Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - overlow

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Multimedia ja grafiikka / wacom ongelmaa
« : 14.06.08 - klo:21.11 »
Tilanne on tämä: sain wacom tabletteni asennettua ja toimimaan, mutta kun muutan sen toiminta asetuksia komennolla wacomcpl niin ne nollautuvat aina kun koneen käynnistän uudelleen. Miten ne asetukset saisi tallennettua niin että pysyisivät uudelleen käynnistyksenkin jälkeen?

2
Pelit / Vs: worms 4 mayhem winellä?
« : 07.01.08 - klo:18.15 »
eipä toimi edelleenkään.

3
Pelit / worms 4 mayhem winellä?
« : 06.01.08 - klo:20.58 »
itsellä kun on kaapin pohjalla tuo kyseinen peli niin asentelinpa sen tuossa winellä. Asennus tuntui menevän ihan ok ja ilmeiseti kyseinen peli asentui. On vain ongelma, kun yritän pelata niin tulee ilmoitus
Koodia: [Valitse]
Aplication installed succesfully. Reboot the computer to complete installion. Continue? ja tohon yes/no vaihtoehdot ja kummasta vaa painaa nii mitään ei tapahdu,

Eli kuinka saisin tuon toimimaan? kone käynnistetty kyllä uudelleen.

Edit. wine siis tuo paketti varastoista löytyvä versio

4
Ubuntu tietokoneissa / Vs: kokoruudulta työpöydälle?
« : 02.12.07 - klo:18.06 »
eipä toiminut tuo

5
Ubuntu tietokoneissa / kokoruudulta työpöydälle?
« : 01.12.07 - klo:19.32 »
Kuinkahan voisi päästä jostain koko ruudun ohjelmasta takaisin työpöydälle ilman että sulkee ohjelmaa(esim. joku peli)?  Alt + Tab ei tunnu toimivan. Käytössä on ubuntu 7.10 ja compiz fusion sekä gnome työpöytä

6
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 22.11.07 - klo:19.39 »
Öö tota noin, joo teema ja taustakuva oletus studiota juu, tai ei ihan oletus taustakuva mut sen mukana tullut ja ikkunan yläpalkki on omatekemä emerald tuotos. (löytyy täältä)

tosta läpinäkyvyydestä ei ole mitään hajua, kun tää koko höskä on asennettu xubuntun päälle. eli tähän on ladattu normi ubuntu-desktop ja ubuntu studio-desktop. eli siis tosta läpinäkyvyydestä ei ole tietoa, siitä saakoon joku asiasta tietävä informoida.

7
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Ongelma gimpin kanssa
« : 21.11.07 - klo:22.50 »
kiitoskia toimii taasen

8
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 21.11.07 - klo:22.48 »


tämmöistä tälläkertaa

9
Ubuntu tietokoneissa / Ongelma gimpin kanssa
« : 21.11.07 - klo:22.34 »
Eli siis itselle kävi semmoinen asia että vahingossa suljin gimpin layer ikkunan ja nyt en enää saa sitä takaisin. Osaisiko joku kertoa kuinka sen saisi takaisin?

10


Se on:
Koodia: [Valitse]
sudo dpkg --configure -a
Minulla gutsy on toiminut suht hyvin, ongelmia aiheutti tuo punainen namikka, mutta lisäämällä gnome-power-managerin istuntoihin, sekin ongelma ratkesi.

ei tarvitse pilkkua viilata, unohtu tuo sudo toho kirjottaa, mut kyl ku katto nii kyl se siihe oli mukaa pistetty ;) mut silti eipä auttanu, joten tehtii sit puhdas asennus ja sisarjakeluki vaihdettii xubuntuun.

11

puhdas asennus, niin ei tuu päivitysmasennus ;-)


totta itsellä taas oli päivityksyen kanssa onglemia cupsysistä heitti virheita vähän väliä kunnes koko päivitys kaatui ja kehotti

Koodia: [Valitse]
dpkg --gonfihure -a
tämän jälkeen en saanut päivytystä enää mitenkään jatkumaan en päätteellä enkä graafisilla työkaluilla.

12
Selvä vastaus: SLAX
Itsellä todella hyviä kokemuksia jopa 256mt muistitikulla,

-Ope kiroilee selän takana :P

Toi melkeen on jopa tarkotuksena, pakko vähä v*tuilla opelle, ja kaikki tiedostot tietysti odf:nä

13
ja kätevä työkalu myös randompassujen luontiin on ubuntun käytäjien luonti jossa löytyy kyseinen toiminto

14
oho ei tullu pohjia vain 57s

lähes ubuntun perus asennuksella mennään

[ylläpito on poistanut liitteen]

16
Yleistä keskustelua / Vs: M$ paniikissa
« : 08.10.07 - klo:18.13 »
Kaskun m$ ei tee IE:stä linux tai mac versiota ;)

17
itsellä myös vähän päivitystä, en tällähetkellä pelaa kun oikeastaan yhtä peliä ja satunnaisesti noita gnome gameseja ajan tapoksi ja tämä mitä pelaan on regnum online

18
Pelit / Vs: nettirope linuxille?
« : 23.09.07 - klo:00.02 »
en oikein pidä siitä kun se on sen verran kesken eräinen vielä, ehkä sitten myöhemmin, etenkin kun eräs asia mitä haluan puuttuvat siitä tai no parikin, alchemy ja jouset. ja sitten alko suututtamaan kun tein hahmon juuri noita varten ja se oli siis aivan turha koko pelissä kun niitä ei voi käyttää.

19
aivan tuo suur ja paha pääte ohjelmista yksi yksinkertaisimmista? onkin monessa siassa se kaikkein tehokkain tapa tehdä asiat, kun taas nuo graafiset ohjelmat ovat mitä ovat kaikki pitää hakea tai etsiä. Itse asennan ohjelmat ja toistan musiikin tuossa päätteessä kun se vaan on niin yksinkertainen ja tehokas tapa tehdä asiat. kun ohjelmiakin asentelaa täytyy muistaa kolme sanaa ja tietää ohjelman nimi ja sen jälkeen painaa enter ja kaikki taoahtuu automaattisesti yksinkertaista eikö totta? Kun taas windows puolella, ensin googleen etsimään ohjelman sivuja että sen voisi ladata, sen jälkeen erikseen käynnistää asennus tiedosto ja sitten painella seuraavaa merkiten rasteja eri kohtaan, ja sitten kun asennettu niin todennäkösesti vielä bootata kone. kuulostaako yksinkertaiselta?

Minusta siis linux maailmassa kaikki toimii huomattavasti yksinkertaisemmin ja tehokkaammin. Päivityksetkin ovat paljon paremmin hoidossa kun johonkin ohjelmaan tulee päivitys järjestelmä ilmoittaa siitä ja se on samantien asennettavissa. Windowsmaailmassa päivityksiä pitää taas koko ajan itse tarkkailla.

20
Pelit / nettirope linuxille?
« : 22.09.07 - klo:21.02 »
onko mitään nettiropeja mitkä toimis linuxilla? (muita kuin planeshift ja rune)

Sivuja: [1] 2 3 ... 5