Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - HannuK

Sivuja: 1 2 [3]
41
Onko ongelmia, jos ostan Acer Aspire ES1-523 mikron ja asennan siihen Ubuntun. Muistina SSD 256 GB, AMDA8 -prosessori, RAM 8GB, Full HD.

42
Käytössä Elisan sähköposti, mistä kotona Windows pääkone+ Thunderbird noutaa viestit pysyvästi; POP3-määrittely. Uudessa läppärissä Ubuntu ja Thunderbird IMAP-määrittelyllä, jolloin sähköpostit kopioituvat läppäriin Elisan laatikosta, mutta säilyvät Elisalla, kunnes Windows-kone noutaa ne lopullisesti. Aikaisemmin Ubuntun koneelle tulleet viestikopiot säilyivät läppärillä, mutta nyt viestit tulevat Ubuntukoneelle, mutta Thunderbird poistaa viestit itsestään jonkin ajan kuluttua. Tämä ilmeisesti tapahtuu siinä vaiheessa, kun Windows-kone noutaa Elisalta postit omalle koneelleen. Aikaisemmin nämä IMAP-postit säilyivät Ubuntukoneella. Miksi ne häviävät itsekseen, eivät edes löydy roskiksesta.  Tämä sekoilu alkoi sen jälkeen, kun testasin vanhojen sähköpostien kopioimista Windowsilta Ubuntulle. Homma ei oikein pelannut ja poistin Ubuntulta koko Thunderbirdin ja sähköpostikansiot ja asensin Thunderbirdin uudestaan. Tämän jälkeen saapuneet postit alkoivat katoilla itsekseen.

43
Lyhyesti: Päätin siirtyä Ubuntuun 16.04 LTS. Aluksi kaikki näytti tosi hyvältä, mutta HP Laser Jet 1018 ei suostu yhteistyöhön. Jostain syystä se tulosti kerran, mutta sitten maailma pimeni. Olen yrittänyt etsiä netistä apua, mutta ohjeet ovat järkyttävää ammattihebreaa. Mistä löydän Hesan alueella paikan, mihin voin mennä HP Stream koneeni ja printterin kanssa. Haluaisin kehua muille Win-kavereille tätä Ubuntua, mutta nyt en uskalla. Olen käyttänyt Windowsia 80-luvulta lähtien ja nyt pari viikkoa Ubuntua, joten koko terminologia on täysin vieras ja tuskainen, mutta toivo elää.

Muokkaus (Tomin): Merkitty ratkaistuksi ja lisätty otsikkoon hieman lisää ongelmasta.

Sivuja: 1 2 [3]