Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Madde1992

Sivuja: 1 [2]
21
Eli miten saan nanon tiedot tallennettua että TS3 serveri alkaisi toimia?

22
Olen tekemässä internet yhteydelle vikasietoa ns bonida minulla on kaksi yhteyttä. käyttöön tulee teamspeak serveri vinkkejä bondaamisen teolle? toinen yhteys olisi master ja toinen secondary ja jos master tippuu alas niin secondary jatkaa hommia.  Sitten toinen en saanut ubuntun serveri versiossa verkkokortteja toimimaan, en emolevyn omaa enkä sitten myöskään kaksiporttista verkkokorttia mitähän tein väärin ettei toiminut kumpikaan? Asensin kyllä sitten suodaan desktop version mutta vaikuttaako se mitenkään näiden kyseisten hommien toteutukseen?

23
Pelit / Teamspeak 3 serverin asennus ubuntuun
« : 08.03.17 - klo:21.35 »
Eli miten asennan ubuntuun teamspeak 3 serverin voiko sen asentaa pelkillä komennoilla jos voi niin mitkä ne komennot on?, olen vielä aika hukassa ubun kanssa.

24
Noniin eli tarvisin neuvoa eli mulla on teamspeak 3 serveriksi tulossa ubuntu server versio ja kysymys kuuluu, että miten saan serveri version desktopiksi? sitten mun pitäs siihen saaha vielä teamspeak3 serveri asennettua. Sitten siihen olis tulossa myös varayhteys eli miten saan ubuntussa verkkokortin konffittua niin että jos toinen yhteys, lakkaa toimimasta niin se pukkais automaattisesti 4G:N päälle ja katkoksia ei tulisi.

Kiitos vastauksista! :)

Sivuja: 1 [2]