Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - suppo84

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
21
Ed McMillen: Ubuntu Store Sold Super Meat Boy For A Year Without Permission, Has Yet To Pay Team Meat

Tuo kuulostaa aika tempulta, toivottavasti eivät tee muillekin samoin että myyvät heidän ohjelmiaan ja sitten jättävät maksamatta.


Siivottu -Storck

22
Onkohan Canonicalilla nyt jotain taloudellisia vaikeuksia että ne ei maksa? No täytyy kysellä sieltä heti maanantaina, että missä mun rahat on ;D

23
Tuo kuulostaa siltä että palvelimessasi ei toimi apachen mod_rewrite kunnolla (siis mikäli sinulla on apache käytössä).

Mikäli näin on, voit kytkeä Oliver CMS:n rewriten pois käytöstä muuttamalla sinne mysql tietokantaan settings->rewrite kohtaan: true->false

Tuon muutoksen voi myös tehdä Oliver CMS:n ylläpidosta asetukset sivulta joka löytyy osoitteesta:
Koodia: [Valitse]
http://www.domainisi.fi/admin.php?toiminto=asetukset
Ja mikäli haluat käyttää noita "ystävällisiä url-osotteita" niin varmista että asennuspaketin mukana tullut .htaccess tiedosto on Oliver CMS kansion juuressa.

24
Hei,

Ihmettelen että koskakohan Canonical maksaa kehittäjille joilla on maksullisia ohjelmia Ubuntun sovelluskaupassa myynnissä. Kehittäjien sivustolla eli: http://developer.ubuntu.com/publish/commercial-software-faqs/ kerrotaan että maksut suoritetaan ilmeisesti aina joka vuosineljänneksellä mutta esimerkiksi viime (2012) syksyn-talven aikana ei tullut Canonicalilta mitään kyselyjä mihin maksetaan tms.

Ihmettelen että onko minulla mennyt nyt jokin asia ohi?

25
Yleistä keskustelua / Vs: Ubuntu Spyware: What to Do?
« : 17.12.12 - klo:08.01 »
Omasta puolestani Ubuntusta voi löytyä tälläinen mainostustoiminto kunhan jättäisivät sen pois aina noista LTS versioista. Tuon mainostoiminnon lisäksi keräisivät rahaa lahjoitusten tms. muodossa.

26
Mikäli on tarvetta/käyttöä kevyelle ja helppokäyttöiselle Suomenkieliselle www-julkaisujärjestelmälle niin tuosta löytyy: Oliver CMS

Tarvitsee toimiakseen php+mysql tuen.

27
Laitealue / Vs: Saunalahden 4G nettitikku
« : 22.11.12 - klo:16.34 »
Kokeiles asennella tollanen: https://apps.ubuntu.com/cat/applications/mbb/

28
Taisin ratkaista tämän, tämä tulostaa homman oikein:

Koodia: [Valitse]
$result1 = mysql_query("SELECT * FROM visitors WHERE date = CURDATE()");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM visitors WHERE date = DATE_ADD(CURDATE(), INTERVAL -2 DAY) AND date < CURDATE()");
$result3 = mysql_query("SELECT * FROM visitors WHERE date = DATE_ADD(CURDATE(), INTERVAL -3 DAY) AND date < CURDATE()");

29
Kuinka saisin mysql tietokannan tulostamaan erilleen tämän, eilisen ja toissapäiväset tiedot?

Eli jos haluaisin vain kaikki toissapäivänä lisätyt tiedot niin kuinka se onnistuu oikealla tavalla? Nyt olen toteuttanut kyselyt tällä tavalla mutta tuntuu että tuo ei pelitä nyt täysin oikein:

Koodia: [Valitse]
$result1 = mysql_query("SELECT * FROM visitors WHERE date = CURDATE()");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM visitors WHERE date > DATE_ADD(CURDATE(), INTERVAL -2 DAY) AND date < CURDATE()");
$result3 = mysql_query("SELECT * FROM visitors WHERE date > DATE_ADD(CURDATE(), INTERVAL -3 DAY) AND date < CURDATE()");

Tuo nimittäin hakee tiedot tähän päivään asti eikä vain kyseiseltä päivältä.

30
Yleistä keskustelua / Vs: Boxee Box ja Netflix
« : 31.10.12 - klo:18.13 »
Oho, sain sen toimimaan. Tosin sitä varten piti hankkia unblock-us vpn palvelu jonka jälkeen netflix sovellus putkahti sovelluslistaan, kaikki tuntui pelaavan kuin rasvattu mutta vastaan tuli heti sellainen ongelma että tuossa ei saa valittua suomalaisia tekstityksiä, ainoastaan englanti tai ilman.

Ehkä sovelluksen puuttuminen johtuu siitä että netflixin pitää ensin kehittää kyseisen sovellus myös pohjoismaihin. ???

31
Yleistä keskustelua / Vs: Boxee Box ja Netflix
« : 31.10.12 - klo:17.01 »
En ole vielä kysynyt, täytyy kai kysystä ensin netflixiltä.

Tuli tuossa vielä sellainen mieleen että eikös noita proxy,vpn palveluita ole joilla tuota boxeeta pystyisi hämäämään ;D
Ja onhan noita kolmansien osapuolien sovellusarkistoja mutta vielä ei ainakaan netflix softaa ole tullut vastaan.

32
Ladattu. Ei ole vaan mitään käyttöä mutta eihän sitä koskaan tiedä  ;D

33
Yleistä keskustelua / Boxee Box ja Netflix
« : 31.10.12 - klo:16.35 »
On se hienoa kun vihdoinkin saimme Suomeen netflix palvelun. Tuossa olen kuitenkin joutunut tekemään selvitystyötä että miksi netflix sovellus ei näy Boxee Boxissa vaikka tuotteen esittelysivuilla ilmoitetaan että se pitäisi olla.

http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/boxee-box/at-a-glance

Olenko ymmärtänyt oikein että kyseinen sovellus Boxee Boxista löytyy mutta se näkyy ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa? Eli vaikka mekin olemme saaneet vihdoin netflixin Suomeen niin kyseistä sovellusta ei tänne saada, eli netflixiä en voi boxeen avulla tv:stä katsoa koskaan, vai olenko väärässä?

Onneksi netflix ei ole ainoa palvelu joka tänne peräpajulaan rantautuu, onhan HBO:kin tulossa ja se ilmeisesti tukee Linuxia joten oletettavasti sen pitäisi toimia ainakin jollakin tavalla Boxee Boxilla.

Kieltämättä harmittaa hieman tuon netflixin ja boxeen yhteensopimattomuus... Olisin niin mieluusti voinut maksaakin tuosta palvelusta mutta se tuntuu hieman liialta/turhalta jos kännykällä/läppärillä pitää sitä katsoa ja tv on olohuoneessa tyhjänpanttina...

34
Mullakin katosi ne kuvakkeet parilla eri koneella, en voinut edes etsiä ohjelmia dahs valikosta. Ne kyllä palautui itsestään tai jonkun päivityksen mukana (kai)...

35
Ei minusta mainosrahoitteisuudessa sinänsä ole mitään pahaa, kunhan käyttäjälle jää mahdollisuus maksaa itsensä mainoksista ulos esim. ostamalla tuotteen maksullinen lisenssi.

Tässä olen kyllä samaa mieltä.

36
Laitealue / Vs: Kovalevy ei toimi
« : 21.10.12 - klo:22.25 »

37
Oho, kannattaako siis enää hankkia edes uutta ati radeonia jos siihen lopetetaan tuki näin nopeasti kuin 4000 sarjallekin?

Mites Nvidian kanssa on nämä linux-ajurit?

38
Yleistä keskustelua / Vs: HBO Nordic tukee linuxia
« : 21.10.12 - klo:22.13 »
Okei kiitos tästä tiedosta! Itse tuli hankittua netflix mutta taitaa jäädä vain kokeiluajaksi käyttöön koska minulle tärkeä Linux tuki puuttuu kokonaan! En voi katsoa netflixiä edes TV:stä Boxee Boxilla koska Boxee Box on Linux pohjainen.

Mukava kuitenkin kuulla että HBO toimii myös Linuxilla joten se saattaa se minun juttuni mikäli ohjelmatarjontaa löytyy vähintään yhtä paljon kuin netflixistäkin.

39
Multimedia ja grafiikka / Vs: Netflix tuli suomeen
« : 21.10.12 - klo:21.51 »
Jossain mainoksessa sanoivat, että ainut mitä tarvitset Netflixin katsomiseen on nettiyhteys   :o

Kai siinä myös jonkun laitteenkin tarvii vai työnnetäänkö se nettiletku silmään? 8)


EDIT:

Olen tarkistanut että netflixiä ei saa Boxee Boxille. Netissä kyllä on juttuja että aikaisemmin sellainen taisi vielä olla mutta se toimi vain jos Boxeeta ajetaan Windowsin päällä jossa asennettuna silverlight.

Toivon kuitenkin hartaasti että netflix tuo sovelluksen myös Boxee Boxille ja Ubuntulle, muuten tuo tuntuu aika turhalta palvelulta jos en TV:stä voi ohjelmia katsoa, tämän takia en viitsi sijoittaa johonkin Apple TV3 tms. härveliin.

40
Yleistä keskustelua / DivX Finland laiton?
« : 19.10.12 - klo:20.01 »
Luin juuri hauskan uutisen iltasanomien sivuilta, siinä sanottiin että netflix on käyttänyt luvatta divx finlandin tekstityksiä jossain elokuvassa, tv-sarjassa tms.. Mutta kuitenkin, silmiini osui myös kohta että kyseiset tekstitykset ovat alunperin laittomia ja myöskin divx finlandin toiminta on laitonta?

Millä perusteilla ja lakipykälillä voidaan tuomita noiden tekstityksien kirjoittajat ja divx finlandin toiminta?!

Uutinen löytyy osoitteesta: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288509172149.html

Ihmettelen oikeasti että mitä rikollista tuossa on ja haluaisin tietää sen lain pykälän/pykälät joka tekee tuosta toiminnasta rikollista.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9