian luopui Firefoxista, tilalle tuli sitten samoista sorsista käännetty Iceweasel.

--> http://en.wikipedia.org/wiki/Mozilla_software_rebranding

Yhteenvetona: It's not a bug, it's a feature!

Siis; pitääkö nyt luopua Firefoxista(->Iceweasel) Ja; missä sen Firefoxin lisenssin voi hyväksyä, kun on jo vuosia Firtefoxia käyttänyt?????

162
Yleistä keskustelua / Vs: Onko Ubuntu 8.04 kunnossa ?!
« : 13.10.08 - klo:13.19 »
Onkohan muilla vastaavaa ongelmaa; viimeisten 2-3 viikon päivitysten jälkeen Firefox muuttui englanninkieliseksi, eikä saa edes asetuksista language-pack-fi toimimaan. Samoin YouTube -videoiden katselu ei luonnistu enää entiseen mallin; esim ei saa kokonäyttöä-vaan koko kone jumittuu jos yrittää videota kokonäyttöön. En ole tänä aikana itse koskenut asetuksiin tms, vaan koneelle on tullut ehdotetut päivitykset. Lisäksi koneen käynnistyessä, silloin tällöin tulee ilmoitus; Gnome asetusdemoni ei käynnisty oikein..

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]