Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - luxudueu

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
61
1) Musta ruutu loginin jälkeen? Tuosta jotenkin eroon?

Olet lähetellyt viestejä palstalle jo lähes 60, etkä vieläkään osaa kertoa tarkempia tietoja käytössä olevista laitteistasi.
Todennäköisin ongelma on laitteesi näytönohjain.

??? Intel GMA4500. Googlailtua kyllä, muttei mitään yksiselitteistä vastausta. Muu laitteisto tokko mitenkään pullonkaulana.

62
Versio on toki vielä kehitysvaiheessa, tulee ulos ilmeisesti joskus kesällä 2014. Pitää ehkä kokeilla :)

Ei ehkä kokeilla. Pitää;) Aika epätodennäköistä että Isistä ulos kesän aikana, josko edes betaa. Elementaryn daily ppa ja Pantheon Shell asustellut Xubuntun rinnalla jo pari kuukautta, pahasti on vielä vaiheessa. Innolla kyllä tuota odotellaan. Josko saisivat Lunan lastentaudit tapettua, aika yliveto jakelu. Kevyt, nopea, ja visuaalisti tyylikkäin. Xfce:hen yhdisteltynä lastentaudeista nytkin jo eroon...melkein.

63
Leffakone kevätsiivoilluksi, ja kaikki miljuunat talteenotettavat backupattua ulkoisille levyille. Siispä raakasti 14.04->12.04. Viimeiset hetket vanhan multiasennuksen kanssa vietettyä kokeeksi Unity-työpöydällä. Jotenkin siitä niin innoistuin että uutena sisään Unity-Ubuntu, vielä yksi mahdollisuus, ainakin MM:ien yli. Nopsan oloinen, ihan potentiaalinen, muttaMUTTA...

1) Musta ruutu loginin jälkeen? Tuosta jotenkin eroon? Ei jumita kokonaan, mutta x-kymmentä sekunttia odotuttaa että työpöytä näkyviin. Puhetta tuosta maailmalla, mutta epäselväksi jäi, Intelin integroitu..kö?


Siistitty, otsikkoakin.. -Storck


64
Hyvä että toimi. Toisinpäin juuri saman ongelman kanssa tapeltua. MDBviewerin avulla näpsästi Access tietokannat taulukkomuodossa koneelle. Libreofficen lisäosa ei oikein ottanut toimiakseen.

65
Multimedia ja grafiikka / Vs: Näytä työpöytäsi
« : 26.05.14 - klo:18.51 »


Pienen Mint-hairahduksen jälkeen palattua buntuun, Xfce:hen ja ikuisuusprojektiin Puxuun. Säätää aina kun töiltä, urheiluilta, kalastukselta, vaimokkeelta, ja muilta tärkeämmiltä kerkiää. Linuxin yksi hauskimmista kyllä ettei tarvitse tyytyä out-of-the-box-elämykseen. Jouluksi jos vaikka ensimmäisen "virallisen" betan ::)

66
Asiaan kuulumatta - mikä teema tahi mitkä ikonit?  :o

Ohjelmakuvakkeet väliaikaisesti hieman kustomit Nitruxit. Teema "pahasti vaiheessa". Ikonisettiä parahin kasailemassa Lubuntun Boxin päälle, semmottis FF-/Chrome-yhteensopivaa semiflattia. GTK-teema kuvasta edes ilmene, mutta Xfce:n perus-Greybirdistä pelkistetty Numixin ja iOS:n välimaastossa. Ikuisuusproggis, kuten koko käyttiskin. Pantheon-Ubuntu+Xfce-Ubuntu. Puxu ;D

67
Oikeilla jäljillä eilen oltua, mutta helle näemmä niin juminut pään ettei ilmeisintä aikaiseksi. Spotify.desktopiin suora polku ohjelmaan, jo toimii kuten pitääkin. Käynnistyessä tosin sanoi nyt jotain "link not found", mutta mitään vaikutusta sillä herjalla mihinkään. Melkoisen virityksen Spotify-tehtaalla keksineet.

68
Kysytäänpä täälläkin, josko vaikka ratkaisua löytyisi, Spotifyn omalla forumilla so far aika dööd. Spotify siis uuteen mustaan lookkiin päivittyi, samalla tuoden mukanaan melkoisen kuvakevamman. Dockin Spotify-kuvake toimii enää pelkkänä käynnistimenä, käynnissä oleva Spotify duplikoituu erilliseksi sovellukseksi, rumalla 16px ikonilla, mitään hajua miksi? Koittanut puljata noiden desktop-fileiden kanssa, suoralinkittänyt Spotifyn opt-folderiin, näh, mikään ei pelaa.ruåttalaiset. http://aijaa.com/nqqtRf <-kuva liitteeksi selventämään mitä tarkoitan.

Qt-appsit ennenkin olleet kuvakevammaisia, mutta tämä vie jo voiton.

Siistitty -Storck

69
Lisättiin nyt tuo "ratkaistu" otsikkoon modejen mieliksi. Huh, melkoisen nörtti säätö oli offline-palvelin, mutta pelii ja tekee sen minkä pitää.

70
Mikä vika on tässä ohjeessa?

Jostakin syystä ei tullut vastaan Google-haulla, se vika;)

Kiitokset pikaisille vastauksille. Ei ihan wintoosan single-click-solution, mutta ihan passelta vaikuttaa, huomisen etäaamun käyttää virittelyyn.

71
Putiikin palvelimet päivityksessä, ja ärräpäitä päässyt yksi jos toinenkin. Tottunut latailemaan filet servulle ja testaamaan sieltä. Hakusessa siis ratkaisu jolla testailtua websovelluksia palvelinpään tietokantoineen offline, olisi tosi jees muutenkin kuin huoltokatkoina. Win-puolella Wampserver, linukalle ilmeisesti vastaava Lamp...mutta ei näy Synapticissa, asennusohjeetkin vanhoille versioille? Kaikki vinkit&linkit tervetulleita. Isot kiitokset.

72
Oletan siis, että kehitysympäristönä ei ole dotnet. Muuten voisi olla hilppasen hankalaa, ainakin ilman kikkailua. :)

Hyvästi oletettu. iPad-appseja alkujaan haluttiin, mutta siinä jo yhden erävoiton HTML5:n muodossa.

73
Ihan mielenkiinnosta: millaista työtä teet työkoneellasi? Ts. miksi pomosi halusi, että Windows pysyy?

Ohjelmointia, ohjelmasuunnittelua, graafista puolta edellisiin.  Pomon mielenliikkeitä uskalla arvailla, en edes yritä. Klassista muutosvastarintaa, oletan. Aina tehty Windowsilla, muusta en tiedä, ei käy. Mutta näin se kehitys kehittyy, tiedä vaikka saisi pari vannoutunutta omppua samaan veneeseen.

74
Vain iloa ja riemua ;D Pomolta vihreää lappua vaihtaa työläppärin bloattikasa Windows buntuun. Tehokkuus nousee potenssiin viisi, ja tässähän alkaa melkein töistä nauttia. Melkoinen win-win...buntu,

75
Uusittu yle-dl tosiaan lataa huippulaatuista 720p:tä. Mutta millä koodilla/arvolla saisi tulemaan tuota vanhaa kunnon 640x360 videota, --maxbitratella se kaiketi mennee? Keskusteluohjelmien ja sellaisten kanssa tuo HD turhaakin turhempaa, gigan verran latailua tunnin ohjelmasta, LIIKAA >:(

76
Uutta Firefoxia eilen pukkasi. Ennenkin jo testissä ollut, pakko sanoa että tykkään. Puolen minuutin viilauksella napit siellä missä pitääkin. Vaan kuinkahan nuo painikkeiden kuvakkeet vaihdetuksi teemaan paremmin sopiviksi? Oletuksena vähän hölmö, suurin osa noita Firefoxin omia monokroomisia, suurennuslasi ja newtabin plussamerkki mm. näkyy kuitenkin tulevan käytössä olevasta ikoniteemasta. Toki voisi ikoniteemaa fiksata hyvin istuvaan monokroomisempaan suuntaan, mutta mieluusti vaihtaisin värikkäämpiin kaikki.


Otsikko muutettu paremmaksi - Karvameduusa

77
Olisi mielestäni kyllä hyvä saada joko Evinceen tai Okulariin tuo toiminta. Varsinkin Okular on muuten oikein hyvä ohjelma, koska siinä voi tehdä merkintöjä pdf-tiedostoon.

Noissa lehdissä luulen että "vika" enemmänkin itse dokumenteissa, digitoitu miten sattuu. Joku muistikuva ettei Evincellä mitään ongelmaa useamman palstan kanssa, eikä ollutkaan - copypastettua pikatestinä yksi pidempi teksti kolmelle palstalle ja printattua pdf:ksi, hyvin toimi valinnat. Sama pätenee Okulariin. Pdf:llä ja pdf:llä kuitenkin eroa, niin standardi kuin onkin. Joskus onnistunut tekemään ohjetiedoston joka kaikilla muilla hyvin toiminut paitsi Adoben readerilla - ja toisinpäin törmännyt myös. Suht harvinaisia moiset sattumukset kuitenkin.

78
Testattua mainittu lehti, ja Evince tosiaan maalasi samalla naapuripalstatkin. Firefoxin lukijalla saa sensijaan kopioitua yhdeltä palstalta.

79
Akkua säästäen XFCE tilalle, oishan tommonen avaruusasema aika cooli peli mökkilaiturin nokassa ;D

80
Voisipa melkein edelliseen yhtyä, Ubuntu/Linux itsessään ollut melkoinen onnistumiskokemus.

Paristi aiemmin ehti jo kokeilussa käydä. 2003 silloisen HomePNA-nettiyhteyden toimimaan saattaminen oli aika mahdoton kokemus, 2008 ei paljoa sen parempi maku jäänyt. Viimeisin männä syksyn kokeilu sensijaan oli kaikkineen napakymppi. Joitakin ohjelmia yhä on joiden takia joutuu Windowsin yhdellä koneella pitämään, ikävä kyllä. Nopeudessa, käytettävyydessä, vaivattomuudessa, ja muokattavuudessa nyky-Linux jotakin sellaista etten puolen vuoden jälkeen muuta osaa edes kuvitella käyttäväni.

Hassuna sivuhuomiona, eilen töissä väkisin haettua ohjelman sammutusnappia ikkunan vasemmasta yläkulmasta:P

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6