Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ossi

Sivuja: [1]
1
Lainaus
Viititkö laittaa niiden musiikki kauppojen URLeja jotka noita FLAC-kappaleita myövät. Jos vaikka sattuis löytymään jotain musiikkia mistä minäkin pidän.

Tuo tulee mieleen ensimmäisenä josta saa noita korkealaatuisia .ogg muodossa olevia musiikkitiedostoja ostettua/ladattua. Saitti sisältää vain Creative Commons(CC) lisenssillä olevaa musiikkia, eli siitä ei ole pakko maksaa ellei halua.  Tuosta kyseisestä paikasta ainoana miinuksena sanoisin että suusrin osa musiikista on ranskan kielistä, vaikka muutakin siellä on.

http://www.jamendo.com/

Heti ei tule mieleen noita FLAC paikkoja.

Menee varmaan mainokseksi jos oman saitin osoitteen laittaa, mutta siitä huolimatta: http://freeworld.hopto.org sisältää useita linkkejä ja joitakin torrentteja noihin CC musiikkeihin ja niitä myyviin paikkoihin. Suurin osa tietenkin on mp3 muodossa, mutta on siellä ogg muodossa oleviakin jonkin verran(muistaakseni).. Ja suuri osa saattaa olla, hmm.. kummalista musiikiksi.. :)

2
Yleistä keskustelua / Re: Indie leffat, musat jne.
« : 10.10.05 - klo:08.34 »
Lainaus
Jep ymmärrettäväähän tuo on, että välillä tulee katkoksiakin. En tarkoittanutkaan sulkuihin kirjoittamaani kritiikiksi palvelun ylläpitäjälle. Sattui vaan hupaisasti, että seuraavana päivänä kun tarkastin, niin ei toiminut..

Noh, vaikka olisikin ollut kritiikkiä, niin hyvä silti. En tosin edes kerenny niin ajatella, kunhan selitin mistä johtoo.. :D Kritiikkiäkin pitää tulla, miten mikään muuten kehittyy? :o

Lainaus
Mielestäni Torrenttien selailuun tuo vasemman laidan Tracker => Browse, on kätevämpi kuin foorumi, miksei tämäkin makuasia. Tuota Trackerin selailua voisi vielä höystää hakutoiminnoin / lajityyppilajitteluin.

Tämä on ajatuksena itelläkin, mutta pitää "hieman" tutkia tuota trackerin lähdekoodia. PHP taidot on rajalliset (pitäis ilmeisesti ite koodata tuo valinta haku tuonne)  että tämä muutos voi meikän voimin kestää tovin. Siksi kiersin tuon ongelman keskusteluiden kautta, mutta yritän. Häirittee itteäkin. :|

Lainaus
Lisäksi Torrentin tietoikkunaa voisi, mikäli mahdollista muuttaa siten, että 2 Saraketta eivät ole yhtä suuria, vaan "Download, Infohash, Description, jne" sarake olisi kapeampi, jolloin oikeaan sarakkeeseen jäisi enemmän tilaa kuvauksille.

Kas tuota en ollu huomannukkaan! Tuo luultavasti on helppo nakki. Väsään heti kun saan koneen kotiin! :)


Menee muuten pahasti offtopiciksi tähän threadiin tämä keskustelu. Parempi on jos tulee kehitysideoita, niin jos laittaisitte niitä sinne freeworldin omalle foorumille..

3
Yleistä keskustelua / Re: Indie leffat, musat jne.
« : 08.10.05 - klo:13.35 »
Lainaus
http://freeworld.hopto.org./  Vaikuttaa näin pikaisesti katsottuna ihan kelpo paikalta.

Kiitoksia, kiitoksia. :)

Lainaus
(sivu välillä tavoittamattomissa)

Valitettavia vastoinkäymisiä on tullut heti alkuunsa. Pitänee tosissaan harkita jotain webhotellia palvelimen sijaan kun ei Elisa & Vattenfall pysty katkottomaan suoritukseen.. :S
(Nyt Elisa Oyj lupaa ihan vajaassa viikossa mykistynen ADSL:n toimimaan!! JO!)

Toistaiseksi voi joidenkin torrenttien kohdalla olla toimimattomuutta kun seedikone on tuon toimimattoman ADSL:n takana. Koitan kumminkin niitäkin siirtää koneille jotka on jossain ihan muualla..

Sivustosta vielä:

Kaikki krittiikki ja parannusehdotukset on tervetulleita. Samoin "talkoisiin" voi osallistua kuka haluaa. Haluan tuon sivuston kehityvän mahdollisimman paljon OpenSource hengessä. Paljon olisi vielä tekemistä tuolla.. :)

Sivuja: [1]