Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - potkukelkka

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
102
Laitealue / Vs: Wlan ongelma
« : 21.11.07 - klo:23.15 »
Koodia: [Valitse]
WLAN

In previous Ubuntu releases my wifi card has been reported as Broadcom Corporation BCM4310 UART (rev 01). Gutsy reports it as Broadcom Corporation BCM4312 802.11a/b/g (rev 01) (notice the BCM chip number).
ndiswrapper

You will need to use ndiswrapper to run wireless connection. My wifi works only with ndiswrapper. Open driver (bcm43xx) does not work. Ironically on Debian Lenny (testing) it's the opposite - ndiswrapper doesn't work while bcm43xx does work. ~Azrael Note by gombosg: wireless work perfectly with open driver in Restricted Manager
bcm43xx

Wireless works with open driver since 7.10. Firmware extraction is required. This can be automated with restricted manager. An existing network connection is required for downloading if the firmware blob is not on disk.
WPA (WiFi Protected Access)
    *
      Works with open driver. Tested with eduroam academic network. It is necessary to load two kernel modules ieee80211_crypt_ccmp and ieee80211_crypt_tkip. Then login with NetworkManager or KNetworkManager.
    *
      Works with open driver. Tested with La Fonera without loading anything before connecting.
    *
      Works with windows driver through ndiswrapper out of the box.


Tällästä löyty tuolta : https://wiki.ubuntu.com/LaptopTestingTeam/HPNX6325?highlight=%28BCM4312%29
eli pitäis ndiswrapperilla toimia heittämällä.103
Ongelma on että wlani rupee toimiin vasta kun koneen käynnistää toiseen kertaan. Joten arvelen sen johtuvan siittä että ensimmäisellä kerralla Acer-acpi laittaa virrat korttiin ja toisella kerralla sitten ajurit latautuvat kun kortissa on virrat. Jos asia on näin niin olisiko mahdollista säätää käynnistys järjestystä niin että virrat ladataan ensin ja sitten vasta ajuri ja tällätavoin saada wlani toimiin heti ekalla käynnistyksellä. Tämä on vaan arvailua ongelmasta. Osaisko joku auttaa???

Koneena Acer aspire 5040 jossa Atheros Communications, Inc. AR5005G 802.11abg NIC wlani kortti. Ubuntu 7.10 gutsy.
acer-acpi ja acerwificontroller:illa saatu yhteys toimiin

tässä bootchartit ensimmäisestä ja toisesta käynnistyskerrasta.

104
Laitealue / Vs: gutsy wlan ja wep
« : 19.11.07 - klo:19.59 »
En pysty kertomaan vaan itsekkin olen samaan ongelmaan törmännyt. Mielestäni yhteyden katkeilu tuntuu olevan täysin satunnaista enkä keksi miksi välillä toimii hienosti ja välillä ei sitten millään. Tällä hetkellä on kokeilussa "Wicd" "networkmanagerin" tilalla josko siittä olisi jotain apua tilanteeseen.

http://wicd.sourceforge.net/

105
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 19.11.07 - klo:19.43 »
Tällästä tänään:


Sivuja: 1 ... 4 5 [6]