Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tapion

Sivuja: 1 ... 10 11 [12]
221
Tässä muutaman vuoden tauon jälkeen ajattelin palata Ubuntu-kantaan, tuli heti asiaa tänne, eli miten saan muutettua fonttia suuremmaksi?
esim. Mintissä se toimii, asetukset-ulkoasu-fontit. Haulla  en ainakaan heti löytänyt.                                                                                        Toinen juttu, mistä lähtee hiiren kaksoisnapsautas pois?

222
Yleistä keskustelua / Vs: F-Secure Privacy Checker
« : 14.05.15 - klo:06.52 »
Kävin kokeilemassa. Tiesihän se testi että suomea puhun ja linux on käyttis, mutta kaupungin arvasi noin 100 km sivuun. Oli siellä nappi.

Mint 17 Crome selain.

223
Mint 17,1 Mate.Kone ei käynnistynyt enää aamulla, tuli kernel panic, eli miten saan vanhemman ytimen käynnitykseen?
Uusi on 3.18 ja vanha 3.13. Uudemman latasin kun koitin saada tv-tikun toimimaan, Ubs-tikulla olevan Mintin kanssa pääsen koneen syövereihin, grubissa näen molemmat kernelit mutta sitten menee hämmästyksen sormi kummastuksen suuhun.
Mitä pitää tehdä ?

Mintissä ei vanhemmat kernelit näy käynnistysvalikossa kuten Ubuntussa.

224
Laitealue / Vs: Läppäri+ ulkoinen näyttö
« : 12.08.14 - klo:09.13 »
Tämä asia ratkesi läppärin vaihdolla. Samsungissa on jokin kikkare mikä tekee kiusaa Ubuntulle, nyt on koneena Leonovo ThikPad ja kaikki toimii hienosti.

225
Laitealue / Läppäri+ ulkoinen näyttö (Ratkaistu)
« : 20.11.13 - klo:09.45 »
Samsung RV510 +Fujisu Siemens 24" kytketty yhteen normaalikäytössä.
 
Mikä kikkare minulta puuttuu, vai onko ominaisuus  Ubuntu 12,04 LTS, kun käynnistyksen jälkeen (tai nukkumasta herätesä) on näytön säädöt ensin ihan ok, eli läppäri pimeänä ja iso näyttö päällä säädettynä sopivaan tarkkuuteen, heti kun menen nettiin ja kosken näppäimistöön niin näyttö napsahtaa myös läppärille ja resoluutio pomppaa johokin epämääräiseen tarkkuuteen ja taas pitää säätää näytöt kohdalleen.
Koneessa on myös Debin jossa ei moista ilmiötä esiinny. ??? ??? ???

Sivuja: 1 ... 10 11 [12]