Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Matzi

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13
21

Ainakin minulla toimii, joten olisiko flashplayerin asennus epäonnistunut?

Firefox:Opera:Nyt näyttää mullakin tämä sivu toimivan, vaikka en ole tehnyt mitään muutosta.  Ylen areena, youtube jne. täysin toimimattomina edelleen.

t.matti

22
Piti kokeilla Windows XP:llä, ja kyllä tällä Firefoxissa ja Operassa kaikki toimivat niin pirun hyvin. Vahvistaa uskoa, ettei koskaan pidä vannoutua ainoastaan yhden käyttöjärjestelmän varaan. Eikä tämä minullekkaan ollut ensimmäinen kerta, kun joutuu turvautumaan Windowsiin. Joten, antoisaa tulevaisuutta myös Microsoftille.

t.matti

23
Nyt, kun tuli tämä ongelma esiin, niin pitihän sitä itsekin kokeilla toimiiko, ja annas olla: Ei toimi kyseiset sivut mullakaan, vaikka on kaikki edellä mainitut härpäkkeet asennettuna.
Google chromella toimi heittämällä, mutta ei Operallakaan.

t.matti

24
Tämähän hieno uutinen Microsoftin suunnalta, lähteä tukemaan ainakin  kolmeksi vuodeksi Räikköstä ja koko Lotus tiimiä.  :)  :)

t.matti

25
Verkkokauppa.com on postitus tukossa.

Eivät millään meinaa saada sitä toimimaan (omat tilaukset peruin soitettuani sinne ja kertoivat että tavarat on kerätty mutta postitus takkuaa heidän päässä)

Verkkokauppa.com postitus on ollut tukossa lähes alusta lähtien.  >:(  Yksi tärkeä pointti on, ettei tilaa tavaraa, ellei sitä ole varastossa, muuten saa odottaa hamaan tulevaisuuteen ....  sanovatten asianomaiset.
t.matti

Offtopic: No, saihan sonera noin kuukauden verran verkon täällä toimimaan, nyt on taas palattu arkeen, yhteys pätkii kaiken aikaa.  >:(  >:(  >:(

26
Taitaa olla sellainen asia, josta kannattaisi metelöudä Ubuntun kehittäjillekin. Ne jotka osaavat ja joilla on yhteyksiä. Yritysympäristössä on rasittavaa, jos yrityksen mikrotuki joutuu ruuvaamaan esimerkisksi joka ikisen luovutetun läppärin käyttöoikeudet erikseen.
T:jallu59
Olen samaa mieltä.

Tuossa tosin puhutaan OpenSusesta, ei niinkään Linuxista yleensä.
Totta, puhutaan OpenSusesta, mutta miten on muiden distrojen kohdalla? Hyvin monelle Linux on Linux, oli kyseessä distro kuin distro.

t.matti

27
En itse ole henkilökohtaisesti asioinut postitse kyseisessä firmassa, mutta olen törmännyt useaan henkilöön, jotka ovat pettyneet firman toimintaan, juuri sen johdosta, että tilattuja tavaroita ei tule.  Olen pitänyt kyseisiä juttuja eräänlaisina mustamaalauksina, mutta viikko sitten, eräs asiakas kertoi, että oli saanut ko. firmasta sähköpostia, ei firman palvelimelta, vaan todennäköisesti työntekijä oli lähettänyt yksityisen viestin, jossa pyydettiin perumaan tilaus.  Asiakas oli jo odottanut tilausta alun toista kuukautta. Tuntuu hieman ihmeelliseltä tapaukselta, mutta näin vaan tapahtui.

t.matti

28
Taitaa tästä vuodesta 2012 tulla todella mullistusten vuosi, kuten yks jos toinenkin ennustaja tulevaisuutta maalailee, kun jopa Linuxin isä hermostuu omalla hiekkalaatikolla. Ei kait häntä huolestuta jutut windows 8:sta, joiden mukaan sen ilmestymisen jälkeen, ei enää tarvita muita käyttöjärjestelmiä.   ;D

t.matti

http://www.digitoday.fi/tietoturva/2012/03/02/linus-torvalds-raivostui-tapa-itsesi/201224452/66

29
Yleistä keskustelua / Vs: Omaatko facebookin?
« : 01.01.12 - klo:11.45 »
Itse olen Facebookissa, mutta en ole päästänyt sitä hallitsemaan elämääni millään tavoin.  Pidän Facebookia hyvänä keksintönä, ja kun katsoo käyttäjämäärää, niin ......
Ganymedes oikeastaan kirjoitti kaiken, joten mitä sitä toistamaan.
Mitä tulee Petteri Järviseen, niin nyt digi-TV on osoittanut, ettei hänen antamat arvostelunsa välttämättä ole oikeita.  Mutta siitä huolimatta:   HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!    


t.matti

30
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Google-Chrome
« : 09.12.11 - klo:21.36 »
Korjasin tilanteen sillä, että Ubuntu 10.04 lensi "huitsin Nevadaan", kun siinä alkoi olla lähes jokaisen päivityksen jälkeen ongelma toisensa jälkeen. Asensin Ubuntu 11.10 puhtaalla asennuksella, jossa tuli myös Google-Chromium, jonka otin käyttöön, koska se oli toiminut edellisessäkin versiossa aivan ok.
Mikäli otan vielä Google-Chromen käyttöön, ja siinä esiintyy ongelmia, niin kokeilen tätä antamaasi ohjetta.
Kiitos Niko R.

t.matti

31
Yleistä keskustelua / Vs: Unity vai jotain muuta?
« : 30.11.11 - klo:11.08 »
Mitä enemmän on Unity nyt ollut käytössä, niin edelleen siitä pitää enemmän ja enemmän.  Kun olen antanut koneen ääreen istahtaa sellaisia henkilöitä, joille yksistään windows on ainut oikea käyttis, niin jopa nyt tämän Unityn ääressä on herännyt mielenkiintoa ko. työpöytää kohtaan kuin myös linuxia.

t.matti

32
Yleistä keskustelua / Vs: Unity vai jotain muuta?
« : 24.11.11 - klo:22.09 »
Äänestin Unityn puolesta. Tämä alkaa tuntumaan mielenkiintoiselta, kun hieman pääsee sisälle. Onhan tämä joltain osin hieman sekava, mutta Jos niitä nyt päivityksissä korjataan niin, mikä ettei. Toimii hyvin omassa koneessani, ja muutama kämmi, mitä olen huomannut, ovat näytön edessä istuvan tekemiä, ei käyttiksen.

t.matti

33
Minä syntisistä syntisin, hajamielisistä hajamielisin ja ................  Ongelma korjaantui teidän neuvoilla, kyllähän homma alkoi toimimaan, aukaisi kyseisen valikkorivin näkymättömiin, tulipa sitten vahingossa meikäläisellekin esiin.

Suuret kiitokset Hajakenttä ja Kullervo !
t.matti

34
Saa ne tuoduksi:  > kirjanmerkit > muokkaa kirjanmerkkejä > tuo ja varmuuskopioi > tuo/vie HTML tiedostona.

Edellisessä firefoxissa mulla toimi juuri noin, mutta nyt ei löydy tuota kohtaa tässä versiossani.
t.matti

35
Pitihän se ubuntu päivittää vaihteeksi vähän uudempaan versioon (10.04 - 11.10), jonka tein puhtaalla asennuksella. Outoa tämä vähän nyt on, kun on Unity käytössä, mutta tuntuu mielenkiintoiselta.
Varmaan tässä tulee meikäläiselle ilmenemään ongelmia ajan päälle (vaikka tällä hetkellä pelittää pelottavan hyvin), mutta ykx ongelma tuli esiin, eli: Eikö firefox 7.01:een voi tuoda kirjainmerkkejä, jotka on aikaisemmasta versiosta kopioitu talteen?

t.matti

36
Ubuntu tietokoneissa / Google-Chrome
« : 27.10.11 - klo:09.14 »
Päivitin Google-Chromen versioon 15, ja kaikki toimi ok. Mutta, kun suljin selaimen ja yritin uudestaan käynnistää sitä, niin eipä enää avautunutkaan. Olen poistanut ja asentanut uudestaan, mutta tulos on aina sama. Chromium pelittää aivan oikein. En tiedä, mistä johtuu nämä Googlen ongelmat mun koneella, sillä GoogleEarth on lakannut toimimasta jo ajat sitten, jonkin päivityksen jälkeen.

t.matti

37
Yleistä keskustelua / Microsoft/Skype
« : 15.10.11 - klo:15.07 »
Minkähänlaista Nokia nyt saa, kun Microsoft osti Skypen? Voi olla, että Nokialle käy hyvin.

http://www.tietokone.fi/uutiset/skype_on_nyt_osa_microsoftia

t.matti

38
Alkaa muistuttamaan pelottavan paljon VR:n hommia.  ;D

t.matti

40
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Foorumi kaatuilee
« : 09.09.11 - klo:10.26 »
Tämä alkaa olemaan jo vakio, ettei sivulle pääse.  ::)
 t.matti

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13