Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ux64

Sivuja: 1 [2] 3 4
21
Tulee mieleen tunne että ajassa on siirrytty ainakin 20 vuotta taaksepäin.

Tabista toiseen vaihtamisen firefoxissa kestää yli 20 sekuntia. Uuden tabin avaaminen ja siihen sivun lataaminen bookmarkin kautta kesti yli 3 minuuttia (tämä forum). Jne.

Kaikki johtuu siitä, että siirrän kasaa isompia tiedostoja levyltä toiselle.

Mutta miksi tämä operaatio jumittaa koko järjestelmän? Kuormitus on täysin marginaalista teknisesti. Koko operaatio voisi sujua taustalla niin, että käyttäjä ei käydännössä huomaa yhtään mitään.

Kiva kun tähänkin ehtii kirjoittamaan melkein kokonaisen lauseen ennen kuin teksti näkyy ruudulla.

Missä vika? Olen kyllä aikaisemminkin manannut tätä. Tietysti ennakkoon raskaaksi tiedetyt prosessit pitäisi aina käynnistää ionice ja nice parametreillä, mutta aina näin ei vaan tapahdu. Varsinkin kun ionice vaatii oikeuksia ilman mitään järkevää syytä.

Hyviä ratkaisuita tai ehdotuksia ongelman korjaamiseksi?

22
Yleistä keskustelua / LSE hylkää Windowssin
« : 04.07.09 - klo:17.08 »
Hymyilytti tämä uutinen, mutta olen kuullut kyllä vastaavaa niin monelta tahota että ei sinäsnä yllättänyt:
http://tech.slashdot.org/story/09/07/03/1216250/London-Stock-Exchange-To-Abandon-Windows?from=rss

Juuri tuossa Windows lisenssejä maksellessani heräsi taas kerran suuri kysymysmerkki pään päälle ja se suuri kysymys:"Miksi ihmeessä kukaan käyttää Windowssia?".

23
Kävin Evolutionin asetukset läpi, en löytänyt mistään optiota jolla voisi asettaa että ohjelma käyttäisi oletuksena salausta ja allekirjoitusta.

Onkohan tuo mahdollista, onko joku laittanut homman kuntoon?

Parasta olisi jos address bookkiin voisi pistää flagin niille käyttäjille joille haluaa käyttää sähköpostin salausta.


24
Yleistä keskustelua / NetPosti - Näkemyksiä?
« : 11.06.09 - klo:20.28 »
Rekisteröidyin tuossa juuri NetPostiin, vaikuttaa ihan hauskalta systeemiltä. Olen jo pitkään vihannut kaikkea mikä tulee postiluukusta, katsotaan vähentääkö tämä paljonkin roinan tulemista.

Täällä kun on kerran IT väkeä, niin käytätkö sinä netpostia tai muita sähköisiä materiaalipalveluita. Vai onko paperi vieläkin se ainoa oikea menetelmä postin toimittamiseen.

Jos asuisin paikassa missä olisi postilaatikko, niin todennäköisesti tarkistaisin postin vain sunnuntaisin. Sähköposti taas tulee jatkuvasti kännykkään, joten sen kautta tavoitettavuus on huomattavasti parempi.

25
Yleistä keskustelua / EU: Ohjelmistoille toimivuustakuu!
« : 11.06.09 - klo:18.16 »
Lainaus
Euroopan komissio kaavailee asettavansa ohjelmistojen tekijät vastuuseen tuotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Asiantuntijan mukaan tällä voisi olla dramaattisia vaikutuksia koko ohjelmistoalaan.

Komissio esittää, että ohjelmistoillekin tulisi saada kuluttajansuoja: taattu kahden vuoden toimivuus ja reilut lisenssiehdot.

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/article299101.ece?s=r&wtm=tietoviikko/-11062009

Aika kova juttu olisi. En tosin ymmärrä miten toi tappaisi shareware ja freeware sovellukset. Niidenhän pitäisi jäädä tuon takuun ulkopuolelle, luonnollisesti tuollainen takuu voisi koskea vain kaupallisia sovelluksia.

Toisaalta, ainakin oma elämäni olisi varmaan 10v pidempi, jos en olisi niin paljon hermoillut hajalla olevien softien kanssa.

26
Ubuntu tietokoneissa / Uninstall?
« : 06.06.09 - klo:18.30 »
Kiinnotaisi sellainen kysymys, että kun noita paketteja asenteelee ja poistaa. Niin lähteekö ne siististi pois vaiko ei?

Jos asennan vaikka 1000 random pakettia ja uninstalloin ne, niin paljonko roskaa jää koneeseen? Ainakin Windows puolella tuo moskan kertyminen on surullisen kuuluisaa.

 - Kiitos

27
Tunnen itseni tyhmäksi, mitä tässä oikein on väärin? Mitkään .php scriptit eivät toimi, jos eivät sisällä standardia .cgi headeria.

ScriptAlias /php/ /php/
AddType application/x-httpd-php .php
AddType application/x-httpd-php .phtml
Action application/x-httpd-php "/php/php"

Kyllä, php sovellus on php hakemistossa ja sille on suoritusoikeudet.

Kaikki toimii jos ajan komentoriviltä, mutta apache vaan päättäväisesti pistää server erroria tulemaan.
<Directory "/php/">
    AllowOverride None
    Options None
    Order allow,deny
    Allow from all
</Directory>

Käsittääkseni siis pitäisi toimia. Mutta ei vaan toimi. Python, Perl jne kaikki toimivat moitteitta. Mutta PHP ei pelitä, ei millään.

Eli jotain tuossa ketjussa on rikki, mutta mitä? Jos laitan PHP scriptin alkuun lisärivin #!/php/php niin homma toimii heti. Mutta jostain syystä suurimmasta osasta scripteistä tuo olennainen referenssi puuttuu.

Pitääkö kaikki scriptit muokata, vai saako tuon apachen php actionin jotenkin oikeasti toimimaan?

Tämä on siis pelkkä testi-setup tietenkin, jos katsotte että on hölmöjä polkuja tms. olen koittanut noiden kautta minimoida kaikkien ongelmien mahdollisuuden, mutta ei vaan ota silti toimiakseen.

/cgi/test2.php is not executable; ensure interpreted scripts have "#!" first line

28
Mietin tässä taas tätä samaa kysymystä kuumeisesti kun olen hommaamassa uutta serveriä.

Mitä ihmeen hyötyä on hankkia system levyiksi nopeita levyjä? Eikö data levy ole kuitenkin se ratkaisevampi?

Toinen kysymys koskee sitä, että miksi pitäisi luoda useita partitioita. Jos koneessa on yksi raid 5 pakka, niin eikö tuo olisi loogista osoida vain yhdeksi partitioksi.

Jos on useampia partitioita ne on teknisesti kuitenkin samalla alustalla.

Tietysti boot partitio voi olla raid 1:llä, jos sille on erilliset nopeat levyt. Mutta tuntuu todella turhalta kikkailulta.

Useat parititiot vain yleensä mielestäni vaikeuttavat ratkaisevasti levytilan hallintaa.

Onko mitään oikeasti ratkaisevia syitä useaan partitioon? MySQL journal fileet system levyille ja swappi? Tuosta voisi teoriassa olla hyötyä että journalointi ja swap on eri levyllä kuin data.

IMHO, useille partitioille ei pitäisi olla syytä jos looginen levyjärjestelmä on kelvollinen.


29
Morjens,

Vaihdoin tuossa aikaa sitten en_DK localeen päivämäärät tms, koska se tuntui paremmalta.

Nyt kuitekin Synaptic herjaa aina tällaisia virheitä kun päivittää. (Siirretty viestin loppuun listan pituuden vuoksi)

Ongelmasta tympääntyneenä muutin Ubuntun asetuksia niin että set käyttäisi sunettiä funetin sijasta. Nyt se lataa melkein kaiken Sunetistä, mutta edelleen nuo tietyt tiedostot se haluaa ladata Funetista ja herjailee siitä. Noi report onkin näköjään "Third-party" listassa? Öh, miksi? Vai voiko nuo poistaa reippaasti vaan sieltä listasta. Luulisi noiden olevan täysin turhia repoja, kun eivät ole virallisella listalla johon myös Mirror valinta vaikuttaa.

Vinkkejä?

 - Kiitos

Koodia: [Valitse]
W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty/Release.gpg  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty/main/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty/restricted/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty/universe/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty/multiverse/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-updates/Release.gpg  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-updates/main/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-updates/restricted/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-updates/universe/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-updates/multiverse/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-security/Release.gpg  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-security/main/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-security/restricted/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-security/universe/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Failed to fetch ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/archive.ubuntu.com/dists/jaunty-security/multiverse/i18n/Translation-en_DK.bz2  Could not connect to ftp.funet.fi:21 (193.166.3.2). - connect (111 Connection refused)

W: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.


30
Mitenkäs evolutionin saa näyttämään 24 tuntisen kellon? Katselin pitkät pätkät netistä miten asia pitäisi tehdä. Haluaisin muokata locale tiedostoa, mutta se on todela sekava, enkä löytänyt sieltä ainakaan millään järkevillä hakusanoilla "24" tai "hour" yhtään mitään viittauksia näin selkeään ja yksinkertaiseen asiaan.

Evolutionin oma 24h asetus ei toimi tietenkään, eikä myöskään taskbarin kellon asettaminen.

Ehkä pitäisi paneutua asiaan ja luoda se ainoa oikea locale jossa on YYYYMMDD HHMMSS ilman turhia erottimia.

Varmasti moni muukin on taistellut tämän kanssa. Hauskinta on se, että en_GB localessa on myös 12 tunnin kello.

en_FI localea ei sitten taas tietenkään ole valmiiksi olemassa.

Tehtävää ei muuten yhtään helpota se, että ohjeita on lukemattomia jotka kaikki tekevät tuon saman asian eritavalla. Mikä on siis se oikea tapa? ;)

/etc/environment

Onko tuo oikea paikka? Vaihdoin kaikki en_DK formaattiin paitsi LANG:in.  Bootin jälkeen katsotaan mitä tapahtuu.

jotkut sanoi että pitäs pistää bashrc:n export komentoa etc. Toiset sanoi että ohjelma pitää käynnistää LC_TIME etulittettä käyttäen jne.

No ainakin tuo environment toimi. Nyt pitäisi vielä muokata locale niin että pääsis noista typeristä kuukausien nimistä eroon ja sais numerot tilalle. MMDD formaatilla. Pitää kokeilla. Taistella sekin tähän jälkiruoaksi.

Kovin on selkeitä, ei kyllä ihan suoraan kärryille päässyt:
Koodia: [Valitse]
date_fmt "<U0025><U0061><U0020><U0025><U0062><U0020><U0025><U0065>/
<U0020><U0025><U0048><U003A><U0025><U004D><U003A><U0025><U0053><U0020>/
<U0025><U005A><U0020><U0025><U0059>"

Jaa, noi on siis jotain merkkijonoja jotka on koodattu unicodelle ja sen jälkeen tugettu tollasena mössönä tohon. Hienoa, no kyllähän tää taas tästä. Mutta ois ihan kiva nähä kun "average joe" tekee tän homman.

31
Multimedia ja grafiikka / VLC 1.0.0
« : 01.05.09 - klo:18.42 »
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1111272

Tuolta se löytyy... Tuntuu toimivan aivan loistavasti. Korjasi tearing issuen josta äsken valitin (ja josta olen kärsinyt yli vuoden!) ja samalla toi x264 multithreaded de-codingin joka onkin ollut suurimpia VLC:n puutteita. Tai ainakin ärsyttävimpiä, kun se on estänyt osan videoista katselun kokonaan. Nyt tuokin kirottu ongelma on vihdoin historiaa.

Q6600:lla tuntuu toimivan kaikki, paitsi korkeimman bitraten x264 videot ongelmitta.

Nyt alkaa kotiteatteri olemaan siinä jamassa kun sen piti olla jo vuosi sitten.

32
Olen tässä jo yli vuoden taistellut tämän ongelman kanssa, aina toivoen että seuraava päivitys korjaisi ongelman, mutta ei.

Ongelma on siis rankka tearing kakkosruudulla. Ykkösruudulla ongelmaa ei ole, mutta kakkosruudulla se on sitäkin pahempi.

Nvidian porukat sanoivat että seuraavat asiat vaikuttaa:

A) Compiz pois käytöstä. - Ok, metacity käytössä
B) VSync päälle - Ok, käytössä (Nvidia-settings)
C) Sama virkistystaajuus molemmille ruuduille - Ok 60 Hz

Alan olemaan aikalailla hukassa, mitä vielä voisi tehdä? Jostain tulee tearingia ja ajoitusvirhettä. Mutta se on todella epäselvää mistä. Joku kuitenkin sotkee ajoitukset, niin että framet menevät sekaisin kesken ruudunpäivityksen.

Ideoita? Mitään ideoita? Kaikki otetaan vastaan. Nihkeää laittaa tuhansia euroja rahaa kiinni systeemiin ja sitten todeta ettei toimi kunnolla.

33
Morjens,

Jaunty päivitys meni hyvin. ext4 käytössä jne. Mutta nyt on sitten mielenkiintoisempi ongelma. Tämä ongelma ilmeni ajoittain vanhemmallakin versiolla, mutta yleensä siitä ei ollut riesaksi asti.

Eli ikkunat aukeaa väärään ruutuun. Yritän avata VLC:tä televisioon, niin se aukeaa toiselle ruudulle.

Millähän tuon saisi korjattu? Nyt en pysty siis käyttämään televisiota muuna kuin desktoppina. Jos sieltä käynnistän sovelluksia, ne aukeaa kaikki monitorille.

Suorita valikon kautta näköjään toimii, mutta ei muuten.

Aika ihmeellisiä bugeja, samoin jos koittaa luoda työpöydälle pikakuvakkeen, se menee väärälle työpöydälle. Mutta tyhjän tiedoston luonti menee taas oikealle.

Eipä ole taidettu tuota testata ollenkaan, sen verran bugiselta toiminta vaikuttaa. ;(

Eli jos saan VLC:n käyntiin kakkosruudulle, se toimii kyllä myös full screeninä. Mutta kuvassa on pahaa tearingia, mikä tosin ei ole mitään uutta Linuxilla. Samasta ongelmasta olen kärsinyt jo puolitoista vuotta. Jos boottaan Windowssiin, mitään ongelmia kuvanlaadussa ei ole. Outoa.

34
Onko teillä samaa ongelmaa, eli quick erase ruksattuna levy tyhjenee noin 8 minuutissa ja quick erasesta kun ottaa ruksin pois levy tyhjenee alle minuutin.

Mikä logiikka tuossa on? Vai onko tuo quick erase joku outo termi joka liittyy dvd levyjen tyhjentämiseen? Ainakin CD/RW levyillä quick erase nimenomaan poisti vain levyn alusta tunnistetiedot ja salli levyn polttamisen uudelleen. Nyt kuitenkin tuntuu toimivan toisin päin.

Muistaakseni kun käytin Windowssin Neroa tällaisia ongelmia ei ollut. Vaan tyhjentäminen toimi odotetusti.

Koska Braseroa on päivitetty jo N versiota sen jälkeen kun ensimmäisen kerran törmäsin tuohon ongelmaan, voisinkin kysyä. Että onko mahdollista että aseman oma firmis vaikuttaa asiaan jotenkin ratkaisevasti. Koska muuta järkevää selitystä en voi asialle enää keksiä.

Käytössä Lite-onin perus DVD+/-RW / DL IDE väyläinen bulkki asema. Mun mielestä tämänkään ei pitäisi mitenkään poiketa mainstreamista.

Lisätään nyt, että olen tutkimassa asiaa pelkkänä kuriositeettina. Luojan kiitos USB laitteet Flash / HDD ovat korjanneet tittelin noilta jeesuksen aikaisilta ongelmakiekoilta.

35
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9130499

Tuosta artikkelista tuli mieleen, että koskahan tulee esille ensimmäinen tapaus jossa koko tietokonekeskus on varastettu yks kaks. Koska mainostavat helppoa liikutettavuutta, se voi olla myös äärimmäisen suuri riski. Usein sellaista mitä on helppoa liikuttaa, on myös helppoa varastaa.

Luulisi että esim. google data centerille tulee melkoinen bunkkerointi jos se tulee konttifarmina. Googleen liittyvä keskustelu täällä foorumissa: http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=24821.0

Henkilökohtaisesti lähtisin ainakin siitä, että tuollainen konttialue olisi linnoitettu ihan kuten sotilastukikohdat tai hallintorakennukset yhdysvalloissa. Alueelle ei kertakaikkiaan pääse millään normaalilla ajoneuvolla käytänössä mitenkään ilman että sinne päästetään. Eli vahvat bentonibunkkeroinnit koko alueelle ja ajoväilylle. Perinteisissä datakeskuksissa näitä ongelmia ei välttämättä ole, koska sisäänpääsy voi olla huomattavasti hankalampaa, eikä laitteet ole helposti liikuteltavissa tai tyrkyllä kuten konttien tapauksessa.



36
Tässä on kyllä hyvä esimerkki siitä kun annetaan propellihattujen tehdä ohjelmia. Käyttäjäystävällisyys jää heikoksi.

Tämän ilmoituksen pitäisi ilmeisesti viitata siihen, että olisi syytä käynnistää Firefox uudelleen. Se ei tosin riittänyt, piti käynnistää koko järjestelmä uudelleen. Mutta silti ilmoituksen sisällössä olisi mielestäni hieman toivomisen varaa. Ongelma ei ole uusi, mutta luulisi että jo tällä vuosituhannella siihen oltaisiin kiinnitetty huomiota.

Näitä ikkunoita muuten putkahteli aina esiin, kun yritti avata minkä tahasna sivun haku tai osoite palkin kautta.

Alunperin ikkuna on vielä pienin mahdollinen, eli pelkkä ruskea pallukka. Vasta kun sen vetää auki, näkee ettei siinä ole silti mitään sisältöä.

Käytettävyys analyysin pohjalta antaisin tällaiselle suoritukselle täyden hylsyn. Kaikki käyttäjät eivät edes huomaa tuollaista ikkunaa ja uskovat koko järjestelmän jumiutuneen.


[ylläpito on poistanut liitteen]

37
Yleistä keskustelua / Kernel 2.6.29
« : 24.03.09 - klo:09.54 »
Lainaus
Prominent features (the cool stuff)
Kernel Modesetting
Btrfs
Squashfs
Support of 4096 CPUs
"Tree RCU": scalable classic RCU
WiMAX
Wireless Access Point mode support
eCryptfs filename encryption
Filesystem freeze
Memory controller swap management and other improvements
Ext4 no journal mode
OCFS2 metadata checksums
Staging drivers
Tuz replaces Tux for this release

http://kernelnewbies.org/Linux_2_6_29

Sieltähän ne tuli, ext4 ilman journalointia, btrfs testiin.

Sekä hauskana mutta ei niinkään tärkeänä asiana Tuz!

Näköjään aikaisemmin manaamani TCP pinon vuonohjaus reno on myös korvattu jo hyvän aikaa sitten cubic optiolla.

38
Mietin tuossa että mistähän nuo ovat rikki menneet. Väilllä oli delugen linkitykset rikki ja nyt on monien mediatiedostojen linkit hajalla.

Näyttää siltä että monet linkit ovat hieman eri muodossa kahteen kertaan tuolla linkitystiedostossa. Eli ilmeisesti joku päivitys(?), joko Ubuntun, tai VLC:n tai Delugen on siten nuo todennäköisesti enemmän tai vähemmän rikkoneet. Tarkoitus olisi ollut varmaan korvata vanhat linkit uusilla, mutta jostain syystä vanhat ovat jääneet sinne rinnalle roikkumaan. Ja nyt joillain tiedostoilla (wmv) on esimerkiksi vain ja ainoastaan tuo vanhalinkki joka ei sitten tee yhtään mitään.

Onko tähän helppoa korjauskeinoa? Kuten sanoin, korjasin jo aikaisemmin Delugen linkit, mutta se oli suhteellisen hidasta ja aikaa vaativaa.

Korjauksen lisäksi toki kiinnostaisi tuo syy. Ilmeisesti syyt ovat sitten tuossa XML moskassa jonka kautta noihin linkitetään. Ongelma lienee tyypillinen ympäristöille joissa päivitystestaus on tehty puutteellisesti, eli aina jotain hajoaa.

39
Tällaiseen kummalliseen ilmiöön olen törmännyt. Joka on luonnollisesti vähintäänkin ärsyttävä.

Joka toinen kerta kun ilmoitan tai uusin huuto.net ilmoitusta, sen sisältö katoaa.

Eli täytän ilmoituslomakkeen, painan lähetä nappia ja sen jälkeen menee hetki aikaa ja ilmoituslomake palautuu ruudulle tyhjänä.

Tämä ongelma ilmenee ainakin Firefox 3.0.7 version kanssa ja No-Scriptiä käytettäessä, vaikka Huuto.net domain on sallittu no-scriptin asetuksissa.

Mitään muita ongelmia en ole havainnut, mutta juuri tuo ilmoitusten jättäminen tai uusiminen on todella raivostuttavaa touhua kun sisältö katoilee jatkuvasti.

Ongelma on ollut olemassa noin puolisen vuotta, sitä ennen ongemaa EI ollut. En muista tuliko se kun Huuto.netiin lisättiin "hetimyynti" vai tuliko se FF 3.0:n myötä. Tästä minulle loggaamisesta huonot pisteet.

Varmasti useimmat syyttävät ensimmäiseksi No-Scriptiä, koska Jos käytän Internet Explorer 7.0 ohjelmistoa, ei mitään ongelmia ole. Toisaalta kun ajatellaan loogisesti, vika ei mielestäni ole No-Scriptissä koska No-Scriptin disabointi kokonaan ilmoitusten jättämisen ajaksi, ei korjaa tilannetta. Joten vika ei mielestäni ole siinä. Tosin onhan sitä nähty ohjelmia (kuten F-Securen lapsilukko) joiden disable toiminto ei poista toimintoa kokonaisuudessaan käytöstä ja aiheuttaa edelleen ongelmia.

 - Kiitos

Kenelläkään vastaavia kokemuksia?

Ilmeisesti huuto.netin vika on alkanut about 21.08.2008 ja monet muutkin ovat siitä valittaneet.

40
Yleistä keskustelua / Google Suomeen?
« : 12.02.09 - klo:15.39 »
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/02/18987&ext=rssG

Tuolta sitten voi varmaan hakea töitä kun sen aika tulee. Linux ja Windows & Verkkoasioille varmasti kysyntää.

Saas nähdä mikä on lopullinen työllistävä vaikutus.

Mutta onhan tuo edistystä, saataisiin höylättyä joku 30 ms googlen vasteajoista pois. ;)

Sivuja: 1 [2] 3 4