Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hegulix

Sivuja: 1 ... 9 10 [11]
201
Yleistä keskustelua / Re: paras käyttis?
« : 22.10.05 - klo:05.08 »
Vaikeuksia esiintyy aina välillä! {Mut niinhän pitääkin} Ei menny Breezyn asennus putkeen, ei ollenkaan, mut nyt se toimii ainakin suht hyväksyttävästi. Puhtaassa asennuksessa tökki ainakin seuraavat seikat:

---- Valmiina työpöydällä olleet ikonit wIN=osiohin ei toiminu

__== Ennen toimiva Lexmr-printteri ei toiminu

--Äänet kuulu tai ei riippuen jostain "säteilyistä" tai jostain


No, ei se mitään. Kokeilin sitte asentaa Breezyn uudestaan; katkes kohtaan 95% asennettu, menossa language-pack-fi tais olla gnome-base tai jotai; stoppi kovalevy valo sytty sammu palo hetken sammu palo etc...
kattelin puol tuntia ja ctrl-alt-del ja uusiks. Sama kohtaan 85% sama homma ja uusiks. Päästiin 5%:aan ja tilt, uusiks. Kolme kertaa sama ja hermot loppu.

Onneks oli vanha Hoary-levy ;  asennetaan se!!!  Kaikki toimi loistavasti, paitsi,että jossain vaiheessa tuli aikas hauska herja: "Oih! Jotain ikävää sattui asennuksessa. Yritän toipua!" Ja asennus jatkui pienen tauon jälkeen. En ehtiny muuta havaita juoksevista teksteistä kun sen että kyse oli ilmeisesti jollain tapaa suomenkielen tuesta tai jotai. No asennus kuitenkin meni läpi ja pari päivää käyttelin tyytyväisenä "vanhaa" systeemiä, kunnes kokeilin päivitystä. YLLÄRI; YLLÄRI sehän toimi! Nyt oon vajaat puoli tuntia käyttäny Breezyä, jossa toimii kaikki samat systeemit kuin wanhuksessakin + uutuudet!  IHMEIDEN AIKA EI OLE OHI!

Ps. Älkää herättäkö vielä, tiedän että onkelmat oottaa ottajaa???

Hyvää yötä T: Jopi Jalkapuoli

202
Yleistä keskustelua / Re: Ubuntun CD:itten tilaus
« : 13.10.05 - klo:22.47 »
En ite viitti tilailla mitään levyjä, kun downloadilla saa aina tuoreinta tavaraa heti.
Tosin se tieteski edellyttää  suht nopeeta yhteyttä. Mut halusin osallistua keskusteluun heti kun 5.10 on julkaistu, elikkäs nyt! Samantien sai lähteä SuSe levyltä poies. Ei millään pahalla, mut en tykänny!!
Siis SuSesta! Oon kyllä tän väliajankin koko ajan lueskellu kaikkee mitä täällä puhellaan ja tullut siihen tulokseen, että  parempaa foorumia saa hakea tosi pitkään, jos sittenkään löytää!!

Hyvä esimerkki on UBUNTUn poistamista koskeva keskustelu tai ohjeistus! Eihän ketään väkisin voi pitää misään kiinni. On mullakin jopa "kaupallinen järjestelmä" koneella. Pakko toistaseks pitääkin skannaus juttujen takia. Mutta oikeesti tuntu hyvältä nähdä UBUNTUN tyylikäs entistäkin kahvimaisempi ruskee taustakuva SuSen vihreen jälkeen. Kuhan pääsen kokeilemaan enemmän eri toimintoja niin varmaan rupean häirihteleen teittii vaikeil tai helpoilla kysymyksillä.

Tervehdys kuitenkin kaikille, en siis alunperinkään ajatellut siirtyä minkään muun distron vakikäyttäjäks, jos joku niin luuli.

Terveeks  ja kiitos jo etukäteen      Hekuli elikkä hegulix

203
Ubuntu tietokoneissa / Re: Backports muuttunut
« : 30.09.05 - klo:19.48 »
Vaikuttaa vähän siltä, että koko UBUNTU on aika lailla sekaisin tässä vaiheessa, kun uusi versio on "lähestulkoon valmis". Elikkäs ei oikeen toimi repositoryt eikä mitkään. Itse olen tullut siihen tulokseen, että oottelen viikon pari ennenkuin asennan uuden Breezyn ja tässä välillä on hyvä kokeilla muita distroja "syrjähyppynä". Oma systeemi meni totaalisesti sekaisin Firefoxin päivityksen myötä. Ja päivitykset näköjään tökkii muuteski. Ei millään pahalla, mut palataan asiaan, sit kun aihetta ilmenee.

204
Ubuntu tietokoneissa / Re: Helpotusta elämään
« : 15.09.05 - klo:19.25 »
Juu, itekkin oon täys pösilö sinänsä, mutta pitäis kyllä ajatella että mitä kukin toiminto tekee ettei tuu ylläreitä virus ym muodossa. Ja ajatus oli lähinnä se, että joskus kun pittää joku homma äkkiä saada toimimaan, niin ei siinä ajatella sen enempää laillisuus kuin muitakaan etiikka asioita.  Toivottavasti sitten kun (jos) aika antaa periksi voi vähän miettiä ja tehdä mitä pitää.  Sori vaan, mutta oon tällä hetkellä jonkinlaisessa Foorumi-hurmiossa. ( Sain jokinen aika sitten hyvän neuvon )  KIIIITOOOSS!!!!

205
Ubuntu tietokoneissa / Re: Hiiren rulla
« : 15.09.05 - klo:19.01 »
En tiiä noista lisänäppylöistä, mutta yhdyn kyllä Mikon havaintoon siitä, että vierityspalkin päällä kohdistinta pitäessä rulla toimii. ( Itseasiassa koin melkoisen ahaa-elämyksen huomatessani ton ilmiön jossain vaiheessa) Ihmetyttää vaan sekin, että W-järjestelmän Firefoxia käytettäessä ainakin itsellä toimii myös semmonen, että kun painaa sivulla rullaa, pääsee selaamaan sivua silleen, että siirtää hiirtä ylös tai alas niin vieritys menee itestään (vaihtelevalla nopeudella, riippuen hiiren asenosta) miksei linux-versiossa?

Toisaalta minkä takia tulostustoiminto Firefoxin linux-versiossa on -----PalJon ParEmpi----- kuin Win versiossa, eli voit valita minkä kehyksen tulostat eikä tule ylimääräisiä lähes tyhjiä sivuja.

Ps. Tiedän, että tämmöset urputukset olis parempi suunnata Mozilla-yhteisölle, mutta kun oon tykästyny jo teihin, hyvät UBUNTU- ystävät niin ÄLKÄÄ HERMOSTUKO!!  ;D
Terv. Helketti

206
Huomaa välilyönti gedit:n ja /:n välissä!

207
Asentaminen ja käyttöönotto / Re: asennus ei onnistu
« : 11.08.05 - klo:09.17 »
Vaikuttaa siltä, ettei ole biosista laitettu cd:ltä boottaamista ensisijaiseksi, vaan kone boottaa kovalevyltä.
Siispä biosiin ja käynnistys järjestys seuraavaksi: CD - korppu - kovalevy. Pitäis toimia.

208
Laitealue / Re: Lexmarkin monitoimivehkeet
« : 19.07.05 - klo:16.06 »
Näin vähän pelkäsinkin olevan koskapa ei missään englanninkielisilläkään sivustoilla ole näkynyt tietoja siitä, että joku olis onnistunut skannaamaan ko. vermeillä.

Periaatteesahan jonkulainen kiertotie olis kai mahdollista keksiä, jos pääsee kiinni signaaleihin ja osaa tarpeeks hyvin kehitellä ohjelmia. Elikkäs täytyy odotella, jos joku olis niin innokas, viitseliäs sekä taitava.

Tässä vaiheessa ei kai voi muuta kuin varotella kaikkia näistä kapineista! Halvalla ei aina saa hyvää... ainakaan pitemmän päälle. Tosin itekään en hankintavaiheessa osannut arvata käyttiksen vaihtoa!!

Kiitos kumminkin vastauksesta t. Heklu

209
Laitealue / Lexmarkin monitoimivehkeet
« : 18.07.05 - klo:15.30 »
Tervehdys kaikille! Laitan nyt ekaa kertaa oman viestin, kun olen näitä toisten lähettämiä lueskellut.
Onkelma on lyhyesti sanottuna se, että olen sortunut jossain vaiheessa hankkimaan Lexmarkin X1110 monitoimilaitteen. OK Windowsissa se toimii mainiosti niin skannerina kuin printterinäkin, paitsi,että musteet on älyttömän hintasia. Ubuntun kera käyttäminen ei sitten niinvaan onnistukaan. Pitkällisten etsintöjen jälkeen löysin netistä ohjeet ja ajurin, millä sen saa toimimaan printterinä, mutta onko kukaan saanut skanneripuolta pelittämään. Jos on niin olis kiva kuulla!
Printteri ajuri on sama kuin Lex Z600-sarjalle.
Kiitos jo etukäteen, jos apu löytyy! ;D

Sivuja: 1 ... 9 10 [11]