Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Odemonni

Sivuja: [1]
1
Ubuntu mobiililaitteissa / Vs: Meizu MX4 ubuntu/android
« : 19.03.17 - klo:10.30 »
Ahaa okei. Siis lähinnä whatsappi zello discord siinä pari sovellusta. Ja tiedän että wappista on webversio mutta jotenkin sopii huonosti kännykän kanssa. Mutta toivotaan että tuki android appeihin tulisi :)

2
Ubuntu mobiililaitteissa / Meizu MX4 ubuntu/android
« : 18.03.17 - klo:20.51 »
Onko joku koittanut asennella tuon ubuntu touchin rinnalle androidia, eli dual boot puhelinta taikka täysin käyttis vaihdosta tehnyt? Siis ei sillä etteikö tuo ubuntu olisi mukava ja suhteellisen sulava käyttis ja aiheuta mukavasti kahvipöytä keskustelua. Se vain hieman ahdistaa kun ei nuo android sovellukset pelitä. Kiitoksia etukäteen kaikille :)

3
Hei mulla olisi sellainen ongelma, kun koitin tuolta terminaalin kautta saada spotifyn toimimaan. Mutta en onnistunut siinä ja se koodaus on jäänyt jotenkin elämään tuonne ja en saa asennettua mitään ohjelmia tuolta. Elikkä mitenkäs saan sen poistettua tuolta, kun olen koittanut apt-get komennon kautta saada poistettua sitä pakettia mutta siinä onnistumatta.  Alkaa järki loppumaan tässä hommassa

Sivuja: [1]