Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - John Rivera

Sivuja: 1 2 [3]
41
Asentaminen ja käyttöönotto / i386 ja AMD64
« : 17.01.08 - klo:23.37 »
Eli haluaisin tähän aiheeseen vastauksissa tietoa että mitkä ohjelmat toimivat 64 bittisenä ja mitkä eivät, ja muutenkin vertailun että kumpi versio soveltuu paremmin käyttäjälle.

42
Sain tarpeekseni Wintuskasta ja päätin siirtyä Linux puolelle, nyt kuitenkin tulikin muutama käytännön ongelma tähän liittyen linuxin asentamiseen, levy osiointiin jne.

Eli tulen ajamaan windows pelejä winellä joten nyt olisi kiva tietää että onko tarpeellista tai järkevää tehdä oma levy osio tuolle windowsin jäljitelmä asemalle ja sinne tulevalle tauhkalle. jos on, niin millaiseen liitoskohtaan se tulisi laittaa ?

Jos en tarvitse omaa osiota tuolle winelle ja windows ohjelmille, niin
Miten osioin kiintolevyni kun niitä on 2x80 GT sisäinen ja 500Gt ulkoinen, kun tavoitteeni olisi se että erilaiset "projekti" hommat kulkisivat mukana tuossa toisessa 80Gt kiintolevyssä ja toinen 80 GT olisi asennettua järjestelmää varten. (luin kyllä ohjeen mutta se täysin auennut minulle)

Ilmeisesti en voi valita mitä paketteja/ohjelmia asennetaan ubuntun asennuksen yhteydessä ?

Sivuja: 1 2 [3]