Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - scastren

Sivuja: 1 [2]
21
Nexus 7 -tabletti osaa kuulemma ajaa Ubuntu Touchia. Mutta mikä image pitää valita Daily-listalta (katso linkki):  http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-touch/daily-preinstalled/current/

22
Mutta toi Ubuntu ei kai ole se, joka julkaistaan myöhemmin kuluvana vuonna puhelimissa? Voiko tuolla Ubuntulla soitella?

23
En osaa neuvoa, mutta kerro lisää. Pitäähän tuo saada pelaamaan! Mikä puhelin sinulla on? Samsung Galaxy II? Muu, mikä?

24
Laitealue / Ubuntu Phonelle oma thread?
« : 09.02.13 - klo:20.06 »
Onkos sellainen jo jossain täällä Ubuntu Suomessa? Ubuntu-puhelin tulee ja jyrää!

25
Ostin Acer Iconia W510 -tabletin. Siinä on Intel Atom ja se pyörittää parhaillaan Windows 8 -käyttistä. Kosketusnäyttö siis löytyy laitteesta.

Mikä Linux (Ubuntuko vai muu?) sopisi Winker 8:n rinnalle W510-tablettiin? Entä asentuuko ylipäätään? Entäs toimiiko kosketus ollenkaan? Tai mikä käyttöliittymä Linuxissa voisi olla sopiva kosketukselle?

Olen kyllä käyttänyt Linuxia läppärissä jo vuosia, mutta nyt selkeästi siirrytään uudenlaiseen vaiheeseen tablettien myötä. Kiva, että on se Atom ja siten Linux on yksi mahdollinen käyttis.

26
Laitealue / Vs: Huawei E398 ja Ubuntu
« : 22.11.11 - klo:20.20 »
Tarkistin ja sanoo, että: "Version 1.1.9" ja "Based on libusb0 (0.1.12 and above)". Ei mitään ylimääriäisiä repoja ole käytössä.

27
Laitealue / Vs: Huawei E398 ja Ubuntu
« : 19.11.11 - klo:07.03 »
Vastaanpa itse. Kokeilin ko. nettitikkua Ubuntun versiossa 11.10. Hyvinhän se toimi. Lue lisää blogistani: http://sakarinkurssit.blogspot.com/2011/11/ubuntu-1110-ja-saunalahti-4g.html .

28
Laitealue / Huawei E398 ja Ubuntu
« : 18.11.11 - klo:21.26 »
Onko kokemuksia Huawei E398 -tikusta ja Ubuntusta? Windows 7:ssa pääsee uudella Saunalahden 4G-liittymällä jopa 50 Mbit/s:n vauhtiin. Ainakin äsken itse pääsin. Kokeilen käyttää huomenna tikkua Ubuntussa. Vaan kertokaa, mikäli tiedätte jo nyt, tunnistuuko / toimiiko tikku Ubuntussa.

29
Oletteko kokeilleet Ubuntu 9.10 -versiota Moblinin kera? Imuroin imagen ja kokeilin live-tilassa pikaisesti. Alustana toimi Asus eeepc 900. Olihan se tosiaan Moblin ja niin sosiaalista mediaa työpöydällä että. Jotta millaisia kokemuksia teillä on ko. versiosta?

30
Ubuntun kehitysversio / HP 2133 ja 9.10
« : 20.10.09 - klo:07.42 »
Ubuntu 9.10 beta asentui HP 2133-minikannettavaan nopeasti. Kone käynnistyy suhteellisen ripeästi. Ainoa ikävä asia tähän asti on wlan. Broadcomin wlan ei tunnistunut. Yritin sekä vapaata että proprietary-ajuria. Kun tuo jäljempi oli asennettuna, resoluutio vaihtui itsestään eivätkä alapalkki ja oikean yläkulman kuvakkeet näkyneet Gnomessa. Poistin ajurin ja resoluutio palasi ja kaikki kuvakkeet näkyivät. Ratkaisin asian toistaiseksi niin, että työnsin usb-paikkaan D-Link DWL-122 -wlan-donglen. Se alkoi toimia heti. Vapaa ajuri ei toiminut ollenkaan. Jos on mitä ehdottaa Broadcomin suhteen, laittakaa viestiä. Vian grafiikkapiirit ovat näköjään tuettuna, kun Gnome kerran näkyy.

31
Yleistä keskustelua / Ubuntu ja Moblin yhteen?
« : 10.06.09 - klo:21.55 »
"Canonical announces support for Moblin v2"

http://www.ubuntu.com/news/canoical-commits-ubuntu-moblin

Tarkoittaako tuo, että pian voi asentaa esim. Ubuntun base-version ja siihen päälle repoista Moblinin käyttöliittymän? Vai mitä tuo Canonicalin tuki Moblinille meinaa?32
Kokeilin Multiseatia live-cd:n avulla. Sain toimimaan eikä ollut vaikeaa. Ideana on, että yhteen keskusyksikköön liitetään useita monitoreja, näppäimistöjä ja hiiriä. Tällä tavalla säästyy sähköä eikä tarvitse hankkia jokaiselle käyttäjälle omaa keskusyksikköä. Live-cd:llä on valmiina useita käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Pääsin kirjautumaan kahdella eri käyttäjätunnuksella yhteen koneeseen. Nasta juttu.

Testialustani on Pentium IV 2 Ghz, 1 Gt RAM. Näytönohjaimista toinen on AGP- ja toinen PCI-väyläinen. Mikään raketti kone ei toki ole, mutta sopii tähän testiin hyvin.

Seuraavaksi tulisi opiskella, kuinka tuo Multiseat oikein toimii. Kuulemma ko. ominaisuus saattaa olla vakiona seuraavassa Fedorassa. Vaan voi tuollaisen rakentaa lukemani mukaan itsekin asentamalla ohjelma kerrallaan ja konfaamalla tiedostoja.

Live-cd:n voi hakea osoitteesta http://wiki.c3sl.ufpr.br/multiseat/index.php/Live-CD

Sivuja: 1 [2]