Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Madde1992

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9
41
Kyllä joo eli olis tolle teamspeakille tarkotus kasaa sivut eli siihen tarkotukseen et saan sinne kaikki logot jne että sais sitte sen lisenssinkin haettua ja muutenki ne olis kivat.

42
Juu eli tarvis kunnollisia neuvoja että mitenkä asentaa ubuntuun webbisivuserveri ohjelman voisiko joku antaa sellaiset ohjeet komentoineen joilla saisin homman toteutettua?

Isot kiitokset jo etukäteen.

43
Kyl se ajurin sinne latas ja tulosti sellasen hplip testisivun mut nyt ei sit taas tulostu testisivu mitenkään ku tulostin on reitittimes kiinni.

44
ookkei eiköhän tää tästä kiitos kun autat :) tää nyt on sivuseikka mut tähän koneeseen on tullut nyt itestään et kysyy salasanaa käynnistyksen jälkeen miten sen saan pois?

45
kyllä winukas toimii ei ole mitään ongelmaa ja en ole huaweilla koittanut nyt tää on edelleen tp-linkissä oli siinä pitkälista niitä mutta, vain kaksi tähän tarkoitukseen sopivaa.

46
hpcups ajurin otin ja nyt koitin testisivua ja käsittelee yhä jo 3min tehny sitä.

47
Joo siinä olis ollu se valmiina valintana tein siinä virheen miten mä nyt poistan ton siin on ongelma voitko jotain komentoja kertoa.

48
Mä asensin ton tulostimen oman ajurin mut siin ois vissiin ollu valmiina joku hplips vai mikä ajuri en nyt muista et en tiedä valitsinko väärän ajurin jos valitsin niin, miten toi sit on muutettavissa?

49
Sain nyt tulostimen tonne viimein näkymään niinku kuva kertoo mut ei tulosta testisivua ja ilmeisesti cupsis on jokin vika vielä en osaa nyt ja toi kielikin haittaa.... Sit screenshotin ku sais jotenki asennettuu niin saisin kuvat teille toi cups nyt varmaa jotenki ilkeilee, se jää vaan tonne jonoon se testitulostus sivuki ja oon monesti yrittäny tulostaa.
tästä näätte nyt kuvat:http://aijaa.com/TeBQYl

Sitten jotenkin se ei tästä mee mitenkään eteenpäin eli ei tunnista laitetta:http://aijaa.com/RJ03aZ


50
CUPS-palvelimen virhettä se ilmottaa eikä löydä ip:lläkään tulostinta voikohan täs enää mitään tälle vai pitääkö ostaa WiFi tulostin?

51
No se pitäs nyt saaha ohjattuu tohon reitittimeen jossa on toi tulostin usb johdolla kii ja ip on 192.168.1.1 ja tää kone toimii langattomas verkos.

HUOM:vähä kielimuuri välissä ;)

52
Mitäs sitte pitäs tässä kohtaa tehä asentui tolla antamallasi komennol ongelmitaa.

53
nm? Voisitko ettiä mulle jonku toimivan suomenkielisen HP LaserJet MFP M125a tulostimen softan ku en ole löytänyt sellaista jolla menisi sisään ja toi lubuntuhan on 32bittinen.

54
Juu katoin sen tilan ja dead tuli nyt asentuu tolla antamallasi komennolla eiköhä tää tästä :)

55
Tarkennan viel et reitittimenä on TP-Link TD-W8980 eikä telewell sitten mulla olis vielä vaihtoehtona erikseen tulostusta varten Huawei B593.

57
Noniin eli oon yrittäny lisätä tulostinta tähän lubuntuun mut mistähän johtuu et toi lisää kohta on harmaalla enkä saa millään tulostinta lisättyä? oon yrittäny myös käynnistää gupsia uudelleen tuota localhost tekstiä ei, saa myöskään pyyhittyä pois johon sitten laittaisin tuon oman purkkini ip:n jossa on tulostin usbilla kiinni.

59
Noniin eli olis porukoiden tietokone siinä mallis että se olis enää tulostinohjelmaa ja tulostus serveriä vailla. Eli neuvoja tarvisin juurikin tohon että miten asennan lubuntuun tulostin serverin tulostimessamme ei ole WiFiä ja, näin ollen tietokoneeseen pitäisi asentaa sellainen tulostinserveri ohjelma joka sitten ottaa yhteyden purkkiin ja, tulostimen usb-kaapeli tuikataan sit, tulostimessa olevaan usb porttiin kiinni.  Eli osaiskos joku auttaa?

Windowsissa minulla on tämä ja laitan tämän esimerkiksi että kaikki pääsisivät kärryille mitä ajan takaa:http://www.tp-link.com/us/faq-415.html

Reitittimen malli on TP-link TD-W8980

Tulostimen malli:HP LaserJet MFP M125a

60
toihan nyt autto niin hirveästi ongelmaan siis miten tota ajattelet etten osaa komentorivii käyttää?

Muokkaus (Tomin): Täällä ei sovi kiroilla.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9