Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nollapiste

Sivuja: 1 ... 13 14 [15]
281
xfix: Command not found

282
Ei pelitä. No such of file or dictionary.

283
Siinäkin tulee vain tekstipohjainen login. Ja komentorivi.

285
Se mitä tein oli jotain root-oikeuksilla pelleilyä. Emt. Katoin jostain ubuntun enkunkielisiltä foorumeilta jotakin neuvoja ja kokeilin kaikkea :D

Ihan sama. Taidan itseasiassa olla vähän kännissä?

286
Nojoo. Tuli yritettyä poppaskonsteja root-oikeuksilla tiedostojen kopiointeihin jonka jälkeen katosi kaikki grafiikka ubuntustani. Sitten uudelleenkäynnistyksen jälkeen avautui kirjautumisikkuna. Tekstipohjainen. Noh, toki sillä komentoriviin asti päästään ja kyllähän irssi toimii(ja screen), mutta haluaisin kyllä nauttia ubuntusta ihan graafisenakin(ja tietysti kaikista graafisista ohjelmista. Eipä tuossa mitään muuta ihmeelistä kerrottavaa ole kuin tuo.

ps. Heti windowsin käynnistyksen jälkeen jouduin käyttämään CAD:ia.

pps. BSOD

ppps. Auttakaa oikesti

final note: Rooteillakin pääsee kirjautumaan, tietysti.

final note ps. Ubuntun latauskuva on graafinen

final note pps. Recovery mode ei auta.

287
Uusi ongelma: Käyttäessäni partition manageria, teen ensin sen 10 gigan levyosion ja sitten painan apply, mutta mitään ei tapahdu. Boottauskaan ei auta. Voiko joku opastaa miten ohjelmaa OIKEASTI käytetään.

288
Eiköhän tuo sitten luonnistu, mutta älkää hätäilkö, minöä olen sellainen henkilö joka tarvitsee apua vielä ainakin parissa kohdassa :D

289
Tarkoitin käsin tuomisen sijasta käsin osastointia:

Lainaus
Yksi mahdollisuus on ensin windowsista käsin osioida tuosta 16 vapaasta tilasta esim. 10gt tilaa jonka jättää osioimatta. TÄmän jälkeen tekee ubuntun asennuslevyllä tuosta 10gt tyhjästä tilasta uuden osion jolle ubuntun asentaa.

290
Ulkoisen kovalevyn mukana tulikin kätevä varmuuskopiointitoiminto, jonka avulla varmuuskopioin koko aseman.

291
Miten tuo "käsin" tuominen noin käytännössä onnistuu, kun satun olemaan tälläinen rautalangasta väätämistä kaipaava henkilö...

292
Minulla on WinXp asennettuna ja haluaisin asentaa Ubuntun samalle levylle tiedostoja poistamatta. levy on 50 gigaa josta 16 gigaa on vapaana. Minulla on kyllä kaksi muutakin kovalevyä ohjelmia varten, mutta ne ovat ulkosia, joten en viitsi asentaa mitään käyttistä niihin. Miten toteutan tuon asennuksen siis tietoja menettämättä? Onko ohjelmaa joka käynnistäessä kysyy, kumpi käyttis asennetaan. Kuinka paljon Ubuntu taasen vie tilaa? Auttakaa kiitos.

Sivuja: 1 ... 13 14 [15]