Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jere Sumell

Sivuja: [1] 2 3 ... 37
1
Perinteisesti taksiyritykset on suosinut Diesel-moottoreita öljypolttomoottorin sijaan, ja varmaan vielä vähemmistössä nuo täyssähkötaksit.

Mikä on öljypolttomoottori?

No tuttavallisemmin "perinteinen" bensalla toimiva kone? Mitä bensat on öljyjalosteita, niin eikö löpö pala ja sitten ainakin pakokaasuja epäystävällisesti ilmaston eduksi tulee sivutuotteena siinä palamisreaktion ulostulona ainakin?

Ei varmaan virallinen termi, mutta tarttunut sanavarastooni, mitä joskus luin oman aikansa suuren innovaattori Henry Fordin tarinaa jostain artikkelista.

2
Akkutekniikka ja kehittynyt paljonkin en tiedä mikä vaikutus autoteollisuuden toimijoiden R&D -osastoilla on ollut tai ainakin paineita saada yhä pidempikestoisia varauksia ladattuun akkuun. Onko niissä esim. osa siitä sähkövarauksesta se akku käyttäisi siihen akun varauksen lataukseen.

Mitä sähköautot tuli kuluttajamarkkinoille, niin niissä oli täyssähköautoissakin verrattain lyhyet ne täydellä varauksella niiden autovalmistajien ne etäisyysmatkat kilometreissä, mitä ne ilmottaa niissä vaikka ollut uutisia, että jotkut autovalmistajat ilmoittanut niitä "valheellisesti" ja saaneet sakkojakin siitä.

Mitä joku viikko takaperin istuin ensimmäistä kertaa täyssähkö-Teslan kyydissä, mitä tulin iltaelämästä taksilla kämpilleni, niin kuski kertoi, että siinäkin peräti 300 kilometrin ajoetäisyys täydellä varauksella, ja mitä kotilähiöni K-Supermarketin pihaan on taksitolpn viereen noussut Keskon sähköauton latauspiste, niin kuski kertoi, että täysi lataus maksaa noin 14-15 euroa, mikä on todellakin halpa hinta.

Täyssähkö-Tesla jonkinlinen "lippulaiva" -sähköautojen markkinoilla, se on vielä aika kallis investointi, mitä taksikuskit uusii ne autot varmaan 5-6 vuoden välein mitä se on sen taksiliikennöitsijän tuotannontekoväline, niin kirjanpidossa yhdistettynä verovähennyksiin sen auton hinnan saa kuoletettua nopeammin.

Perinteisesti taksiyritykset on suosinut Diesel-moottoreita öljypolttomoottorin sijaan, ja varmaan vielä vähemmistössä nuo täyssähkötaksit.

Julkinen liikennekkin ottanut edistysaskeleita ainakin Turussa sähkö-Fölien osalta, niitä on jo muutamalla reitillä. Ensimmäinen tuli jo pari vuotta sitten muistaakseni Fölilinja 1 Satama-Lentokenttä, mutta se enää ainut ole. Turussakaan useampia Föli-liikennöitsijöitä, joiden vastuulla on toimiva julkinen älyliikenne, niin onhan se tottakai huomista päivää uusiutuvilla ja ympäristökestävällisillä tavoilla tuottaa se tarvittu energiavaraus kulkuneuvoissakin.

3
En ole mikään asiantuntija energian  tuottamisen osalta, onko nykyisin jo aurinko/tuulivoimapaneeleita joissain konemalleissa, että energian voi tuottaa koneen tarpeisiin niillä.

Tetriksestä meni maku, mitä viime vuoden joulukuun lopussa joka yläkouluikäinen sälli oli saanut Nintendon tetriksen ennen aikaa T-Spinejä tilttiin tasolla 157.

Itsekin olin päätynyt Tetriksessä siihen, että sitä olisi mahdollista pelata loputtomiin, jos ne tetriminojen tippuminen kuiluun ei nopeutuisi, ja pinon kasaaminen Tetriksen aikaaansaamiseksi on rerussitehokkain tapa pelata sitä. Olin väärässä.

4
Nyt näyttäisi olleen linjoilla "taas" viime viikon lopusta lähtien.

Vuodatus.nettiä ylläpitävä taho huonosti tiedottanut tapahtumista, mutta kuitenkin sisään kirjautumisen jäljiltä on domaini vuodatus.net tiedotteissa asiaa ja pahoittelusta mitä palvelimet ollut alhaalla. Tosiaan olihan ne.

Kuitenkin vielä jotain viilaamista varmaan siellä suunnassa on, mitä sivuston kävijämäärien data, eli tyyliin "palaavien lukija [asiakkaiden] seurannassa, mistä voi tehdä johtopäätöksiä on nyt nollassa vielä, mutta blogin kaikki postausdata yms. näyttäisi olevan tallessa, että varmaan voi olla myös varmuuskopiointeja ylläpitävän firman taholla  tallennusmediasta en tiedä enkä välitä päivänvalon kestävän tekstini varmuuskopioista mitään.

5
Eikö tuo HTTP -vastauskoodi 500 viittaa odottamattomiin olosuhteisiin palvelupyyntöjen määrän takia, eli yksinkertaisesti joku taho kohdistanut palvelunestohyökkäys-tyylistä?

500 on "Internal server error", joka voi johtua melkeinpä mistä tahansa viasta tai häiriöstä www-palvelimen tai sivuston palvelinsovelluksen toiminnassa. Tässä kyseisessä tapauksessa todennäköisin syy on vika jossain palvelun komponentissa, kuten tietokannassa tai PHP-skriptissä. Tyypillisesti kone on voinut sammua ja käynnistyä uudelleen, mutta kaikki palikat eivät enää toimi kunnolla, eikä ylläpitäjä ole huomannut vikaa tai viitsinyt korjata sitä.

Ok. Näemmä mulla on tiettävästi aukkoja jonkin verran palvelin-puolen tiedoissa  Varmaankin näin sitten on asian laita.

Täytyy vain jäädä odottelemaan, jos palvelu paliaisi online-tilaan.

6
Eikö tuo HTTP -vastauskoodi 500 viittaa odottamattomiin olosuhteisiin palvelupyyntöjen määrän takia, eli yksinkertaisesti joku taho kohdistanut palvelunestohyökkäys-tyylistä?

Olen kuullut puhuttavan "kipurahoista" -IT-firmojen osalta, mitä tekoälyn kehityksen myötä nyt on ihan palveluinakin ostettavissa siitä oli Turun Sanomissa jopa juttua, mikä nyt ei ihan tekniikka-orientoitunut julkaisu ole, mitä yrityksiin kohdistuu etenkin nyt Herra Pakkasukon, jos näin voi mainita itärajan takana ykkösmiestä siellä suunnassa, niin suomalaisiinkin firmoihin ihan liiketoimintana tehdään tätä hommaa.

Täytynee seurata päivittäin pari kertaa päivässä käydä mitä tuossa kirjanmekeissänni Firefoxissa tuo palvelun etusivu, mistä klikkaan sen "Kirjaudu sisään" -toiminnon,  niin tuo, jos jossain vaiheessa palaisi online-tilaan.

Käsittääkseni palvelunestohyökkäyksiin on olemassa puolustuksen näkökulmasta työkaluja erityisesti nykyisin jo, mutta varmaan tuo Vuodatus.netin omistama firma itse ylläpitää palvelimia, ja siellä tosiaan tuntuu jotenkin "tuuliajolla" olevan tuo tiedotuspuoli ainakin, ei sähköpostiin ole mitään tietoa palvelukatkoksesta tullut tiedotetta, tai tuolla Facebookin puolella tosiaan päiväykset viime tiedotteista jo useamman vuoden takaa.

Tykkään itse tuosta Korhosen Bittivirta-yrityksestä, missä itselläni on tuo munsivu.fi -alidomainilla tuo käyntikorttini netissä sen lisäksi, että hiilijalanjälki ja ympäristökysymykset myös huomioivat siellä, tai niin ainakin antavat ymmärtää, mutta sielläkin on tulossa uudistuksia, jonka seurauksena mahdollisesti käyttökatkoksia luvassa mutta tiedottavat asiakkaille kiitettävästi, ja asiantunteva asiakaspalvelu, mitä olen lähettänyt sinne tikettejä.

Jos tuo Vuodatuksen tekniikka ovt jääneet sinne, mitä palvelu oli vähän nykkyisen kaltaisella tasolla jo vuonna 2004, niin voi olla, että siellä on jotain retuperällä nykyisinkin. En tiedä, mitä firma oikein myy, mitä jossain kohtaa julkaisivat käyttäjien blogeissa Google AdSense -mainoksia, mistä tulee se tietty prosenttiosuus siitä kauppahinnasta / klikkaus sille firmalle, mutta oikein tiedä mikä tuon Vuodatus.netin ansaintalogiikka sillä firmalla on, mitä se on minosvapaa ollut pitkään.

7
Vajaan viikon ajan ollut jo vuodatus.net kotimainen bloggusalusta-palvelu täysin blank -screen selaimessa, mutta kuitenkin joku kone sieltä lähettää vastauksen ilman ihmeempää viivettä, kun lähettää kyselypyynnön, siinä määrin toivoa vielä paluusta?.

Vähän tuntuu, että pidemmän aikaa ollut lopun alkua mitä virallisissa Facebook-tiedotteissakin päiväykset jo vuosien takaa.

Tietääkö joku tämän kotimaisen bloggausalusta kohtalosta mitään, tai jotain infoa jos vaikka joku ylläpitävän firman henkilöstöstä joku on tällä palstalla, niin oisko mitään tietoa, palaako linjoille enää koskaan?

Ei itseäni harmita paljoakaan, vaikka yhden kirjoitus-pseudonyymini blogi keräsi mukavasti nousevassa trendissä palaavia lukijoita, mutta valta-osa senkin blogin arttikkeleista on Word-tiedosto tallennettuna paikallisesti omlle kiintolevylleni. Siinä määrin ei harmita, ja varmaan joku minua vuosienkin takaa seuraa siinä määrin, että varmuuskopioi kaiken mitä julkaisen netissä en epäile lainkaan, etteikö sellaisiakin olisi.

8
Katso Mikrofonin tietoturva, Windows voi blokata mikin....

Katsoin Asetukset-> Tietosuoja ->Puhe ja sitten muut ääniasetukset, niin näköjään kaikki päällä siinä määrin, että jäi käsitys, että ei ole blokattu ja sitten sovelluskohtaisissa äänissä olen kokeillut valita tuon Microphone Sonar -ajurin sekä Stream -valinta kokeillen ei vain toimi.

Sivuhuomautuksena tuohon "Windowsin tietoturva - mikrofoniasetuksiin, että se pitäisikin olla blokattu tosiaan, mitä läppärissäni on aina koneen ollessa käynnissä nettiyhteys tosiaan tottakai päällä reititin, niin pitäisikin olla blokattu oman tietosuojan lisäämisen eteen, vaikka peli jo menetetty.

Kokeilin uusia kuulokkeitani eilen Linux Mint natiivi järjestelämänä Linux-läppärissäni, niin Audacity -äänieditorin oslalt sain testiraidan siedettävän oloisena tllennettu noilla kuulokkeillani, niin tosiaan voisi tuohon tehokkaaseen Mint-läppäriin asentaa OBS-Studion ja nauhoittaa pelivideoihin ääniraidat ainakin Linux-koneella.

Noissa viime syyskuussa YT:ssä julkaisemieni retropelivideoiden 5-osan sarjassa, mitä laajensin blogiin tuota retropeli-harrastuspuolta, mikä löytyy se osoite tuolta YT-kanavaltani olet varmaan katsonutkin sitä, niin toimintamallini on toisen tuotantokauden videoissa, että teen pelivideon Openshot videoeditorilla tai Filmora 9:llä Winkkarikoneellani, koska tässä kestää projektitiedoston vienti videotiedostoksi vähemmän aikaa mitä laskentatehoa on enemmän kuitenkin kun Linux läppärissäni, ja sitten OBS:llä kudon yhteen videoraidan, missä katson videota ja "selostan" tai ääneen analysoin pelivideon tapahtumia. Se olisi suunnitelmana.

9
Katso Mikrofonin tietoturva, Windows voi blokata mikin....

No sen vois tietty tarkistaa, sitä en ole vielä tehnytkään.

Tiedä tosta OBS-studio -ohjelmasta, mitä esim Twitch-striimaajat käyttävät tuota ohjelma on Linux - versiokin olemassa, onko siinä täysin nolla mikään yksityyden suoja tai "tietoturva", mitä kaikki mahdolliset videonkaappaus-ajurit ynnä muut voi lisätä tuohon itse käytän videon tallennus-toimintoa mitä siten saa järkevämmin videoita mitä ei oikein innosta striimaus Twitchissä kuitenkaan.

10
Ostin eilen Länsikeskuksen Citymarketista pelikuulokkeet, jotta saisin retropelivideoihin selostusraidan, mutta ainoastaan toimii äänen ulostulo.

Osaisiko joku neuvoa, miten saisin äänen syöttötilan päälle. Pistän tähän nyt kolme kuvaa mitä näkymiä on ääniasetuksissa Ohjauspaneelissa ja sitten tuon OBS-ohjelman valikon.

Asensin valmistajan sivulta tuon GG.ohjelman, jonka jälkeen nuo ajurit ilmestyi tuonne Ääniasetusten valikkoon.

Kuulokkeet on Steel Play Sonar audio -valmistaja, ja pakkauksen mukaan PS5/4 ja XBOX- ja PC-yhteensopivat.

11
Itsellä tylsä yksinäinen viikonloppu tällä hetkellä.

Ajattelin itsekin ohjelmoida tuon Javalla ja Pythonilla, vaikka ne nyt mitään lisäarvoa tuo mihinkään. Pseudo-koodihan löytyi tuosta alkuperäisen Wikipedia-artikkelista.

Ohjelmointihammasta kolottaa.

12
Laitealue / Vs: Ulkoinen kovalevy taisi hajota
« : 15.02.24 - klo:12.54 »
Rahanarvomuuntimen mukaan 12 000mk vuoden 1998 rahana vastaa tämän päivän 3 200€. Tietokonehommat oli arvokasta puuhaa siihen aikaan.

Joskus oli jossain huumoripalstalla kuva jostain 1980-luvun PC, lähinnä kait IBM -koneita myyvän tietokoneliikkeen hinnasto joku oli napannut sccreenshotin, niin nehän maksoi useita kymppitonneja markoissa.

Tuossa 1990-luvun lopun, mitä se IT-buumi oli hurjimmillaan kesäkuun 2000 saakka, mitä Nokian huippunoteeraus oli 06/2000, tuollaiset 10 000 markan PC-tietokoneet oli ihan työväenluokan perheidenkin maksukyvyn puitteissa, mitä vakituiset työpaikat niin hankittavissa.

Mulla oli toi tietokone lähinnä, kun kukaan oikein tyttö ollut kiinnostunut musta, ni vetäydyin koneelle. Aika kovan hinnan maksanut tämän tietokoneharrastukseni tähden naissuhteisiin, mitä tulee, enkä puhu rahasta.

Kyllähän tehokkaista pelikoneistakin siis torni - PC ilman näyttöä, kyllähän niistäkin saa pulittaa päälle tonnin nykyisin kepeästi, mitä en koe itse, että 3200€ vastaisi tuon 1990-luvun lopun 12 000 markkaa, mitä tuntui kun Suomi liittyi Euro-valuuttajärjestelmään, niin 1 markka oli sitten 1€, ja 100 markan seteli 20€.

Oli virhe mielestäni liittyä Euro-valuuttaan, vaikkakin siinä oli taustalla suojautuminen jatkossa 1990-luvun Ahon hallituksen siihen lamavuosiin, mitä ulkomaisia lainoja pankit tarjosi yrittäjille, ja sitten moni veti ranteet auki, kun kaikki kaatui niskaan.

Nyt näiden Euro-valuuttavuosien jälkeen on käynyt selväksi, että ei tämä Euro-valuuttajärjestelmäkään täysin kriisitön ole ollut. Jotkut politiikot ovat sitä mieltä, että Suomen pitäisi erota Eurosta, olen itsekin tainnut joskus kirjoittaa TS:n mielipidepalstalle asiasta, mutta olen neutraalimpi nykyään ja vähemmän kärkevästi otan kantaa enää mihinkään.

13
Laitealue / Vs: Ulkoinen kovalevy taisi hajota
« : 15.02.24 - klo:09.55 »

Ostettu 2020 eli ei varsinaisesti ihmettelemistä.  8)

Päivän tyhmä kysymys: Jokohan olisi aika ostaa ulkoinen SSD-levy vai vielä HDD?

En enää vuosiin ole juuri seurannut rautapuolta, mitä joskus jopa itse kasasin 1990-luvun lopulla komponenteista klooni-PC:n, mutta eihän tuo ole edes vanha kovis.

Omani, mistä sain palautettua lopulta valokuva-arkistoni 2000-luvun alusta, on perua 1990-luvun lopulta, mitä Pentium-koneeni oli silloin toimineen Pohjamaan Mikron, POMI komponenteista kasattu muistaakseni hinta oli 12000 markkaa, sen aikainen tehokas pelikone MMX 233MHZ ja 4 Megatavun 3d-grafiikkakiihdytin.

Tuo kiintolevyni oli myöhemmin asensin tohon POMI-koneeseen, mitä ylikellotin prosessorin ja jäähdytyksen ynnä muuta, niin lopulta siinä rakkinneessa ollut enää yhtään "alkuperäistä" osaa.

Levy on edelleen virheetön. Tallennuskapasiteetti oli 50GB. Se oli siihen aikaan, mitä ostin kovon, melko suuri.

Toimii edelleen, kiintolevyn valmistaja on Samsung. Tosin visusti oli toistakymmentä vuotta tallessa työpöytäni laatikossa.

Tarkistin levyn, niin siinä ole yhtään bad sectoria edelleen.

Vuosi 2020 ostettu kovo - Vanhako jo?

Pistän nyt kuvan tuosta kovosta vielä, mikä oli aiemmin liitin linkin imgBB-palveluun pistämäni valokuvan ongelmistani kertoen saada näkyviin Linuxissa tai mountattua levyä.

https://ibb.co/m5GM2R0

14
Tässä nyt tullutkin ihan hyviä vaihtoehtoja esille.

Siinä määrin voi unohtaa "vapaan" alustan, kun hostaus kuitenkin täytyy järjestää jotenkin ja siitä on joka tapauksessa kuluja.

Itselläni on erään wiki-projektin yhteydessä kontakteissani Turun kakskerrassa fyysisesti sijaitseva firma "Tietonoita". IT-asiantuntija Sund kertoi, että he käyttävät rasperry -yhden piirilevyn koneita rautaratkaisuna. Voisin kysellä kontaktiltanikin tietty, jos heillä olisi jotain ekologista, kestävän kehityksen ratkaisua, plussaa on paikallisuus ja 2-hengen pieni yritys.

https://www.tietonoita.fi/

15
90€:lla näyttää saavan ihan mukavan ominaisuuspaketin vuodeksi.  Plussaa on kotimaisuus.

Toi vissiin poikkeaa imgBB:stä siinä jos poissulkee kotimaisuuden, että aivan kaikkia palstoilla jaettuj kuvia välttämättä tuon kautta käyttäjät jaa.

16
Kiitti lähdevinkistä!

Täytyy ajan kanssa perehtyä lähipäiviniä tuohon sisältöön, mitä tänään ajattelin pitää tuon tietokoneelta ja pelta Switch Liteä ja kuunella musiikkia/radiota.

Pikaselauksella näyttää olevan ihan mukavan kokoinen lista, täytyy tosiaan ajan kanssa ja vähän rauhallisemmassa mielentilassa katsella, mitä mikäkin alusta vaatii ja speksejä, mitä features yms ja vähän vertailla itsekseni.

Sain Muusikoiden.netissä vinkin, mitä kyselin paikallisen valokuvanäyttelyn kuratointiin liittyen vinkiksi myös apurahojen etsimisen näyttelyyn, niin mitä tämä nettimaailma ei todellakaan ole irrallaan enää aikoihin, jos koskaan ollutkaan reaalielämästä, niin jokin pilvipalvelu-hostaus ostan alustan vaatimukset täyttävät ominaisuudet, ja investoin vähän rahaa ehkä?

Mitä tosiaan lähinnä paikallista elämää ja Ruisrockista kuvia millenium-2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen alkupuolen tapahtumista kansanpuistossa onnistuneitakin otoksia ihmisiä ja artisteja ja festaritunnelmaa, niin moni olisi aivan varmasti ainakin ikäpolveni edustajat mitä pitää tehdä oman sukupolven edustajat, monilla samoja fiiliksiä varmaan, mitä kuvista välittyy. Niistäkin kuvista jo aika 20 vuotta noin, se oli aikaa ennen kännykkäkameroita.


17
Onko kenelläkään mitään vinkkiä antaa, mikä olisi luotettava ja pysyvä vapaalla lisenssillä toimiva verkkopalvelu valokuva-gallerioiden/näyttelyiden perustamiselle netissä?

Kysyn täältä suoraan, mitä varmaan muutkin on ainakin joskus elämänsä aikana valokuvanneet ja halunneet joitain omasta mielestään onnistuneita otoksiaan vapaasti esille.

Mitä hakukoneella tulee kymmenittäin SEO-optimoituja sisällöntuottajien artikkeleita aiheista ja niissä on pääosin sisällöntuottajien blogisisällön osalta maksullisiin palveluihin affilinkkejä.

Käynyt mielessä, että lienisi paras vapaalla lisenssillä jokin hyvät käyttäjäarviot ja käytössä lukumäärät mahdollisimman isot  suhteessa mitä tuolla Niko Korhosen aikanaan 4H -kerhon yritystoimintana pelipalvelimlla (Minecraft) aloitettu kotimainen verkkoisäntä, joka ainakin lupaa esittelyteksteissään vähentää hiilijalanjälkeä ja ekogolisuus on täkeää, mitä siinä ilmaistilillä on mitä tuo munsivu.fi -alidoimainin saa yhdellä SQL-kannalla,, jossa on hakukoneidenkin kärkipäähän nimelläni indeksoituva verkkosivu-tunnus.

Jos löytyy jotain ihan puhtaasti vapaata open society/open source -filosofian tai CC -lisenssillä toimivaan alustaan jotain gallerian uploadaus --palvelua, missä voisi pistää esille menneiltä vuosiltni onnistuneimpia otoksia verkkoon.

Katsoin tämän palstan "haku" -toiminnolla, suoraan ei ensimmäisissä parissa kymmenessä tuloksessaa säikeiden otsikoiden perusteella ollut suoranaisesti tätä aihetta.

Ehodtuksia, kiitos.

18
Käytin ohjelman "Vie tiedostoon" -toimintoa, olisi pitänyt manuaalisesti muuttaa tuo kirjasinkoodi UTF-8 -muotoon, se jäi tarkistamatta.

Melkein sama vissiin jos käyttäisi grep komentoa ja putkittaa count -comennolla elementtien laskua.

Kokoelmassa kyllä on ainakin 2 Bond-filmiä, mutta ymmärrän kyllä, että 007 ja "Bond" -merkkijonot ei esiinny titteli -sarakkeessa, joten boolean-tyyppinen palautus on 0 1-matchin sijaan.

Menee enemmän tekoäly-algoritmien puolelle, jotta ohjelma osaisi listata Bond-nimikkeet Bond-elkouvan tittelin perusteella.

19
Toi lineaarinen hakukomplesisuus kyllä todella hyvä, mitä luin tuon alkujaan Wikipedia-yhteisön tekstin linkkaamasi.

Kyllä joku ihan varmasti jo ohjelmoinut Rustilla tai C++/C -kielillä, mitä 1969/1970 -luvulta tuo algoritmin esitys.

Rust mielenkiintoinen kieli, mitä joku aika takaperin täälläkin otin kantaa vai kysyinkö ittse tuon roskien keruun GC:n muistinhallinnasta, ja käytin siihen yhden illan aikaa, niin tuo Rust voisi olla mielekäs käydä dokumentaatiota läpi, mitä siinä ei ole roskienkeruu-järjestelmää, ja silti sillä voi luoda sovelluksia alhaisen tason resurssien laitteisiin. Uutena tuli mitä kävin aamupäivällä jonkin verran tuota "book" -läpi "Getting Started", tuo omistaja "Ownership".

Voisiko tuota jakamaasi algoritmiä jotenkin soveltaa mitä pistän tähän liitteeksi DVD ja Blu-Ray -kokoelmani mitä Winkkarissa olen arkiston käyttämällä Eric's Movie Database -freewarea, mitä siinä tulee seuraavat tietueet lajittelu-vaihtoehtoina ohjelmaan on sisällytetty:

Numero
Nimi
Lainassa
Kesto
Maa
Laji
IMDB pisteet
IMDB TOP 250
Omat pisteet
TomatoMeter score
Sijainti
Lisäyspäivä
Last played

Mitä tästä saisi vielä tekstitiedostosta louhittua irti soveltamalla tuota pythonilla ohjelmoimaasi hakuohjelmaa, mitä tässä nyt ei ole yllä listattuna.




20
Yleistä keskustelua / Vs: bittimittari.fi
« : 20.01.24 - klo:09.50 »
Olen aiemmin käyttänyt tuota speedtest.net -palvelua.

Jossain taisi olla ihan hiljattain uutinen jonka luin, mitä kotimaisista näistä kolmesta teleoperaattorista DNA Oy, tai DNA Welho Oy on nettiyhteys-kuukausilaskun saajana, mutta sama kuitenkin niin oliko ses nopein/luotettavin. Samassa uutisessa oli, että jo muutamien viime vuosineljännesten ajan. Muista, oliko se uutinen Digitodayssa.

Itsekin nyt tein tuon bittimittari.fi -testin, ei nyt mitään huipputuloksia tullut lyötyä ruutuun, mutta riittävän hyvä omaan netin käyttötarkoituksissani.


Sivuja: [1] 2 3 ... 37