Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hegulix

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11
41
Ku (melkeen) kaikki vaan pelaa!

42
Hyvä Oscar! Tästä nimenomaan on kyse. Itsekin tuoreinta SuSea kokelin ja näytti ihan hyvältä, mutta nebulan tv-kortti eikä äänet (Realtek ALC888) toimineet, joten kokeilu jäi lyhyeen. En kuitenkaan halua tuomita mitäänn vaihtoehtoa huonoksi pienen kokeilujn jälkeen ...... .... ja kukin tulkoon onnellaan autuaaksi! Mun kohdalla se on nykyinen Buntu ( varauksin) sekä W-Vista kaikkien päivitysten jälkeen. Tosin Vista ei vieläkään pyöritä esim Colin McRae Rally 2005 peliä, jonka takia sen (vistan) alunperin hankin ja itseni kipeeksi maksoin!

43
Höh! Ainahan ladatut levyt voi polttaa cd:lle ja sen jälkeen niille voi tehä mitä vaan, vaikka ripata koneelle, eikä drmmistä ole enää tietoakkaa. Äänenlaatu taas on toinen asia enkä siihen ota kantaa kun en mikään "kultakorva" ole.
T. Vinyyleistä pitävä homekorva

44
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu Eurooppalainen
« : 28.10.08 - klo:23.53 »
Veroparatiisi!

45
Entäpä paljon kehutut laitteistotunnistus, mukana olevat ajurit miltei vehkeelle kuin vehkeelle etc. Tottakai kaikki tollanen lisää "raskautta". Kuitenkin nykyisillä siis "tämän päivän" koneilla ei kai pitäisi olla niin väliä sen keveyden suhteen, jos muuten kaikki toimii ja käyttö on helppoa ja mutkatonta. Vanhemmilla ja heikommilla laitteilla voi aina käyttää kevyempiä systeemejä. "Täh? Aatteleppa Ite, sano Jope"

46
Ubuntun kehitysversio / Vs: Ubuntu 8.10: Intrepid Ibex
« : 09.10.08 - klo:21.05 »
Network manageri väittää ettei verkkoyhteyttä ole, mutta kun firefoxin "File" valikosta poistaa ruksin kohdasta work offline yhteys toimii nopeemmin kuin koskaan -- -- vai tuntuuko vaan? Päivitykset tulee ja yhteys muutenkin pelaa kaikin puolin, mutta yhteyskuvakkeessa on punanen ruksi. Ja eipä muuten toimi mikään ohjelma, joka käyttää ääniä, aina tulee herja: "xxx ei voi avata, äänilaite on varattu"

47
Kovin tuntuu fedora-foorumi hiljaselta, kävin just ja olin ilmeisesti ainoa käyttäjä ja kaikki sarakkeet näytti puhdasta nollaa, siis aiheet, vastaukset etc.

Edit: siis kyseessä tuo fedorasuomi.eu

48
Ubuntun kehitysversio / Vs: Ubuntu 8.10: Intrepid Ibex
« : 15.08.08 - klo:21.01 »
Päivitin justiinsa. Alkoi noin tunti sitten, metodilla  update-manager -d. suoraan graafisessa tilassa. Pelkäsin ongelmia, mitään ei tullut. Jotain herjoa nm-managerista ym oli, kuittasin kaikki ok;lla ja kaikki tuntuis pelaavan ok.
Katotaan miten tilanne kehittyy.

49
Jos se on samanlainen ME kun mulla, niin ensin pitää korpulta osioda ja formatoida levy, ja sen jälkeen asennus alkaa suoraan cd:ltä. Muuten tulee herja, että koneessa on jo käyttis. ME:n käynnistyskorpun pystyy tekemään missä tahansa koneessa, jossa on ME. Koita löytää semmonen.

50
Yleistä keskustelua / Merkkipäiviä
« : 11.04.08 - klo:14.27 »
Meitsi täyttää "täsmälleen" tällä kellonlyömällä 50 vuotta. Olo on haikea ja yllättyneen onnellinen;
että halusin vaan julkituoda ihmetykseni siitä, että tämäkin päivä vielä tuli nähtyä ja samalla haluan kiittää kaikkia, joiden sekä hauskoja, opettavaisia ja usein korvaamattomaksi avuksi osoittautuneita viestejä olen tällä voorumilla saanut lukea.
Olkoon tämä samalla semmonen ketju, missä muutkin voivat ilmaista kyseisiä (tai vaikka muitakin tuntojaan).

En tänne hirveen usein mitään kirjoittele, mutta mainittakoon, että joka päivä tulee lueskeltua, mitä täällä on.

51
Kiitoksia vielä kerran! Nyt pääsin omalle koneelle ja kokeilin tota m3splt ohjelmaa, se toimii just ninkus pitää.

52
Kiitos Asmo, täytyypä kokeilla.

53
Tervehdys pitkäst' aikaa!

Mulla on streamripperillä ripattuja radio-ohjelmia, jotka on yhtenä mp3-pätkänä kestoltaan tunti/kaksi ja haluaisin jakaa niitä pienemmiksi pätkiksi, että ei tarttis aina kuunnella koko pätkää. Millähän se helpoimmin onnistuis? Audacity kai olis ainakin mahdollinen, vai oisko jotain suoraa vaikka komentorivipätkää? Kiitos jo etukäteen.
Terv. H

54
Koska se vaan kolahti!

55
Eihän lehtiä tehdä päivässä eikä kahessa. Siis juttu, joka tänään julkaistaan on todnäk kirjotettu ainaskin pari ellei kolme viikkoa (kuukautta) sitten. Mutta todellakin täytyy sanoa, että suomalaisten lehtien mielenkiinto linux - asiota kohtaan on noussut yllättävänkin suureksi viimeisten parin vuoden aikana.

56
alfa 5:stä saakka pyörinnä!

57
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu kauppaan
« : 28.03.08 - klo:19.22 »
Siis miksei vois olla tyhjä kone ja nippu eri käyttisten (distroin) levyjä ja ohjeet niihin, elikkäs asenna minkä lystäät? HA

58
Hardyn firefox 3b 4 totem pluginilla soittaa ainakin ihan suoraan linkkiä klikaten.

59
Eihän tuohon tarvita muuta, kuin Suomen liityminen NATO:on ja Ile Kanervan ja mikä tää nyt oli kondooliriisin avioliitto, ja sen jälkeen EU:n ja USA:n yhtyminen. Sen jälkeen meillä vois olla "melkein" M$:n veroinen vaikuttaja tässä universuumissa. Täh?

60
Yleistä keskustelua / Vs: Auto
« : 07.03.08 - klo:21.16 »
Äitini kuoltua kesällä 2006 sain viimein (ikävä kyllä) varaa hankkia kauan haikailemani mobiilin. Jo muinaisina takatuuppariaikoina tykkäsin Skodasta ja vanha omaa ikäluokkaani oleva oktavia ois herkku. Kun sitten pääsin kattelemaan "oikeesti" autotalli.com:n tarjontaa ihan rahat kourassa ------ löytyi vähän uudempi oct 1997 slx 1.8 20V... aah sitä onnea! Sillä edelleen ajellaan vaikka uo. mies sen nykyään omistaa!! Jotta sanosin että perkeletto!!!

On sillä silti kiva päästellä ,  varsinkin kesällä, kun saa kattoluukun  aukis!!??

Ai ku helpotti päästää höyryi pihalle!  Älkää hermostuko moisest avautumisesta.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11