Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - 99

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]
161
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Tapatalk
« : 08.11.14 - klo:14.28 »
"Tiedostojen oikeudet" kohdasta voi tarkistaa onko foorumin ylläpitäjällä oikeasti oikeus ylläpitää foorumia, jos tiedostot/kansiot eivät ole kirjoitettavia, niin ylläpito on aikas mahdotonta :(

Pysytyykö ylläpitäjä ottamaan varmistuskopion tietokannasta? Miten saitti on ylipäätään varmistettu? (omalla foorumilla menee backup tietokannasta joka yö erilliselle serverille jossa se säilyy 30pv.)

Ps. näköjään liitteiden lähettäminen ei onnistu vaan antaa virhettä:
Lainaus
Virhe tallennettaessa liitettä. Tämä voi johtua liian isosta tiedostosta, tai liian hitaasta latauksesta riippuen palvelimen asetuksista. Ole hyvä ja yritä uudestaan, ja mikäli virhe toistuu, ole yhteydessä palvelimen ylläpitäjään saadaksesi lisätietoja.

162
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Tapatalk
« : 08.11.14 - klo:10.26 »
En tiedä mitä Storck tarkoitti tuolla ei:llä, mutta meillä ei esimerkiksi ole FTP-tunnuksia tuonne eli emme voi ladata mitään tiedostoja palvelimelle.

FTP tunnuksia ei tarvita, ainoastaan foorumin ylläpito oikeudet.

https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=smf#install

163
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Tapatalk
« : 08.11.14 - klo:09.51 »
Juuri tuo että palvelimeen ei pääse muut käsiksi.

Tapatalk asennetaan SMF:n paketinhallinnan kautta, se ei vaadi pääsyä palvelimelle.

164
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Tapatalk
« : 07.11.14 - klo:23.59 »
Onko Canonical ainut jolla on ylläpito oikat tällä foorumilla? (en tarkoita palvelin oikeuksia)

Ei (on)

No mikä ongelma on sitten asentaa Tapatalk?

165
Itse olen ymmärtänyt, että Canonical ei halua enää hostata mitään LoCojen foorumeja (maasta ja softasta riippumatta) eli kyllä foorumin tulevaisuus on auki.

Jos näin on, niin voin mahdollisesti tarjota paikan tälle foorumille.

166
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Tapatalk
« : 07.11.14 - klo:22.37 »
Onko Canonical ainut jolla on ylläpito oikat tällä foorumilla? (en tarkoita palvelin oikeuksia)

167
Ubuntu Suomi ja yhteisöt / Vs: Ubuntu Suomen WWW-kehitys
« : 07.11.14 - klo:22.35 »
kuinka paljon kaistaa Ubuntu Suomen foorumi syö eli tuleeko Kapsilla kenties resurssien kanssa ongelmia jos tämä foorumi viedään heidän palvelimilleen.

Tämän foorumi aiheuttama kuormitus hukkuu kohinaan Kapsin palvelimella, itsellänikin on tätä foorumia noin 4-5 kertaa vilkkaampi foorumi Kapsilla ilman ongelmaa. Lisäksi Kapsin palvelimilla sijaitsee eräs palvelu jolla on noin 40-50 tuhatta kävijää päivässä ilman ongelmia.

168
Kuinka netistä löydettyjä ohjelmia pystyy Ubuntuun asentamaan? Macissa ja Windowsissa olen tottunut, että se on helppoa ja nopeaa avaamalla vain tiedosto ja hakkaamalla "seuraava". Ubuntussa tuntuu olevan mahdotonta saada asennettua niitä yhtään mitenkään.

Pari esimerkkiä: Yritin asentaa Skypeä ja se pyysi asentamaan libqt4-paketteja ja gcc-kääntäjää. Lopputulos: latasin kääntäjän koneelle ja sain kasan tiedostoja, joista yritin lottoamalla klikkailla, että miten ihmeessä tämän saa asennettua.

Testasin tuon asentamisen mainitsemallasi Skypellä. Latasin sen Skypen sivulta työpöydälle, tuplaklikkasin filua jonka jälkeen paketinhallintaruudulta klikkasin "asenna". Tämän jälkeen kysyi salasanaa minkä antamisen jälkeen ohjelma asentui ja on nyt käyttövalmiina.

Nyt kysymys kuuluu että mikä Ubuntu versio, ja mikä Skype asennusfile, sinulla on?

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]