Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - aktuukka

Sivuja: [1]
1
Hei! kirjoitin vastauksen Emolevy Z 370-A pro MSI tähän kysymykseen,siinä on luettavissa kaikki tässä asiassa ja ongelman ratkaisu toistaiseksi.

2
Kiitos vastauksesta tämä on mielestäni ongelma tällä emolevyllä,jos käytän Linux ohjelmia niin tämä näppäimistön toimimattomuus tulee esiin ajallisesti noin kuukausien jaksossa kun ei päivityksiä ole saatavilla.Nyt taas toimii samalla näppäimistöllä kaikki emolevyn käskyt kun asensin Win 10:n tilapäisesti ja päivitin emolevyn kaikki osat.Huom. vielä molemmat SSD levyt toimii sujuvasti,pakko ilmeisesti ottaa käyttöön  Win10 ja Linux päivityksen ja toimivuuden vuoksi rinnakkais levyille.

3
Ei tottele näppäin käskyjä  esim. delete bios säätö,f11 käynnistysvalinta ,onko toista tapaa bios asennukseen, näppäin komentoja tai muuta.

4
Muut käyttöjärjestelmät ja Linux-jakelut / WIN 10 PRO
« : 19.02.19 - klo:16.48 »
asennus ei enää onnistu pysähtyy (verkkoohjainta ) ei löydy,tässä samassa koneessa missä on kaksi SSD levyä ei ollut muutama kuukausi sitten mitään ongelmaa asentamisen suhteen.

Sivuja: [1]