Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - yassin

Sivuja: [1]
1
Offtopiccia:

Saatan näin ollen hyvinkin vielä tarvita apua Linux-käyttäjien taholta enkä varmaankaan
ole harvinaisuus tässä suhteessa.

Ei avun tarvitseminen ja pyytäminen väärin ole. Tärkeintä vain on että vastauksia on pitää esim. tämän forumin mittakaavassa kysymysten ja vastausten suhde sopivana. Käytännössähän tämä usein toimii siten että alkuun ihmiset kyselevät enemmän kunnes oppivat itse kaivamaan tietoa ja rupeavat sitä myös jakamaan muille kysyjille.

Mutta tämän ketjun keskustelijoille - ei kenelläkään olisi mielenkiintoa 'ihan oikeasti' uppoutua tähän aiheeseen ja tulla mukaan tuoreeseen tukitiimiin ydinjäseneksi (kts. http://www.ubuntu-fi.org/Wiki/Tiimit ). Tiimissä on katjan lisäksi jo yksi aktiivinen forumilla keskustelija mutta en vielä tiedä miehen koko nimeä joten sitä odottelen ennen julkaisua.. Hienoa olisi jos tätä livetukisysteemiä rupeaisi joku ajamaan eteenpäin ihan tosissaan ja miettimään mikä formaatti olisi toimiva. Eli jatkaa keskustelua vaikka täällä mutta myös tuon muun tukitiimin kanssa pohtia 'suurta kuvaa' ja pyrkiä kehittämään kaikkia tukimuotoja, niin livetuesta forumiin ja mihin tahansa..

Pistäkää yksityisviestiä jos tuntuu että puhtia riittäisi miettiä hommaa pitkäjänteisemmin. Ja tarkoitus on lähiaikoina aloittaa rekrytoimaan porukkaa tiimeihin muutenkin, ydinporukan lisäksi, kunhan sähköpostilistat ja muut saadaan pystyyn..

r

ps. freenodella on irc-kanava #ubuntu-fi-tiimit jossa tiimeistä voi jutella lisää..

Kyllä tälläistä palvelua olisi hyvä lähteä kehittämään, käyttäjät varmasti arvostaisivat.

2
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: #ubuntu-fi @ IRCnet
« : 26.04.08 - klo:19.40 »
IRCnettiin pääseminen on aina liian vaivaista, jos vaikkapa irkkaa servusta joka on USA:ssa niin pitää etsiä joku servu jolla pääsisi IRCnettiin...

Freenoden perjaatteet ovat kuin suunniteltuja Ubuntu kulttuurille...

Kyllä se Freenode IRCnetin voittaa - ja virallinen kanavahan on Freenodella.

#ubuntu-fi @ Freenode

Sivuja: [1]